Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
56
Favori
137.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Format ve yazılım ile düzelmedi ise size en güncel kamera sürümünü vereyim güncelleştirme yapıp deneyiniz. Eğer buda çözüm olmaz ise donanımsal bir hata yok ise yeni MIUI güncellemesinin gelmesini bekleyeceksiniz.

Xiaomi Kamera - 4.5.002870.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Temmuz 2023; 17:4:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Bunu nasıl yükleyeceğim bu konuda yardımcı olabilir misin?

• mtf_25 M kullanıcısına yanıt
    Linke tıkla biraz aşağıda download var orda dan indir sonra aç dediğinde güncelleme yüklensin mi yazar basınca yükler bir deneyin. Orjinal yazılım bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Temmuz 2023; 17:31:7 >
  • Kayıt işini uzaktan sıkıntısız yaptıran varsa, nereye/kime yaptırdığını yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Khiron +1

• Sonunda Türkiye romundan Avrupa romuna geçtim bootlader kilidini açıp flash tool ile rom atmayı başardım:)

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

• Eaa rom ile Türk romu arasında pek fark görmedim telefon ve mesaj uygulaması için Endonezya Roma geçtim çok memnun kaldım şimdiden

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★ Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

• Khiron K kullanıcısına yanıt

bana da uzaktan veya bursada kayıt yapan biri lazım

• bu telefonla, redmi 12 pro plus arasında kaldım. asla oyun oynamam şarjı kamerası yazılımı iyi sorunsuz olsun yeter.

• Gcam vs Stock kamera fark bariz bir şekilde ortada geniş açıda kalite tavan yapıyor

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★ Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

• Kadirkocerx K kullanıcısına yanıt

sadece geniş açıda mı? sanki biraz pozlama yüksek gibi

• dahool kullanıcısına yanıt
    Ladb linki ölmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Linki yeniledim, yine giderse, LADB Apk diye google aratırsanız tam versiyonunu bulup kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 24 Temmuz 2023; 15:43:53 >
    Teşekkürler. Kablosuz hata ayıklama açılmıyor bende. İlla wifi ağına bağlı olmam mı gerekiyor. Wifi yok şuan olduğum yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kablosuz olmak zorunda, zaten adındanda anlaşılacağı gibi. Yok derseniz bilgisayardan yapabiliyorsunuz ama bu daha basit. Yada başka telefon varsa onu wi-fi olarak paylaşıp bağlanmayı deneyin. Mutlaka bir wi-fi ağı bulursunuz. aceleniz yoksa

Getapps ve mi videoyu sildim hiç kullanmadığım için. Başka hangi uygulamaları silebiliriz acaba batarya biraz rahatlasın diye. Kafama göre de silmek istemiyorum sistemde sorun çıkmasın diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Geri Bildirim, Msa, MIUI daemon, Mi Pay, Sarı Sayfalar, Yazdırma servisi, google gereksiz ve senin kullanmadığın uygulamaları kaldırabilirsin.
    Ben mesela MIUI kendi tarayıcısı kullanmıyorum kaldırdım. Google asistanı kaldırdım boşa pil yiyor arka planda çalışıyor. Yani buradaki amaç sistem uygulamarı hariç gereksizleri bulup silmek. Ama Google kaldırma o dursun.

Benim kullandıklarım bunlar gerisi silindi.
    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Google çoğu uygulaması kaldırılamıyor. Bunları kaldırmak için bir uygulama vs var mı yoksa root ile mi kaldırdınız?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Konuda paylaştım arkadaşda zaten bunu soruyor. hangileri kaldırmam gerekir diye. Konuyu takip ederseniz root olmadan sadece telefon üzerinden bunu yapabiliyorsunuz. Paylaştım nasıl yapılacağına inceleyin. Basit bir işlem. Aslında çok işe yarayan birşey ama kimsenin ilgisini çekmedi.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155790975

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 25 Temmuz 2023; 12:10:17 >

Yöntemi anladım teşekkürler zor değilmiş, sadece uygulamaların telefondaki uzantılarını bulmak yoracak gibi.

Bir de pair diyoruz LABD ile neyi paylaşıyoruz, telefona erişme gibi bir durum yok değil mi?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.