800 çok fazla vermişsin ben 2 gün once 150 liraya attırdım çift imei < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (83. sayfa)

-
-
Abim de 400 TL vermiş çifte.
Bir arkadaşım çifte işlem yaptırmıştı, NFC yi kullanamıyor, maximum mobil gibi uygulamalar da hata veriyor sanırım.
Sizde durum nedir acaba?
-
Arkadaşlar iki konuda yardıma ihtiyacım var;
1. Otomatik duvar kağıdı uyarısı çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim?
2.google asistanın sesli özelliğini kapattım ama ekranın alt kısımdaki barı kapatamadim.
Bunlarda yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kullanıyorum NFC deki olay farklı mesela vakıf kullaniyorum kendi kendine arada bozuluyor programı silip yükleyince düzeliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu aldığım yakında bir sene olacak. 13.0.2 versiyondayım hala. Cihaz yd ve yazılımsal olarak iki plaka mevcut. 14 versiyon çıkınca yüklemedim. Hem plakalar silinir diye, hem de değişik sorun yaşayanlar oldu.
15 versiyon gelecek sanırım? Telefon az da olsa kasmaya başladı. Soracağım, 14 versiyona geçen, ya da resetlemek zorunda kalan, YD cihaz kullananlar yeniden plaka yazdırdı mı? Bazı cihazlarda plaka atılma tarzına göre sorun olmayan cihazlar da oluyormuş?
Yeni işlem yaptıranlar, plaka yazdırma işlemi ne kadar ve uzaktan yazdırma ile oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 17 Ağustos 2023; 12:21:28 >
Aynı sorun bende de oldu hocam. Bir kaç rom yükleyip denedim yakın düzeldi ama uzak hala bulanık. Çözüm önerisi yada daha önce başına gelen var mı arkadaşlar
Bugün ilk defa full şarjdan 20 şarja 20 dakikada düştü durup dururken. Umarım pil ölmemiştir.
Selamlar, şarj kablomu maalesef kaybettim. Yerine ne alabilirim? Aynısı mi web sayfasında stokta yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kayıt işi nasıl oluyor Samsung ta
cihazi acarken nfc flexi zarar görmüş olabilir. okumustum ilk direnc zamanlari herkesin NFC ucmustu.
kedi kabloyu dişlemiş
yeni kablo ile sorun çözüldü. sabah şarjdan çıkarınca 100 diye aklımda kalmış herhalde.
Arkadaşlar yd cihaza format atsak imei gider mi?
Bende de yd var. Hiç denemedim fakat kimisi atılma şekline göre gitmeyebilir demiş. Recovery format ile gitmez deniyor.
xiaomi telefonlarda (sürüm 14) tammşarz sonrası ekran süresine maısş bakacağız. Bir türlü bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Miui 15 anroid 14 için modem dosyası ve IMEI repair konusunda bilgisi olan var mı
14 nasıl, yüklemeye değer mi? YD olduğundan yeniden numara girilmesi gerekecek. O yüzden uğraşayım mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 14 Ekim 2023; 0:56:13 >
Merhaba arkadaşlar. kutudan çıkan şeffaf kılıfı çok güzeldi ama sapsarı oldu. birkaç tane kılıf aldım internetten hiçbiri kutudan çıkan gibi ergonomik değil. Kutudan çıkan aynı kılıftan satan bir yer biliyor musunuz ?
-
Hocam nerede imei kaydi yaptırdınız,uzaktan imei kaydı oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X