Şimdi Ara

Xiaomi 11T Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz Türkiye'de satışı başlamayan 11t pro için bile konu açılmış ancak satışı başlayan 11T için o kadar aramama rağmen bir konu bulamadım. Site yetkilileri 11t için ana başlık açarsa sevinirim.

11t için çok fazla araştırma yapamadım malum dolar yükseliyor yazdan beri takibe aldığım 10T pro (8gb/256ram) 6700-6800TL den 8000-9000TL bandına çıktı oysa yeni modeller çıkınca, kasım indirimleriyle biraz daha uyguna alırım diyordum şimdi keşke yazın alsaymışım diyorum. 11t pro ve 11t çıkınca biraz heyecanlandım ama nafile 11T 7499TL den satışa çıktı dolar kuru artıyor ve Kasım indirim günlerini kaçırmamak adına dün telefonu 6813TL den sipariş geçtim az önce telefon elime geçti artık iyi de olsa kötüde olsa benim için en iyi telefon 11T  

İnternette çok fazla araştırma videosu ve kullanıcı deneyimi yok ne yazık ki. Ayrıca 11T için kılıf ve ekran koruma alacağım ancak bulamadım. 11T alıp kullanmaya başlayan arkadaşlar ilk deneyimlerini paylaşır ve aksesuar önerileri de sunarlarsa sevinirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi redmi 9c kullananlar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.