< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 26 Temmuz 2023; 0:41:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 26 Temmuz 2023; 0:41:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler, uygun bir zamanda deneyeceğim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getapps a ben de katılıyorum. Öncesinde zaten ayarlardaki menüden yapıyorduk, devamında sildim ve şuan yine eskisi gibi güncellemesi sistem uygulama güncelleyicisinden oluyor. Gereksiz her uygulama bence de ek yük getiriyordur. Tercihlere bir şey diyemem ama. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 30 Temmuz 2023; 15:1:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne kadara hallettiniz acaba? |
800. çift imei. yarın biteceği için pazarlık, araştırma vs yapma şansım olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çift imei de bildiğim kadarıyla NFC ve bazı bankacılık uygulamaları çalışmıyor, halen böyle midir? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İşlem sırasında açıldı. Herhangi bir veri kaybı yaşamadım. İşlemden önce nasılsa sonrasında da öyle kullanmaya devam ediyorum cihazı. Başka bir cihaza daha yaptırdık. Onda da bir problem yok şimdilik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Ağustos 2023; 23:4:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |