Şimdi Ara

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.262
Cevap
47
Favori
73.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, hepinize minnettarım.

Gördüğüm kadarıyla perde ciddi farkediyor. Ben en iyisi paraya kıyıp perde alayım diyorum, şu xblack denilen cam tozlu perde hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sizce storlusunu mu yoksa tripodlusunu mu almalıyım?

* Perde linki *

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, hepinize minnettarım.

Gördüğüm kadarıyla perde ciddi farkediyor. Ben en iyisi paraya kıyıp perde alayım diyorum, şu xblack denilen cam tozlu perde hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sizce storlusunu mu yoksa tripodlusunu mu almalıyım?

* Perde linki *

Pimapen dekota diye bir malzeme var. Yeriniz müsaitse ona bir bakın . Yok, perde istiyorum diyorsanız linkini attığınız perde cam tozlu. Düşük lümelli led cihazlar için uygun olabilir de h1 için gerekli olduğunu sanmıyorum. Bir de cam tozlu perdelerde tam karşıdan bakınca aldığınız görüntü ile yandan bakınca aldığınız görüntü parlaklığı karşıdan bakma lehine farklıdır. Ben xblack yerine kendiminde kullandığı spectayı öneririm. Hem de n11 kuponları ile daha ucuza alabilirsiniz.

urun.n11.com
    Specta 250x190 Storlu Projeksiyon Perdesi - Matte White - n11.com
    https://urun.n11.com/projeksiyon-perdesi/specta-244cm-x-183cm-storlu-projeksiyon-perdesi-matte-white-P99113230

• Gruptaki bir çok arkadaş gibi ben de linkini verdiğim Gamma Screens 240x200 Motorlu Projeksiyon Perdeyi kullanıyorum. Firma yetkilileri çok ilgililer. Uzun uzadıya konuştuk. Bu perde tam bir fiyat / performans ürünü. Cam tozlu olanlar zamanla döküntü yapıyormuş. Ayrıca motorlular evet daha pahalı ama zamanla çek - bıraktan doğacak potluklar motorluda çok daha sonra oluşuyor. Bir kere alacağınız ve uzun yıllar kullanacağınız bir ürün. Projeksiyona 3000 lira verip aradaki fark olan 200 liradan kaçmayın derim. nacizane fikrim elbette, siz bilirsiniz.

www.hepsiburada.com
    Gamma Screens 240x200 Motorlu Projeksiyon Perdesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamma-screens-240x200-motorlu-projeksiyon-perdesi-p-HBV000009FK09

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz malzeme çok güzel fakat tek parça olarak 240x180 gibi yaptırmayı düşünüyorum, nasıl taşınır bilemiyorum. İki parça kestirip yapıştırırsam sanırım ekranda göze batar. Eğer hafifse arkalarına çift yönlü bant/cırtcırt ile belki duvara sök çıkar yapılabilir.

Onun dışında storlu perde alsam acaba kirişin altına çakılabilir mi, yoksa tripodlu perde mi alsam diye arada kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

Orijinalden alıntı: murath82

Olgu bey sayesinde bende xgimi siparişimi verdim çok erken bir karar olsada yeni yaptırdığım ev için düşünüyorum çok eski bir projeksiyon kullanıcısı olarak daha önce perde kullanmadım ama yeni salon 43m2 yemek masasının sonuna doğru perde sistemini gizli olarak yaptırmak istiyorum. duvar eni 4 metre izleme mesafesi 6,50 metre 300cmx240 uygun olur mu daha önce 240cm de çok izledim ama her zaman biraz daha büyük mü olsaki derdim. fikirlerini bekliyoruz Olgu beye teşekkür ediyorum. bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Teşekkürler

hocam hayırlı olsun,
    3 metre alın bence eğer ışık seviyesi yetersiz gelebilir diye çekinceniz var ise 270 cm civarında görüntü yansıtırsınız. illaki 3 metreyi doldurma gibi bir zorunluluk yok sonuçta,
    perde olarak ta gamma screens mat beyaz öneririm.

Ama insan o perdeki doldurmayınca sinir oluyor, cm cm dolduruyorum ( dün Fb/Bjk maçında ) tam oturttup ekranı

• quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

Benim askı aparatı da geldi. Gayet şık ve sağlam bir duruşu var. Haftasonu montajlarım büyük ihtimalle.

