Şimdi Ara

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
47
Favori
73.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Bas hoparlördeki boşluğa baktınızmı

şimdi baktım hocam
    bende ikiside aynı boşta yada oynama gibi bir durum yok.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Ok sağolun sese bir etkisi yok aslında ama tuhaf geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 19 Şubat'ta aldığım xgimi H1 projektörü kullanım alanıma uymadığı için satıyorum.

İlgilenen arkadaşlar özelden görüşelim.

• quote:

Ok sağolun sese bir etkisi yok aslında ama tuhaf geldi bana

önemli değil diğer arkadaşlarda bir kontrol edebilirse genelmi özelmi sorun ortaya çıkar aslında.
    mesala kutu açılış videoları çoğaldıkça hem kargo pakedindeki farklar hemde ürünün kendi fabrikasyon paketlemesindeki farklar ortaya çıkıyor. mesala ilk gözüme çarpan cihazın siyah iç kutusundaki alt ayrılmaması için konan bantlar bazılarımızda çift bazılarımızda tek gibi vs.
  • quote:

Arkadaşlar 19 Şubat'ta aldığım xgimi H1 projektörü kullanım alanıma uymadığı için satıyorum.

İlgilenen arkadaşlar özelden görüşelim.

haydaa
    siz demi hocam
    bir lg kıyaslaması yapsaydınız en azından
    sizin neye nasıl uymadı.
    Normal kullanım alanıma uymadı, daha geriye çekmek için yer yok. Tavana asmam lazım, o zamanda önüne avize geliyor birde camın önünde asmam lazım bu sefer de elektrik ve HDMI kablosu perdenin önüne geliyor, olmadı yani.

• quote:

Normal kullanım alanıma uymadı, daha geriye çekmek için yer yok. Tavana asmam lazım, o zamanda önüne avize geliyor birde camın önünde asmam lazım bu sefer de elektrik ve HDMI kablosu perdenin önüne geliyor, olmadı yani.

2.80 di sizin dekota yanlış hatırlamıyorsam 5 metre civarı mesafe lazım tam vermesi için dediğiniz gibi

lg ile kıyasladığınızda nasıl ilk izlenimleriniz.
    LG ile sadece görüntü açısından kıyaslamak lazım, LG de ses ve Android sistemi yok bildiğiniz gibi.

Xgimi kendi oynatıcısı ile kullanıldığı zaman LG den bir tık daha iyi ama harici oynatıcı ile kullanıp hdmı kabloyla baglanirsaniz aralarında belirgin bir fark gormedim.

• Ve nihayet Xgimi H1 İstanbul'a gelip Aramex'ten mesaji almamin ardindan gecen 1 haftadan fazla surenin ardindan dun aksama dogru teslim edildi.

Oncelikle Aramex'in hizmetinden pek memnun kalmadim. 1 haftalik sure icinde belki 20 kere aradim, yarisindan fazlasinda ya yetkili kisi yoktu ya telefonda dakikalarca bekledikten sonra pes edip ben kapattim. Ama neyse hasarsiz sekilde aldik urunu bir sekilde.

Dun gece Dark'in izlemedigim bolumlerini izleyerek aleti test ettim ve bu gune kadar kullandigim en iyi projeksiyon aleti oldugunu soyleyebilirim. Ben biraz eski usul adamim pek teknolojiden anlamiyorum ama elden geldigince test etmeye calistim. Ekran parlaklik ve netligi gayet tatmin edici.

Ancak beceremedigim bazi seyler de var.

---- googleplayden aplikasyon yuklemeyi beceremedim. Arkadaslar aciklamisti sanirim biryerlerde ama onu da bulamadim, arastiracagim.

---- Xiaomi mi max2 telefonumu, Samsung tabletimi projektore baglayamadim kablosuz sekilde...

---- internetten videolar, browserden actigim tv canli yayinlari sorunsuz olsa da normal html internet sitelerinin bazilarinin acilmasi uzun suruyor, anlamadim neden.

---- Kumanda sallayinca mouse oluyor ancak sanki cursor iyice netlenmezse kayiyor gibi, yonlendirdiginiz bolgenin disina dogru...

Hersey bir yana urunun o siyah kutusuna bittim :-) Super

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Perasanda

Ve nihayet Xgimi H1 İstanbul'a gelip Aramex'ten mesaji almamin ardindan gecen 1 haftadan fazla surenin ardindan dun aksama dogru teslim edildi.

Oncelikle Aramex'in hizmetinden pek memnun kalmadim. 1 haftalik sure icinde belki 20 kere aradim, yarisindan fazlasinda ya yetkili kisi yoktu ya telefonda dakikalarca bekledikten sonra pes edip ben kapattim. Ama neyse hasarsiz sekilde aldik urunu bir sekilde.

Dun gece Dark'in izlemedigim bolumlerini izleyerek aleti test ettim ve bu gune kadar kullandigim en iyi projeksiyon aleti oldugunu soyleyebilirim. Ben biraz eski usul adamim pek teknolojiden anlamiyorum ama elden geldigince test etmeye calistim. Ekran parlaklik ve netligi gayet tatmin edici.

