yeni online oyunlar arasına katılan ve kendini online severlere alıstırmaya calısan bir oyun xiah. ve bu oyun kanalındaki ilk ve tek türk guildi Ottoman.. oyundaki adim Zhai guildin subboslarından biri idim.
öncelikle bu guildin kurulmasında gecesini gunduzune katan bosumuz jada ve PROgameri SiLent HiLL emeklerinden dolayı tskr ederim. onlar bir yandan guild icin ve yanına turk bayragı katmak icin caba sarf ederken bir yandan belki sadece ben yada bir cok kisiye item olsun para olsun yardım ediyorlardı..
hele ekrandaki o turk bayragınıgormek ne kadar haz verici oldugunu anlatamam.. ne varki her online oyunda oldugu gibi kaşar türklerle başımız belaya girdi. kendi guildindeki arkadasına kazık atan gereksiz triplere giren türk arkadaşlar yuzunden kendi kurdugumuz guildi karşılık beklemeden ve hic birsey gozetmeksizin arkadasımız ozkan1 adlı oyuncuya bıraktık..
oda guildi terketme sebebimiz olan kişilerden birine guildi devr etti.. yani emanete ihanet etti bence.. sahsen ona denilşdigi gibi guildi kapamasını beklerdim.. neden dersiniz bu guildi hak eden adam gibi adam bir tek o vardı. ama o kendisine ona devr etmemesini soylememize ragmen devr etti. buda bir kez daha adamlık konusunda yanıldıgımı fark ettirdi ne yazıkki . tek kelime helal olsun kardeşime..
bundan su sonuca varıyorum ki oda türk türke yine kazık atti. oysa tarih tekerrür etmez diye bilirdim. tarih hocamda yalan soyledi :D sonuc ta bu bir oyun eglenmek icin vesile bugun yarın bırakırız bizde baki kalan dostluklardır.. GLADY seni hiç sevmedim kuzeninide sevmezdim :D guild taşınıza sahip çıkın geçen ordan giderken ayağım takıldı charimin canı yandı. canımı yakanın canını yakarım :) istemezdim bu konu buralra gelsin. ama insan takliti yapanlarla oynadıgımız icin bu mevzunun buralra gelmesi cok normal..
son bir fıkra ile sozumuzu noktalicam
fani hayattan ebedi hayata goc eden birine zebaniler cehennemi gezdiryormuş. adam bakmış buyuk buyuk kazanlar ve insanlar iclerinde yanıyor. sormus zabniye : adam:-surdaki kazanın kapagı neden kapalı? zebani : orda yananlar italyan(?) ordan birisi cıkmak isteyince digerleride yardım edip cıkabiliyor. bundan dolayı kapattık.
adam biraz daha yurur ve baska bir kazanı isaret ederek: bu kazanın agzı nedne acık ?
zebani : orda türkler yanıyor. nasıl olsa birisi cıkmak istese digerleri pacasından tutup geri cekiyor. kaptmaya luzum gormedik.
OLAY BUDUR ARKDASLAR BİRİMİZ Bİ CUKURA DUSTUGUMUZDE EL UZATACAGIMIZA HALA KUYUNUN YADA KAZANIN :) İCİNE BİR BİRİMİZİ CEKİYORUZ. BASINIZI AGRITTIM KUSURUMA BAKMAYIN..