Şimdi Ara

XGIMI H1 - Android + Harman&Kardon + 1080P (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
14.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cok teknolojiden anlamamakla beraber standart bir kullanici olarak uzun suredir tv yerine projenksiyon cihazi kullaniyorum temelde. Simdiye kadar 3 farkli cihaz kullandim ve annem icin ortalama/ortalama uzeri bir cihaz daha almayi dusunurken 3 gun evvel karsima H1 cikti ve elbette tum planlar altust oldu. Bu aksama kadar isi biraz daha ucuza getirip Z4te olabilir mi derken kararimi verdim. H1 bana kalacak ve anne benim kullandigim makineyle idare edecek :-)

Simdiye kadar Aliexpress uzerinden 100 dolar uzeri 1 urun aldim, 140 dolar civarina bir guvenlik kamerasi. DHL ile geldi ancak gumrukte faturasi olmasina ragmen odedigim rakam kabul edilmeyerek 140 dolara aldigim urune 300 kusir dolar bedel bicildi ve vergisini onun uzerinden odedim mecburen.

Simdi korkum ayni sorunu H1'le ilgili de yasamak. Umarim umdugum gibi olmaz.

Bu arada urunu almayi dusundugum sitedeki fiyatta yanilmiyorsam bir oynama var, 850 dolar civari hatirladigim urun biraz evvel baktigimda 3936 tl yani 1050 dolar civari gozukuyor. Fiyat mi artti ben mi yanlis hatirliyorum bilemedim.

Forumda okudugum ve aliexpresste bir cok defa da gordugum.ama nasil kullanilacagini, edinilecegini bilmedigim kuponlarla almam konusunda ve bu dusuk veya hic gumruk odemeden alma konusunda fikir vermek isteyen olursa sevinirim.

Bu arada videolarda gordugum kadari ile urunun 3d gozlukle alma secenegi de var. Ama yalan soylemeyeyim en son 3d filmi belki 10 yil evvel gozlerim sasi olarak izlemis ve pek zevk almamistim.ama saniyorum teknoloji oldukca degisti. Urunle satilan gozlukler iyi midir? Yoksa isin oyuncak tarafi mi hala?

Yada ileride baska bir yerden de uygun fiyata gozluk alsam da olur mu? Soruyu sorma nedenim belki farkli cihazlar icin farkli ve o urune ozel gozlukler oldugunu dusunmemden. Bilmiyorum belki mantiksiz bir soru ancak hic bilgim yok bu konuda. Aktif gozluk, sarj edilebilen gozluk vs diye farkli modellet duymustum onceleri bir yerlerden o yuzden merak ettim.

Simdiden cok tesekkurler.,.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @OlguErhan hocam
    incelemeni dün bitirdim izlemeyi az uzun ama keyifli bir inceleme olmuş.
    perde konusundan bahsetmişsin arada. almayı düşündüğünü varmı inceleyip aklına yatan.
    benim evin duvarları mavi :) ya boyayacağım ya perde alacağım yada daha önce burda arkadaşın tavsiye ettiği pakpen dekato mat beyaz kaplama ile duvarı kaplayacağım.

birde videoda bence eksik kalan gündüz performansı hocam. gündüz perdeler açık ve kapalı testide yaparsan güzel olur naçizane önerim...

bu arada bu cihazdan sonraki amaç karavan herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 2 Şubat 2018; 9:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

@OlguErhan hocam
    perde konusundan bahsetmişsin arada. almayı düşündüğünü varmı inceleyip aklına yatan.
    benim evin duvarları mavi :) ya boyayacağım ya perde alacağım yada daha önce burda arkadaşın tavsiye ettiği pakpen dekato mat beyaz kaplama ile duvarı kaplayacağım.

birde videoda bence eksik kalan gündüz performansı hocam. gündüz perdeler açık ve kapalı testide yaparsan güzel olur naçizane önerim...

EVet karavan bir sonraki hedef Erman saolsun arkadaşım çeki demirini de taktırdım onun sayesinde tabi Xgimi yi keşvetme me sebep kendisidir. Öpüyorum buradan

Perde olayı şöyle, Contrass gri gri dediler aldım berbat oldu meğersem LED lambalarda iyi olmuyormuş. Şimdi Mat beyaz yüzey aldım monte edemedim edince testlerini yapacağım. Gamma screen diye bir marka aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

@OlguErhan hocam

EVet karavan bir sonraki hedef Erman saolsun arkadaşım çeki demirini de taktırdım onun sayesinde tabi Xgimi yi keşvetme me sebep kendisidir. Öpüyorum buradan

Perde olayı şöyle, Contrass gri gri dediler aldım berbat oldu meğersem LED lambalarda iyi olmuyormuş. Şimdi Mat beyaz yüzey aldım monte edemedim edince testlerini yapacağım. Gamma screen diye bir marka aldım.

bende evdeki tv nin yerine koyucam tv yi kaldırıcam komple. h.sonlarıda yazlıkta terasta kullanıcam akşamları planım o yönde.
    bir perdeli perdesiz test videosu bekliyoruz hocam senden gene :)

karavan olayı vallaha güzel olur hocam bot falanda var diye hatırlıyorum sende.
    bot ve motoruna bakarken gene denk gelmiştim videolarına :)

• quote:

quote:

quote:

@OlguErhan hocam

bende evdeki tv nin yerine koyucam tv yi kaldırıcam komple. h.sonlarıda yazlıkta terasta kullanıcam akşamları planım o yönde.
    bir perdeli perdesiz test videosu bekliyoruz hocam senden gene :)

karavan olayı vallaha güzel olur hocam bot falanda var diye hatırlıyorum sende.
    bot ve motoruna bakarken gene denk gelmiştim videolarına :)

