Şimdi Ara

Xgimi RS Pro 4K Projeksiyon Cihazı İnceleme ve Paylaşım Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
8
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    H2 200” film izlerken görüntü kalitesi 100” göre biraz düşüyor rs pro 4 k daha iyi olabileceğini düşünmüştüm fark olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • befubo B kullanıcısına yanıt
    evet mutlaka fark olur ama bu fark filmden filme değişiklik gösterir. bazı filmlerde fark çok belirgin iken bazı filmlerde zar zor fark edilir. malesef her 4k uhd film 4k çözünürlükten nasibini almamış.

• Teşekkür ediyorum

• Bunu alan var mı? Viewsonic x10un rakibi gibi.

• tibitermo T kullanıcısına yanıt
    Dolar olarak fiyatı gayet uygun ama kur farkı ek vergiler derken saçma sapan fiyatlara geliyor.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    N11den 11 kasimda %10 indirimle viewsonic x10 alabilirim ama amazonda yerden yere vurmuslar cihazi. 9000tlye geliyor. Yurtdisinda 1500 dolar civarinda.

Galiba rs pro 4k viewsonic x10a gore daha parlak renkleri ve netligi ise xgimi h seriaine gore kiyaslanamayacak derecede iyi. Ama sonucta vergilerle cok pahalliya geliyor rs pro ayrica bir sorun ciksa elimizde patlayacak. Turkiye garantisi cok onemli. Bu durumda viewsonic x10 daha mantikli gibi

Rs pro vs h1 kiyasi
    Xgimi RS Pro 4K Projeksiyon Cihazı İnceleme ve Paylaşım Konusu
    Xgimi RS Pro 4K Projeksiyon Cihazı İnceleme ve Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 28 Ekim 2019; 19:48:28 >

Bu kıyasları farklı bir çok yerde izleyip teyit etmekte fayda var. Çünkü hangi ayarları yapılıyor bu önemli. Mesela bana sol tarafta gereğinden fazla keskinleştirme var gibi geldi.

Yalnız RS Pro çok şık mücevher gibi cihaz olmuş. Keşke farklı teknolojiler ile değil de gerçek 4K olsaymış.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Evet kiyasi yapanlar rs proyu cok daha iyi gostermek icin h1 i kalibre etmeden perdeye ayarsiz yansitmis olabilir.

Ya niye H1’i kötü göstermek istesin? İkisi de aynı markanın, rakip değil bişey değil. Ayrıca kıyası yapan arkadaşla konuştum ben, RS Pro pahalı almayın filan diyordu.
    Ben H2 ile kıyasladım RS Pro gerçekten farkedilir derecede daha net ve keskin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçük çogugum var tvyi kırdı yeni alacam onuda kıracak oyuncak araba fırlatıyor onun yerine projeksiyon cihazı alsam uydu ve tv yayınlarını keyifle izlermiyiz mi Box Android cihazım,ile.

• konyalım K kullanıcısına yanıt
    İzlersiniz

• Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Uyduyu hdmı kablo ve android cihazı hdmı ile ses sisteminde bağlayınca aynı tv keyfi ve büyük ekran olacak doğrumu tavsiye cihaz varmı 2000 TL ye

Peki rs pro parlaklik olarak h2 ile kiyaslaninca sizce nasil?

Parlaklık olarak yakın, RS Pro biraz daha parlak

O zaman viewsonic x10 ile yakin parlaklikta olmalilar. Cunku viewsonic x10 2400 led lumen olmasina ragmen gercekte 1000 ansi lumen. Ancak projectcentraldaki incelemede kalibrasyondan sonra 750 ansi lumen oldugu ölçülmüş. Şimdiye kadar kullandığım cihazlara kıyaslayınca h2nin de aşağı yukarı 700-800 ansi lümen olduğunu tahmin ediyorum.

Rs pro ile viewsonic x10 birbirlerine çok yakın cihazlar olduğunu düşünüyorum. Yakında ikisinden birini alacağım umarım pişman olmam

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 11 Kasım 2019; 16:23:35 >
    Elinize sağlık. Part 2 yi bekliyoruz. Cihaz çok şık bu arada. Acaba renkleri ve parlaklığı nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

..
    Hayırlı olsun bedri, görüntü incelemesinide bekliyoruz.

• Mücevher gibi işlemişler cihazı çok şık gerçekten.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Sağol abi, hazırlıyorum bişeyler vakit buldukça

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.