Şimdi Ara

Xgimi RS Pro 4K Projeksiyon Cihazı İnceleme ve Paylaşım Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
8
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz çok güzel hayırlı olsun @karakarrga.

Part 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 11 Kasım 2019; 16:24:10 >
  • https://www.facebook.com/groups/xgimiglobal/permalink/936066033440296/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 11 Kasım 2019; 16:24:45 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 11 Kasım 2019; 15:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

..
    Eğer bizlerden yardım istiyorsan Türkçe içerik de eklemelisin. İngilizceyi alt yazı olarak koyabilirsin.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Ufak bir ricada bulundum bu mu cevabınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 12 Kasım 2019; 0:17:53 >
    Diğer videolara bakarsanız Türkçe içerik olduğunu görürsünüz.
    Bu şekilde cevap vermenize üzüldüm gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:18:45 >
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Üzülmenize gerek yok ben sizin kanalınıza çok daha önceden abone olmuştum zaten. Maksadım sizi üzmek de değildi. Bir Türk olarak öncelikli olarak içeriğin Türkçe olması gerektiği kanısındayım. Bu benim düşüncem tabi ki.
    Forumda paylaştığım için Türkçe olması konusunda haklısınız ama ifade etme biçiminiz yanlış geldi bana. Yurt dışından da çok soran olunca ingilizce yaptım. Kanala abone olduğunuz için teşekkürler, şayet yeni video çekersem ingilizce olacak yine. isterseniz abonelikten çıkabilirsiniz.
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Ver misketlerimi al misketlerini durumuna getirmeye gerek yok yahu :) İfadem sizi üzmüş olabilir kusura bakmayın ama benim fikrim o şekilde.
  • 158 inç görüntü testi

https://www.youtube.com/watch?v=6bH6U2FhGRk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:19:23 >
  • Merhaba banggood dan xiaomi fengmi 4k ust projector aldım. Dün teslim edildi. Daha önce amazondan optoma uhd300x almış ve tiz sesten rahatsız olduğum için iade etmiştim. Aynı ses bütün 4k projektörlerde varmış. Ben hassas olduğum için bunu da iade etmek istiyorum ancak banggood alır mı bilmiyorum, henüz cevap gelmedi. Satın almak isteyen olursa daha ucuza satabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akethecake A kullanıcısına yanıt
    Perde ne kullaniyorsunuz?

• Elite screens ez frame fixed 106inch

Nekadar bu perdeler, tr’den alabilir miyiz?

• Ben 2 yıl önce proavden almıştım

tiz sesten kasıt ne hocam. fan sesi ?
    satmayı düşündüğünüz fiyat nedir?
  • yerliyerli Y kullanıcısına yanıt
    Fan sesi değil, coil whine diyorlar bütün pixel shift 4klarda varmış. Daha önce amazondan aldığım optoma uhd300x i aynı nedenle iade etmiştim. Speakerdan ses gelirken pek duyulmuyor ancak sessiz ortamda duyuyorum. Düşük frekanslı bir ses. banggood a yazdım full iade yaparlarsa yollayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akethecake -- 29 Kasım 2019; 19:39:18 >
    ilginçmiş. doğru anladıysam bu tür sesler beni de çok rahatsız eder. bazı elektronik aletlerden gelir.
    bu tür sesleri duymayan veya kafaya takmayanlar var tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.