< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Temmuz 2023; 17:4:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (81. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim. Bunu nasıl yükleyeceğim bu konuda yardımcı olabilir misin?
-
Linke tıkla biraz aşağıda download var orda dan indir sonra aç dediğinde güncelleme yüklensin mi yazar basınca yükler bir deneyin. Orjinal yazılım bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Temmuz 2023; 17:31:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayıt işini uzaktan sıkıntısız yaptıran varsa, nereye/kime yaptırdığını yazabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Khiron +1
-
-
-
bana da uzaktan veya bursada kayıt yapan biri lazım
-
bu telefonla, redmi 12 pro plus arasında kaldım. asla oyun oynamam şarjı kamerası yazılımı iyi sorunsuz olsun yeter.
-
-
sadece geniş açıda mı? sanki biraz pozlama yüksek gibi
-
Ladb linki ölmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Linki yeniledim, yine giderse, LADB Apk diye google aratırsanız tam versiyonunu bulup kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 24 Temmuz 2023; 15:43:53 >
Teşekkürler. Kablosuz hata ayıklama açılmıyor bende. İlla wifi ağına bağlı olmam mı gerekiyor. Wifi yok şuan olduğum yerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablosuz olmak zorunda, zaten adındanda anlaşılacağı gibi. Yok derseniz bilgisayardan yapabiliyorsunuz ama bu daha basit. Yada başka telefon varsa onu wi-fi olarak paylaşıp bağlanmayı deneyin. Mutlaka bir wi-fi ağı bulursunuz. aceleniz yoksa
Getapps ve mi videoyu sildim hiç kullanmadığım için. Başka hangi uygulamaları silebiliriz acaba batarya biraz rahatlasın diye. Kafama göre de silmek istemiyorum sistemde sorun çıkmasın diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Google çoğu uygulaması kaldırılamıyor. Bunları kaldırmak için bir uygulama vs var mı yoksa root ile mi kaldırdınız?
-
Konuda paylaştım arkadaşda zaten bunu soruyor. hangileri kaldırmam gerekir diye. Konuyu takip ederseniz root olmadan sadece telefon üzerinden bunu yapabiliyorsunuz. Paylaştım nasıl yapılacağına inceleyin. Basit bir işlem. Aslında çok işe yarayan birşey ama kimsenin ilgisini çekmedi.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155790975
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 25 Temmuz 2023; 12:10:17 >
Yöntemi anladım teşekkürler zor değilmiş, sadece uygulamaların telefondaki uzantılarını bulmak yoracak gibi.
Bir de pair diyoruz LABD ile neyi paylaşıyoruz, telefona erişme gibi bir durum yok değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X