Şimdi Ara

Xgimi RS Pro 4K Projeksiyon Cihazı İnceleme ve Paylaşım Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
8
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çinden acil adam bulmak lazım alıp getirmesi için
  • Yabancı forumda Optoma UHL55 ile aynı demişler. Ayrıca native 4K ile ilgili ve P3 renk paletini gerçekten desteklediği konusunda şüpheler var. Açıkça Çin liler bu konuda güvenilmez bağımsız test bekliyoruz yazmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Aynen ya, çok pahalı oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbr kullanıcısına yanıt
    4K için XPR teknoloji kullanmışlar, native 4K’nın bir altı. Genel olarak native kadar olmasa da en yakın teknoloji bu fiyata buymuş

• RS Pro Kutu Açılımıhttps://www.youtube.com/watch?v=NlzjPhFpEqo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:16:47 >
  • Geçmiş olsun .banggood.com da 2450 dolara satışa çıktı.yaklasik su anki kurla 14.500 TL

• stone2003 S kullanıcısına yanıt
    Banggood'da göremedim..?
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    [US$2,137.99 38% OFF]XGIMI Aurora RS Pro DLP Projector 4900 Lumens 3840x2160P 3D HD LED Projector Mini Home Theater Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    banggood.app.link
    [US$2,137.99 38% OFF]XGIMI Aurora RS Pro DLP Projector 4900 Lumens 3840x2160P 3D HD LED Projector Mini Home Theater Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    https://banggood.app.link/iePqfIuKjZ

Xgimi h3 ve xgimi xz8 de çıkmış

hakkaten o nasıl fiyat öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 11 Kasım 2019; 16:20:41 >
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Artık bundan sonra dolar kuru uçacak.yeni cihaz almak hayal oluyor.Elimizdeki cihazlara iyi bakalım ve uzun ömürlü olsun.

Aratınca neden çıkmıyor bir türlü bulamadım. Siz nasıl buldunuz?
  • Normal sitede artık yeni gelenler kısmı yok.mobil uygulama da çıkıyor

anladım teşekkürler. H2'leri elde tutmaya devam o halde
  • Gerçek 4K kısmını başlıktan çıkaralım hocam cihaz native 4k değil maalesef zaten üreticide bunu iddia etmiyor. Sadece gerçek 4k ya en yakın cihaz gerçekten kullandığı lens ve işlemci ile.
    Ama bu fiyata ölü doğdu bizim için. 12.500TL fiyat+1700TL gümrük ve shipping garantisiz bir cihaza verilmez. ABD de ve EU bölgesinde de alıcısı çıkmaz bu fiyata.500 usd daha verip Epson, Optoma veya Benq alınır daha iyi.

• xbr kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusuna sonuna kadar katılıyorum.
  • Rs pro yu 838 işlemci ile çıkardılar, yani h2 ile aynı. (usb 3.0 olmaması yönündeki mazeretleride çok komik, işlemci desteklemiyormuş , h2 de usb 3.0 var, nasıl oluyor?)

Genel taktikleri ilk versiyon sonrası lümen arttırma, kasada ufak tefek düzeltmeler ve de yeni bir işlemci olabiliyor.

Fiyat gerçektende yüksek.

Rs pro ikinci jenerasyon beklenmeli mi? diye düşünmekteyim.

Çin sitelerinde dahi doğru düzgün inceleme yok henüz.

Genel olarak 4k içerik az, full hd içerik izleyeceğimizden bize ne gibi bir katkısı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

Rs pro yu 838 işlemci ile çıkardılar, yani h2 ile aynı. (usb 3.0 olmaması yönündeki mazeretleride çok komik, işlemci desteklemiyormuş , h2 de usb 3.0 var, nasıl oluyor?)

Genel taktikleri ilk versiyon sonrası lümen arttırma, kasada ufak tefek düzeltmeler ve de yeni bir işlemci olabiliyor.

Fiyat gerçektende yüksek.

Rs pro ikinci jenerasyon beklenmeli mi? diye düşünmekteyim.

Çin sitelerinde dahi doğru düzgün inceleme yok henüz.

Genel olarak 4k içerik az, full hd içerik izleyeceğimizden bize ne gibi bir katkısı olur?
    nasıl olsa bir box alıcaksınız bizi uğraştırmayın usb 3.0 la demişler resmen.
    offical netflix falan olmayacağından.

çok gerekli bir cihaz olmamış gerçekten. daha önce ayrakadşalrında dediği gibi aynı fiyatlara 4k tr garantili bir cihaz almak daha mantıklı görünüyor. riski fazla.

yanlış anlaşılmasın. 1,5 - 2 senedir xgimi kullanıcısıyım. h1 im vardı h2 ye geçtim. h1-h2 fiyatları risk edilebilecek seviyede bence. ama rs pro fiyatını riske etmez dim açıkçası çok avantajlı değil fiytı bence tr daki cihazlara göre.

• Çinli bir arkadaş RS Proyu incelemiş: Linkini paylaşıyorum ama çince, biraz translate lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

Bu mesaj silindi.
    Selam dostum daha önce h2 aldım ve kullanıyorum
    Şu sıralar rs pro veya lune 4K Almayı düşünüyorum yalnız internette çok fazla Bilgi mevcut Aurora rs pro ve rs pro aralarında fark var mı banggood aurora rs pro diye geçiyor yalnız Çin’den direk daha önce aldığım projektör satıcısı ile görüştüğümde sadece rs pro olarak çıktığını söylüyor
    Ve ayrıca lune 4K ve rs pro arasında kalmış durumdayım siz hangisini önerirsiniz kısa atım uzun atımdan ziyade görüntü kalitesi için soruyorum

• befubo B kullanıcısına yanıt
    dostum 4k içerik gerçekten fullhd nin 4 katı net değil. en azından birçok film için bunu söyleyebilirim. özellikle cgi efektlerin bol olduğu filmler kafadan 2k. yani full hd çözünürlüğe yakın. (yatayda 2000piksel).

4k filmlerin çok yer tutması ve netlik/boyut oranının 1080pye göre çok düşük olması sebebiyle 4k olayını pek tutmadım ben. 2tb 4k remux film arşivim var ve en azından yarısı gerçek 4k değil. 2kdan upscale edilmiş.

mağzada gösterilen demo 4k yayınlar tamam şahane ama iş filmlere geldiğinde o kadar da şahane değil malesef. bununla ilgili sizinle kaynak da paylaşacağım ama ingilizce. adamlar 4k ve 1080p yi kare kare karşılaştırıp analiz etmiş. nihayetinde 4k görüntünün filmlerden scan edilirken çok da verimli olmadığı sonucuna varmışlar.

4k ve 1080p karşılaştırmalarının film film detaylıca yapıldığı blog. neredeyse tüm karşılaştırmaları okudum.

archimago.blogspot.com
    1080P Blu-Ray vs. 4K UHD Blu-Ray: "The Prestige" - Modern 35mm Filmmaking
    http://archimago.blogspot.com/2018/02/1080p-blu-ray-vs-4k-uhd-blu-ray.html?m=1

soru:
    So... The question is, does a more "modern" 35mm movie benefit resolution-wise from a 4K release?

cevap:
    While the color and contrast differences may be an improvement, notice that there was no major upgrade to the sharpness or resolution of the image! Remember, the 4K image provides four times the number of pixels; obviously it's not being utilized.

Yet again, I am having great difficulty seeing differences between standard 2K/1080P and 4K/2160P when examining movies that originated as 35mm film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 22 Eylül 2019; 14:42:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.