< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (86. sayfa)

-
-
Aldığınız kişi az çok tanıdığınız biri ise dediği doğrudur. Gerçi direnç kayıt olup, direnç kayıt değil demesi daha normal karşılanabilir. Çünkü direnç kayıt esnasında telefonun içinin açılması lazım. Ve her direnç kayıt işlemi başarılı geçecek diye de bir durum söz konusu olmadığından, direnç kayıt bence uzak durulması gereken işlem. Direnç kayıt işlemlerinde donanımsal sorunlar çıkabiliyor. O yüzden sürümler arasında gezerken bence ilkin bir araştırın, direnç kayıt işlemi alan telefonlarda sorunlu donanım çıkıyor mu o sürümde diye.
-
-
-
dostlar bu telefonun ekrani telefonla konustuktan sonra bir kapandi bir daha acilmiyor. daha once de ilk aldigimda bir kere olmustu. sarji da cok azdi. sonra tamaen bitti ve geri acilinca duzeldi sanirim. simdi sarji da var kapanmiyor da. telefon calisiyor ama ekran yok. var mi bu cozumu?
-
Yakınlık sensörü sorunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google telefon uygulaması kaynaklı Endonezya rom kursan büyük oranda duzelir
Düzeltme imkanı var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar, uygulamalar, uygulamaları yönet içersinden başlatıcıyı bulup verileri ve önbelleği temizlemeyi deneyin. Donanımsal bir sorun yok ise, bunu bir deneyin.
ekran kapali kaldi :)
-
Navigasyon sağlıklı çalışmıyor sanki. Bugün Google haritalar uygulamasını kullanırken durmadan gps bulunmadı uyarısı verdi. Sizin cihazlarda nasıl gps durumu
merhaba cihaz yurt dışı mı ? Direnç vs gibi bir işlem yapıldı mı. ben globel Türkiye cihazı kullanıyorum bugüne kadar dediğiniz sorunu yaşamadım
Cihaz yurtdışı cihazı. Yazılım ile imei atıldı.
Bence IMEI işlemi öncesinde sorun yaşıyor muydunuz. Bundan kaynaklı olabilir
İmei öncesi pek işim olmadı gps ve navigasyon ile. Bugün bi işimiz düştü onda da durmadan gps bulunamadı ve sinyal kayboldu hataları verdi durdu sık sık.
bende de 11t pro var bunada direnç olmadan yazılım ile imei atılabiliyor mu ?
-
Merhaba ara ara bende o sorun var ben ekran kapanınca güç tuşuna acılana kadar uzunca basıyorum öyle acılıyor
Zannetmiyorum. Yazılım ile imei atılan en üst mi 11t ile redmi note 12 pro idi
Bugün hyper os geldi güncelledim harika duruyor akıyor cihaz şuana kadar, hayırlı uğurlu olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X