Merhaba, XH90 TV için 2 ürün arasında kaldım. Biri Samsung Q800 dolby atmos desteği var Diğeri Sony HT-S40R 5.1 dolby atmos desteği yok Hangisini almak daha mantıklı olur ? |
Bildirim
Merhaba, XH90 TV için 2 ürün arasında kaldım. Biri Samsung Q800 dolby atmos desteği var Diğeri Sony HT-S40R 5.1 dolby atmos desteği yok Hangisini almak daha mantıklı olur ? |
|
Atmos fark yaratır diye, tv seçerken dikkat ettiğim bir özellikti aslında. Yani Atmos olmazsa olmaz olmalımıdır ? Hissedebilir miyim atmos kalitesini eğer q700 ü seçersem ? |
|
|
TV nin atmos özelliği var, arada kalma sebebim bu. Ancak bazı izlediğim videolar vs samsung q700 gibi cihazlar ile atmos dan bir şey anlamazsınız gibi yorumlar yapmış. Eğer böyleyse 5.1 sistem almak daha mı mantıklı olur diye düşündüm de hazır tv nin atmos özelliği varken, atmos destekli olan q700 ü seçmek daha mantıklı gibi sanki. Teşekkürler yanıtlar için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerlikforum -- 30 Haziran 2022; 11:26:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 30 Haziran 2022; 11:33:42 > |