Şimdi Ara

Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
29
Favori
57.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oneplus 9 Pro cihazım var Mi11T pro ile takas edebilirim. Ne kaybederim ve ne kazanırım. Yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meb5534 M kullanıcısına yanıt

iPhone 7 Plus

iPhone 7

Xiaomi redmi note 8

iPhone 6s

iPhone SE

iPhone 6 plus

Xiaomi Mi Max 2

Gm Discovery

Nokia Lumia 720

bunlar hatırladığım, son 9 yıldır kullandığım telefonlar. Bunların en az beş katını da elime alıp incelemişimdir.

redmi note 8 pro kamerası 11T pro kamerasından daha düşük ama kaliteli diyorsanız, tamam. Makro konusuna hiç girmiyorum bile.

Daha önceden kullandığım android 8-16mp kameralı telefonlar evet. Önceki telefonu gm 21 pro, benim önceki telefonumun android 8-16mp olduğunu düşünüyor.

Ay fotoğrafı çekmek için Samsung Note 20 ya da Xiaomi Note 12 pro alın siz. Ya da GM’ye geri dönün. Megapiksel kamerada en önemli şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentleman_ -- 11 Ağustos 2022; 7:58:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Orijinal kullanıyorum ben.

• Uzun süredir kamerası bu kadar kötü telefon kullanmamıştım. Xioami mi 8 ve Oneplus10 prodan sonra kötü bir deneyim oldu.

• gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Niyetim tartışma yaratmak değil ama şaşkınlık yaşattınız bana. Kullandığınız telefonlara bakınca bu telefonun kamera kalitesinin beklenenden çok daha düşük olduğunu en iyi sizin bilmeniz lazımdı. Ayrıca kameranın megapikselinin yüksek oluşunun kaliteyi belirlemediğini söylemeniz de bir bakıma beni doğruluyor; Note 8 Pro kamerasının MP anlamda 11T Pro'dan düşük olmasına rağmen daha iyi performans veriyor demişim zaten. Orta sınıf telefonun üst sınıf telefondan iyi fotoğraf çekmesi gerçeği gülünç.
    Yapacak bir şey yok maalesef artık. Eldeki malzeme bu.

• Mi 11t pro ya fm radyo yüklene biliyormu? Bu dınanıma sahipmi? Sırf radyosuz diye birçok modelden vaz geçtim. Bana bu fm radyo konusunda bilgi sahibi bir arkadaş yardımcı okursa çok sevinirim

• necii kullanıcısına yanıt

Fm radyo yok,sonradan da eklenmiyor.

• 12 gb ram modelinin fiyatı 23 bin lira olmuş. Ne oldu buna böyle.

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-11t-pro-256-gb-12-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00000ULZHW

• selamün aleyküm , bende yurt dışı aldım 2 hafta oldu , 8 - 256 modelini ama kamera mi 9 t kullandım ben mi 9t daha tatmin ediciydi beni biraz üzdü... Birde CEP MODU bu telefonda maalesef bulunmuyor olması beni cidden çok üzdü.... Telefonu cl cebimden çıkartırken ya açıyor yada meşgule atıyor :(((

• Monster033 kullanıcısına yanıt

Ben de 12 256 Pro olanı düşünüyorum eski xseller satıcıdan. Pro versiyonda kayıt yok ve daha belli değil. One plus 10r a çıkılır mı sizce? 11t Pro versiyonda su sızdırmazlık da yok sanırım. Mi6 var şu an. 5 senedir kullanıyorum. Yine iyi alıp, en az bu kadar kullanmak isterim. 11t pro versiyon ram, işlemci, depolama olarak da iyi. Fakat 3 bin fazladan vermeye değer mi? Çok kararsızım. Kayıt sorunları var maalesef pro ve one plus da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 20 Ağustos 2022; 9:11:14 >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Benim samimi olduğum kişiden aldım. Kayıt olduğunu söyledi. Bende mi 9t den geçtim cidden benim için mi 9T bi amiral gemisiydi. Ekranini 2 kere kırdım. Maalesef kapattım mi9T serisini. Beni açıkçası kamerası çok tatmin etmedi. Beni çıkartıyor 1 gün . Ama genel olarak güzel 8 256 si. Cep modu yok dediğim gibi çıkartırken açıyor felan

• konu neden bu kadar pasif hiç mi kullanan yok cihazı :) yeni aldım ben 8-256 siyah. cihaz oldukça iyi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. yurtdışı direnç kayıtlı. eu rom yükledim ne ısınma ne yakınlık sensoru arızası yaşamadım.

• Hocam bende sipariş verdim sizin gibi direnç ile kayıt olacak ama eu rom aradım hazırlık yapma amaçlı bulamadım siz nereden buldunuz eu romu ne beta var nede stabil var.

• Bu telefonda çift hoparlör var bildiğiniz üzere. Üstteki hoparlör yalnızca telefon çağrısını hoparlöre verince mi aktif oluyor? Müzik dinlerken sadece alttaki hoparlör çalışıyor, çağrıyı dışarı verirken ise ikisi birden. Sizde de öyle mi? Ayrıca Xiaomi 11'de direkt Harman Kardon menüsü var, bunda sadece Dolby Atmos menüsü var.

• Aramalari kaydedemiyorum, tavsiyeniz nedir

• Mardini kullanıcısına yanıt
    Eu , hindistan romlarindan birini kurmaniz gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

• yahyademirci kullanıcısına yanıt

evet ama fastboot değil. twrp ile yapmanız lazım. a12 de twrp biraz sorunlu

• Fastboot olanı kursak bu güncelleme olarak gelip otomatik yüklenmezmi ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.