Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
56
Favori
137.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apk analyzer apk'sı bunun için onuda indirip uzantıları rahat kopyalamak ve bulmak için. O olmaz ise uygulamalara girip oradan uzantısını kopyalayın.

Ladb Bilgisayarla kablo ile bağlanmanın WiFi yöntemi wi-fi üzerinden izin vermek için yoksa bilgisayardan adb yöntemi yapman lazım. Bilgisayar daki komut satırını telefon için yapmışlar. LADB uygulaması ile işin bitince uygulamayı kapat, kablosuz wi-fi ayarını kapat. Geliştirici seçeneklerini kapat. Uygulamayı sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 26 Temmuz 2023; 0:41:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, uygun bir zamanda deneyeceğim.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Getapps silmeyin arkadaşlar telefonun kendi uygulamalarını güncelleyemezsiniz

• Kadirkocerx K kullanıcısına yanıt
    Sistem uygulamaları güncelleyici ne işe yarıyor oradan günceller. Ayrıca Google play'de zaten güncellemesi düşüyor. Getapps gereksiz bir uygulamadır. Manuel güncellemek istersen Xiaomi kendi uygulamasına girip, güncellemeyi denetleyebilirsiniz. Daha da manuel yapmak istersen apkmirror sitesi vb. türevleri üzerinden güncelleyebilirsiniz.

Sistem uygulama guncelleyici getapps üzerinden güncelleme yapıyor zaten.
    Xiaomi arayüzü falan getapps dan guncelleniyor diye biliyorum başka uygulamalar ile uğraşacağıma getapps ile indiririm silmenin bir anlamı yok telefona zararı da yok bildiğim arka plan işlemini kisitlayip bildirimini kapadım mis gibi

• Kadirkocerx K kullanıcısına yanıt
    Bir bilgi daha geçeyim, Getapps yüklü değilken. Sonradan cihazlara geldi zaten sistem uygulama güncelleyicisinden güncelleme alınıyordu. Yani o olmadan öncede güncelleme alınıyordu. Xiaomi arayüzü vb. diğerleri sistem uygulama güncelleyicisi ve kendiliğinden güncelleniyor. Belli aralıklarla sürüm numaralarını kontrol edersen görürsün. Getapps ve google play store aynı iki tane benzer programı kullanıp cihazı pil ve performans etkilemeye gerek yok. Hatta getapps sadece kendinini silmek bile yetersiz kalır belki ona bağlı bir kaç daha arka planda uygulama çalıştırıyordur. Getapps silmek istemeye bilirsin o ayrı mevzu ama eksisi fazla olduğu için ben her zaman kaldırırım. 15 yakın cihazda temizlik yaptık. Gettapps ve diğer gereksizleri kaldırarak, cihaz pil ve performans olarak iyi olduğunun testi yapıldı.

Getapps a ben de katılıyorum. Öncesinde zaten ayarlardaki menüden yapıyorduk, devamında sildim ve şuan yine eskisi gibi güncellemesi sistem uygulama güncelleyicisinden oluyor. Gereksiz her uygulama bence de ek yük getiriyordur. Tercihlere bir şey diyemem ama.

Hocam selamlar adımları aynen takip ettim farklı farklı wi-filerle denedim ancak bir türlü tam bağlantı sağlanamadı acaba nerede hata yapıyorum Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Bu süre hiç bitmiyor

• AsalSayı11 kullanıcısına yanıt
    Eşleştirilmiş cihazları unut deyin. u0_490@localhost
    Ana ekranda ladb basılı tutup verileri önbelleği temizleyin. Geliştirici seçenekleri kapatıp tekrar açın ayarlar bir sıfırlasın Birde linki yeniledim olmaz ise bunu kaldırıp yeni ladb kurup deneyin. Aslında eşleşmiş ama birazda beklemeniz gerekiyordu bağlandı diye uyarı geliyor siz onu beklememissiniz sanırım. Ekranı ikiye ayırmadan direk geçiş yapiyorda olabilirsiniz. Her ekrani acista eşleştirme kodu değişiyor sizde iki uygulama aynı ekranda iken yazın eşleştirme kodlarını kağıda yazıp ekrandan çıkmadan ladb girin.
    Yani sırasıyla temiz bir şekilde yaparsanız bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 30 Temmuz 2023; 15:1:0 >
  • imei işini biraz önce halletim ben. uzak masaüstü ile bağlanıp hallettiler. 20 dk sürmedi. şimdilik her şey normal görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt

ne kadara hallettiniz acaba?

• eskizaman E kullanıcısına yanıt

800. çift imei.

yarın biteceği için pazarlık, araştırma vs yapma şansım olmadı.

• Çift imei de bildiğim kadarıyla NFC ve bazı bankacılık uygulamaları çalışmıyor, halen böyle midir?

• Arkadaşlar yeni güncellemeyi aldım fakat kamera yakın ve uzak modu bulanık gösteriyor bu nasıl düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bootloader açık mıydı yoksa işlem yapan kişi mi açtı?
    İmei atma işlemi sırasında ve sonrasında telefondaki veriler silindi mi?

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

İşlem sırasında açıldı.

Herhangi bir veri kaybı yaşamadım. İşlemden önce nasılsa sonrasında da öyle kullanmaya devam ediyorum cihazı. Başka bir cihaza daha yaptırdık. Onda da bir problem yok şimdilik.

İşlem yapan kişinin iletişim bilgilerini özelden atabilir misin

• Kamera bulanıklığı ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar

• M1A4 kullanıcısına yanıt
    Kameraya basılı tutup sürüm numarasa göre manuel olarak bir güncelleyin.

Xiaomi Kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Ağustos 2023; 23:4:4 >
    Teşekkür ederim dostum ama düzelmedi

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.