Xgimi H1 - H2 - H3 4K inceleme ve Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

Yemin ediyorum kıskandım

• quote:

Söylediğiniz malzeme çok güzel fakat tek parça olarak 240x180 gibi yaptırmayı düşünüyorum, nasıl taşınır bilemiyorum. İki parça kestirip yapıştırırsam sanırım ekranda göze batar. Eğer hafifse arkalarına çift yönlü bant/cırtcırt ile belki duvara sök çıkar yapılabilir.

Onun dışında storlu perde alsam acaba kirişin altına çakılabilir mi, yoksa tripodlu perde mi alsam diye arada kaldım...

Tak çıkarı unutun bence . Pratik olmaz. Bir kere çıkarınca nereye koyacaksınız ?
    Tripodu da ben tercih etmem şahsen. Storlu ya da motorlu tercih edin bence
  • quote:

Tripotlu perde düşünürseniz çok yakın bir arkadaşım aldı, Xgimi cihazına ve kullanım deneyiminden sonra çok memnun kaldığını iletti.

GittiGidiyor
    EcoVision 240x200 TRİPOD Projeksiyon Perdesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/ecovision-240x200-tripod-projeksiyon-perdesi-325711295

Bende ev için sabit perde tavsiye ederim ama.

• Arkadaşlar, 1. Msj Faydalı Linkler Güncellenmiştir, Şimdilik 27 gelecekte belki 2700 sayfa arasında değerli bilgilerimizi orada toplamaya devam ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

askı aparatı isteyen arkadaşlar için video hazırladım.iyi seyirler.
    https://urun.n11.com/projeksiyon-aski-aparati/plusaparat-teleskopik-projeksiyon-aski-aparati-22-cm-29-cm-P189632163

Kablo kanalı çekilmiş ve Perde gelmiş şekilde bir video gelir mi

• newonw1 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. sadece merak ettiğim 3 metrelik perdeye 6,50 metreden yansıtılan görüntü 240cmlik perde ile aynı netlik canlılık ve ışık seviyesi yeterli olur mu. bu ürünü 3 metrelik perde ile kullananlardan cevap bekliyorum görüntü istiyoum lütfen teşekkür ederim herkese...
  • abi siz ne yaptınız ya apple tv'den nereye geldim , hep bu günebakan rumuzlu üyemizin suçu şimdi birsürü masraf :))

Akşam sindire sindire izleyip okuyup karar vereceğim.Hanımı bunu eve hayatta sokmaz bir yolunu bulup oldu bittiye getirmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murath82

cevabınız için teşekkür ederim. sadece merak ettiğim 3 metrelik perdeye 6,50 metreden yansıtılan görüntü 240cmlik perde ile aynı netlik canlılık ve ışık seviyesi yeterli olur mu. bu ürünü 3 metrelik perde ile kullananlardan cevap bekliyorum görüntü istiyoum lütfen teşekkür ederim herkese...

Bende 265'lik perde var. Bence çok ideal bir boyut.izleme mesafem 4-4.5m civarında. Almadan önce duvara daha ufak bit görüntü boyutu yansıtıyordum. Tabi ufak görüntü daha parlak ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

abi siz ne yaptınız ya apple tv'den nereye geldim , hep bu günebakan rumuzlu üyemizin suçu şimdi birsürü masraf :))

Akşam sindire sindire izleyip okuyup karar vereceğim.Hanımı bunu eve hayatta sokmaz bir yolunu bulup oldu bittiye getirmem lazım.

Bende aynen senin gibi oldu Oldu bittiye getirdim.
    - Birgün eve kargo geldi
    - Hanım dedi o ne
    - Hiç dedim ucuzluktan aldım
    - Kullanırız işte ne güzel
    - Perde ?
    - Oda ucuzluktan
    - Vay be ne kadar ucuzmuş ?
    - *%&/%%.!!!..*%&%%

Şimdi Shield Tv, Xiaomi mi box arasında karar veremiyoruz. Harikaymış şimdiye kadar almadığımız hata diyor

• quote:

abi siz ne yaptınız ya apple tv'den nereye geldim , hep bu günebakan rumuzlu üyemizin suçu şimdi birsürü masraf :))