Yaw sormayın ben o kadar hobiye sardım ki araçta en son yer kalmamıştı :

Sonra şu hale getirdim : Tepedeki çantadaki Zodiac bot

Oda yetmedi şu an Çeki demiri taktırdım :

Hedef şu oldu :

XGIMI H1 - Android + Harman&Kardon + 1080P

Birde bisiklet olayı var, yakında arabadan dumanlar falan çıkacak korkuyorum

Şu bonus video gelsin

Şimdi Şu Videoyu izledikten Sonra Hedef bu oldu

• @OlguErhan hocam
    tır olayı efsanesi sizdede var demekki bende yaz başı annemi mordoğana yazlığa taşırken söylerim hep anne sana tır alsam onuda doldurursun diye :)

biz botu benim aracın içinde taşyoruz bu sene mordoğan limana bağlamayı düşünüyoruz çok abartı fiyat çıkarmazlarsa.

karavan olayı güzel eğlenceli ama bende kedi olduğundan bana ters :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 2 Şubat 2018; 13:5:17 >
  • quote:

@OlguErhan hocam
    tır olayı efsanesi sizdede var demekki bende yaz başı annemi mordoğana yazlığa taşırken söylerim hep anne sana tır alsam onuda doldurursun diye :)

biz botu benim aracın içinde taşyoruz bu sene mordoğan limana bağlamayı düşünüyoruz çok abartı fiyat çıkarmazlarsa.

Ah sizde Anne faktörü var

botu şişirerek böyle kuruyordum ama bu yaz şarjlı pompa aldım bakalım performansı nasıl olacak :

aldığım ürün bu :

yurtdışındaki muadillerine göre çok iyi fiyat güçlü mah değeri :

https://www.hepsiburada.com/sarjli-pompa-dc6-volt-4500-mah-16555-p-OTAND023

• quote:

quote:

@OlguErhan hocam

Ah sizde Anne faktörü var

botu şişirerek böyle kuruyordum ama bu yaz şarjlı pompa aldım bakalım performansı nasıl olacak :

aldığım ürün bu :

yurtdışındaki muadillerine göre çok iyi fiyat güçlü mah değeri :

https://www.hepsiburada.com/sarjli-pompa-dc6-volt-4500-mah-16555-p-OTAND023

yazlığı açar ve kapatırken oluyor anne faktörü :)

sonrasında P2 (kedimle) ben rahat rahat gidip geliyoruz.

bizdede
    https://www.denizdukkani.com/airhead-sarjli-bot-pompasi-12v
    ürün var hoacm bizim bot 2.80 10 dakikada yaya yaya kuruyoruz ahşap taban.
    bir şarjla bir kere şişirip bir kere indiriyor.
    bir son sertlik için pompaya ihtiyacımız oluyor.

• xgimi h1 den karavanlara tırlara hangi ara geldik ya:)) h1'i unuturuz yakında:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail_Said -- 2 Şubat 2018; 16:1:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail_Said

xgimi h1 den karavanlara tırlara hangi ara geldik ya:)) h1'i unuturuz yakında:)

Walla hayata 1 kere geliyoruz

• 70 80 lira verdim dediniz nasıl gümrük vergisi çıkmadı onu anlamadım olgun bey

Siz de benim gibi tutkulu şekilde götürmüşsünüz süreci :) aramex ile kaç günde geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

70 80 lira verdim dediniz nasıl gümrük vergisi çıkmadı onu anlamadım olgun bey

Siz de benim gibi tutkulu şekilde götürmüşsünüz süreci :) aramex ile kaç günde geldi?

Kargoya verdim onu, 10 günde geldi. Vergi az çıktı

• O nasıl oldu anlamadım. Kişiden kişiye fark ediyor mu o yani şans işi mi?
  • @OlguErhan hocam

mi box konusunda netfilix düşük çözünürlükten bahsetmişsin. bendede mi box var. cihaz elime ulaşınca mi box ı elimden çıkarmayı düşünüyorum.

* Netflix is currently only supported in 720p resolution, however someone may have found a software hack to enable a higher resolution here:

Quote:
    http://199.175.53.21/netflixlatest.ultrahd.apk

http://199.175.53.21/netflixlatest.ultrahdwithdolby5.1.apk

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/netflix-hd-ultrahd-ultrahd-dolby-5-1-l1-t3535349

burdaki netfilix için verilen apk lar var yüksek çözünürlük sorunu için. deneme şansın oldumu bu apk ları yada denermisin

ayrıca linkleri

http://www.avsforum.com/forum/68-digital-projectors-under-3-000-usd-msrp/2787913-official-xgimi-owners-thread-h1-review-h1-cc-z4-aurora-etc.html

burdan aldım güzel incelemeler var alıcak yada almış arkadaşlar incelerse güzel şeyler var.

• SON 3 GÜN!!
    Gaming İstanbul Fuarına özel XGIMI H1'i 779 $'a alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 2 Şubat 2019; 8:46:36 >
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Son gün 5 şubat mı

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Bugünden itibaren hesaplarsak 6 şubat galiba
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.

• Bende sipariş verdim bakalım. LG PF1500 sattım güzeldi, birde Xgimi deneyelim. Katkılarından dolayı OlguErhan ve Karakarga forumdaşlarıma teşekkür ederim.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam.

İki ürünü de takip ediyordum,

Pf1500ile karşılaştırma yapabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.