< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (84. sayfa)

-
-
Kayseri'de uzaktan bağlantıyla olmaz çünkü programlar var lisanslı olmaz uzaktan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki 15 bekleyeyim mi? Onun şimdilik 11t ye geleceği belli değil galiba?
telefonda Bluetooth ile bağlantıda hem kulaklık hem de hoparlör olarak ses az çıkıyor. Başka herhangi bir telefonla denediğimde ses neredeyse iki katı fazla çıkıyor. Mutlak ses açma falan denedim ama sorun düzelmedi. sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ayarlar kısmından bölge yazıp arayın ve Türkiye yerine Mako seçin. Bu şekilde Bluetooth sesinin arttığını söyleyen arkadaşlarımız var.
4,5 yıllık LG G7 maceramı sonlandıracağım gibi. İmei kayıtlı telefon bakıyorum. Bulabilirsem sıfır Mi 11T veya Redmi Note 12 Pro 5g alacağım. Mi 11T önerir misiniz. Yoksa Note 12 Pro 5g daha mı iyi olur ?
aynı durumdayım 1 yıldır kullanıyorum 13.0.2 ile. yd diye güncelleme yapmıyorum zaten hyperosta yüklenemeyecekmiş bl açık olduğu için. Hiç memnun değilim açıkcası telefonun 120 hertzi sahte gibi. Kasma sorunu için ram sanallaştırma mı nedir 3 gb daha hafızadan rame eklediği saçma özelliği kapattım biraz hızlandı. Fakat 2 sene önceki model poco x3 pro bile daha akıcı çalışıyor benim 11tden.
-
Redmi ile Mi farklı kategoride, Mi telefonlar daha fazla güncelleme alıyor ve malzeme kalitesi daha iyi oluyor. Özellik olarak fark görmüyorsanız size uygun olanı tercih edin.
-
Kamera önemliyse Redmi işlemci önemliyse 11T. Diğer herşey hemen hemen aynı gibi.
Aynen, bl açık. Kapatırsak sorun çıkarsa cihaz tamamen çöpe çıkar. Fakat bence yeni işletim sistemini bir yolunu bulup kurabiliriz, rom vs.
Güncel sürüm kullanıyorum şimdiye kadar telefonu istesem de kastıramadım yağ gibi
cihaz yd mi yurt içi mi hocam sizinki. yd ise güncelleme yapınca plakası silinmiyor mu
-
Aynen, bizim cihazdan hiç yd olup, güncelleme yapan var mı? Sonuç ne oluyor yüksek oranda? Kimisi atış tarzına göre silinmeyebilir yazmıştı farklı yerlerde. Fakat çoğunluk silineceği kesin diyor. Fakat bunu deneyip, kesin sonuç yazacak yok sanırım? Ben telefon hantallaşıp, resetlenecek duruma gelmeden güncelleme düşünmemeye başladım. Önceden 14 kararlı, güncel gelince geçerim diyordum da vazgeçtim.
Y.ici hocam
HyperOs alacak modellerde varız. Fakat YD olanlar nasıl alacak bakalım. Daha bekleriz sanırım. =) Hyper portlanırsa o zaman kesin bir temiz yükleme ve silinirse imei tamir işlemi yaparım.
Xiaomi 13, 13 Ultra, 13 Pro, 13 Lite, 13T Pro
Xiaomi 12, 12 Pro, 12X, 12T, 12T Pro, 12S Ultra, 12S, 12S Pro, 12 Pro Dimensity Edition, 12 Lite
Xiaomi 11T, 11T Pro, 11 LE, 11 Lite 4G, 11 Lite 5G, 11 Lite NE, 11 Lite 5G NE, 11i / Hypercharge, 11X, 11X Pro, 11 Pro
Xiaomi Mi 11 LE, Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11i
Xiaomi MIX 4, MIX FOLD, MIX FOLD 2, MIX FOLD 3
Xiaomi Civi, Civi 1S, Civi 2, Civi 3
Xiaomi Pad 5, Pad 5 Pro 12.4
Xiaomi Pad 6, 6 Pro, Max 14
herhalde kimse güncelleme ya da reset riskine girmemiş. box vs olmadan bir yolu olsa ben denerim aslında ama halen box istiyor imei işi.
sırf yeni versiyon diye durduk yere kaydımı kaybetmem.
-
Aynen, ben çok cihaz yaptım eski kullandıklarımda, ya da başkasının. Fakat o box işini hiç bilmiyorum. Box dedikleri cihaz mı, program mı, ben program diye okumuştum. Düzgün, stabil sistem çıkmadıkça ben de tekrar tamir ettirmem. Fiyatları da tam bilmiyorum, tekrar kayıt yaparlarsa kaç TL, bir de uzaktan bağlantı ile oluyor mu bizim cihaza acaba?
Yazılım, uzaktan oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X