Ayfon X kullanıpta Xgimi H1'in yokmu daha amaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

- Birgün eve kargo geldi
    - Hanım dedi o ne
    - Perde ?
    - Oda ucuzluktan
    - *%&/%%.!!!..*%&%%

Şimdi Shield Tv, Xiaomi mi box arasında karar veremiyoruz. Harikaymış şimdiye kadar almadığımız hata diyor

Mi Box 3 ile acayip mutluyum, hatta xgimi H1 siparişi verince 85 tl kadar para yüklenmiş oluyor hesaba. O puanlarıda kullanıp 186 tl ye alma şansın var ( Türkiyede 320 tl cihaz )

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

hahaha
    bir şarjlı vidalama getirtip onunda test ve tanıtım videosunu çekmen şart oldu artık senin :)
    yaşlılıkta şart öyle şeyler :)

Walla çok gittim geldim, elektrikli matkabın ucuna vida çevirme ucu takayım mı diye ama sonra dedim ki kendi kendime Sportmence olmaz, Fair play devam
  • Herkese selamlar,
    Popüler konularda denk gelip burada ve internette incelemelere bakınca ürün fazlasıyla hoşuma gitti. Aslında amacım 55" ya da 65" boyutunda bir 4K tv almaktı ama bu ürünü görünce hem fiyat hem de ekran boyutu avantajıyla biraz bu ürüne kaymayı düşünüyorum. Öncelikle evde uydu tv ye bile bağlı değil, yani televizyon izlenmiyor, kullanım amacımız film-dizi (genellikle netflix9, youtube ve arada iptv den maç izlemek, özellikle NBA maçları.

Akşam resim çekebilirsem salonun resmini paylaşacağım, tam tv nin olduğu duvara bakan 1 adet kitaplık mevcut, tv nin arkasıda bembeyaz kocaman duvar.
    -Askı aparatı almadan kitaplık üstünden yansıttığımda performans sizce nasıl olur? Yani incelemelerde görüdğüm kadarıyla yansıtılan ekranın her köşesini döndürüp ayarlayabiliyoruz, bu görüntüyü ne kadar etkiliyor? İlla tam ortaya karşıya koymak mı lazım izlenecek alanın?
    -Spor müsabakalarında görüntü nasıl? Mesela led tvlerin çoğunda hareketli sahnelerde titremeler mevcut, projeksiyonda bu durum nasıl?
    -Perdesiz düz beyaz duvar ile orta sınıf bir perde arasında test edebilen var ise % de kaç performans farkı var?

EK Olarak
    Cihazın üstünde ki netflix lisanslı mı? Yani üyelik var ise Full Hd veya 4K çözünürlük ile 5.1 sesi destekliyor mu? Yoksa android box lardaki gibi sadece 720p ve stereo mu? Aynı şekilde youtube da 1080 i destekliyor mu?

Bu arada burada videoları görünce kıskanıyorum valla:) Gearbest e lanet ettiğim için amazon üzerinden sipariş vereceğim ürünü. Amazondan alan oldu mu hiç bu ürünü? Gümrüğe takılır kesin, vergi dışında uğraştırdılar mı hiç yoksa normal amazon prosedürleri üzerinden mi ilerliyor herşey?

Teşekkürler şimdiden, iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 2 Mart 2018; 16:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

- Birgün eve kargo geldi
    - Hanım dedi o ne
    - Perde ?
    - Oda ucuzluktan
    - *%&/%%.!!!..*%&%%

Mi Box 3 ile acayip mutluyum, hatta xgimi H1 siparişi verince 85 tl kadar para yüklenmiş oluyor hesaba. O puanlarıda kullanıp 186 tl ye alma şansın var ( Türkiyede 320 tl cihaz )

Bende Mi Box'a doğru kayıyorum. Shield Tv çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

hahaha
    bir şarjlı vidalama getirtip onunda test ve tanıtım videosunu çekmen şart oldu artık senin :)
    yaşlılıkta şart öyle şeyler :)

Walla çok gittim geldim, elektrikli matkabın ucuna vida çevirme ucu takayım mı diye ama sonra dedim ki kendi kendime Sportmence olmaz, Fair play devam

wallaha ben uğraşmıyorum bile benim ekip sağolsun hallediyorlar hemen :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.