---- googleplayden aplikasyon yuklemeyi beceremedim. Arkadaslar aciklamisti sanirim biryerlerde ama onu da bulamadim, arastiracagim.

---- Xiaomi mi max2 telefonumu, Samsung tabletimi projektore baglayamadim kablosuz sekilde...

---- internetten videolar, browserden actigim tv canli yayinlari sorunsuz olsa da normal html internet sitelerinin bazilarinin acilmasi uzun suruyor, anlamadim neden.

---- Kumanda sallayinca mouse oluyor ancak sanki cursor iyice netlenmezse kayiyor gibi, yonlendirdiginiz bolgenin disina dogru...

Yoksa Köpekli kutu açılış videosu mu gelecek ( kedicilere inat )

Hayırlısı olsun, iyi günlerde keyifle kullanın.

• quote:

LG ile sadece görüntü açısından kıyaslamak lazım, LG de ses ve Android sistemi yok bildiğiniz gibi.

Xgimi kendi oynatıcısı ile kullanıldığı zaman LG den bir tık daha iyi ama harici oynatıcı ile kullanıp hdmı kabloyla baglanirsaniz aralarında belirgin bir fark gormedim.

tabikide hocam
    görüntü açısından demiştim bende. teşekkrüler bilgilendirme için.
  • quote:

Ve nihayet Xgimi H1 İstanbul'a gelip Aramex'ten mesaji almamin ardindan gecen 1 haftadan fazla surenin ardindan dun aksama dogru teslim edildi.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Sormak istediğim bir şey var size. Benim ürün de İstanbul'da, mail geldi, gümrük ödemesini yapıp makbuz ve TC no.yu gönderdim. Yalova'da ikamet ediyorum, şubesi olmadığı için Aras ile dağıtım yapacaklar. Aramex'ten Aras'a verilmesi kaç gün sürdü sizde? Sonrasında Aras'ın size teslim etmesi kaç gün sürdü acaba? Tabi direkt Aramex'ten aldıysanız bilemiyorum da merak ettim.

• quote:

hayırlısı olsun hocam.
    koruma görevliside süpermiş maşallah :)
    google play için kodi yükleyeceksiniz
    eklentilerde program eklentilerinde googleplay direkt var kodinin ordan login olucaksınız. ve program yükleyeceksiniz. login olduğunuzda youtube da otomatik login olmuş oluyor.
    kodiye turkvod eklentisi var onu kurun browserdan dizi film açmaya son verin
    kurulumun resimli anlatışı : https://www.turk-dreamworld.com/threads/1198409-TDW-TURKvod-Kodi-Repo-ver-2-2-2 (turk-dreamworld.com/threads/1198409-TDW-TURKvod-Kodi-Repo-ver-2-1-6)

bende bir kere denedim tel ile ipadi aktaramadım :)

kumanda bende çok çabuk unutuyor sallayıp mouse a çevirip işler hale getiriyorum ve bazen dediğiniz gibi sağa gideceğine sola gidiyor çözemedim bende neden olduğunu.

aramex tr evet bidiğiniz türk kargocuları olmuş malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 21 Şubat 2018; 12:28:8 >

• Perasanda P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• kompetan K kullanıcısına yanıt
    Aramex direk getirdi bana, bende uzun suren islem ucretini odememe ragmen aramex'in urunu gumrukten cekmemesi oldu. Surekli aradim ama ya kimseye ulasamadim ya gumrukten bugun oglen cekilecek, aksam cekilecek hemen yarin sabah adrese teslim edilecek diye yanitlar aldim.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Tesekurler, hepberaber :-)

• quote:

Aramex direk getirdi bana, bende uzun suren islem ucretini odememe ragmen aramex'in urunu gumrukten cekmemesi oldu. Surekli aradim ama ya kimseye ulasamadim ya gumrukten bugun oglen cekilecek, aksam cekilecek hemen yarin sabah adrese teslim edilecek diye yanitlar aldim.

Olsun, çerez parası niyetine gümrük vergisi için 1-2 aksama kabul edilebilir Geç olsun güç olmasın diyelim.
  • Arkadaslar h1 kumandasindaki mikrofonu kullanmayi beceremedim. Yanimdaki arkadas netten bakip mikrofon ozelliginin sadece cin versiyonunda oldugunu soyledi ama ben sanki bir yorumda Turkce algilamanin cok iyi olduguna dair birseyler okumustum. Bilgisi olan var mi?

• quote:

Arkadaslar h1 kumandasindaki mikrofonu kullanmayi beceremedim. Yanimdaki arkadas netten bakip mikrofon ozelliginin sadece cin versiyonunda oldugunu soyledi ama ben sanki bir yorumda Turkce algilamanin cok iyi olduguna dair birseyler okumustum. Bilgisi olan var mi?

mikrofon özelliği var kumandada ama global versiyonda aktif değil. sadece çin versiyonunda aktif.
    türkçe iyi algılayan mi box hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.