bu yakınlık sensörüne bir çözüm üreten var mı? |
Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (15. sayfa)
-
-
Telefon görüşmesi sırasında arada sapıtıyor değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle sensörde problem var mı yok mu diye donanım testlerinden kontrol edin.
Sensör çok hassas maalesef. Şöyle ki telefonu kulaktan biraz uzak tutunca hemen ekran açılıyor. En kolay çözümü gorüşme sırasında ekranın kilidinin devrede olduğna emin olmak ve telefonun mümkün mertebe kulaktan çok oynatmamak ve uzaklaştırmamak..
Arkadaşlar bana acilen şunun cevabını vermeniz lazım, en son geçen sene ilk çıktığında poco f3'de yoktu şuan miui'da mümkün mü bilmiyorum....
Diyelim örneğin 0212 1234567 diye bir numara rahatsız ediyor... Ben 0212 123 ile başlayıp devam eden TÜM numaraları engellemek istiyorum bunu yapmak mümkün mü.. İlk 6 rakamı aynı olan Tüm numaralardan gelecek aramalar otomatikmen bloklansın engellensin beni rahatsiz bile etmesin istiyorum.. Bu mümkün mü.. Yoksa illa başka program mı kurmak lazım..
ÖNEMLİ EDİT : SADECE sorduğum soruya cevap istiyorum arkadaşlar, alternatif program tavsiyesi istemiyorum.. Mümkünse en son güncel Global android ve miui sürüm yüklü telefon kullananlar cevaplarsa daha iyi olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Eylül 2022; 23:59:16 > -
Hocam truecaller indirin kafaniz rahat olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu kamera karşılaştırmaları insan gözü ile yapılamaz. Bunun için şu anki en iyi karşılaştırma sitesi dxomark. Binlerce foto ve video denemesinden sonra puan veriliyor..
Ve 11 t prodan daha iyi kamerası var dediğiniz note 8 pronun kamera skoru 84.
11t pronun 117. Arada 30 dan fazla puan var. Üreticiler bu ilerlemeyi 3 nesilde sağlıyor. Öyle bir fark bu.
Selamlar. Peki, pratikte bu kaliteyi %100 göremedikten sonra daha yüksek puan alsa ne işimize yarayacak ki? Gündüz açık hava haricinde pek de istenilen performansı gösteremiyor. Evet, bir takım ayarlamalar ile bu kaliteyi maksimize etmek mümkün belki de. Ama nihai kullanıcı olarak an'ı gerçeğine çok yakın şekilde çekip ölümsüzleştirmek istiyorum, profesyonel ayarlar yapmaya çalışarak o anı kaçırmak istemiyorumdur belki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abicim cidden insanlar biraz bilgilensinler diye yazıyorum. Bu siteler profesyonel şekilde cihaz test ediyorlar. Bu demek değil ki ince ayarlar yapıp öyle fotoğraf alıyorlar.
Benim bundan önceki telefonum Huawei mate 10 du o zaman en iyi 2. Kameraya sahipti ve gerçekten zamanına göre muazzam performansı vardı. Dxomark puanı 94 Dü. 4 yıl sonra 11 t pro aldım. Gündüz çekimi gece cekimindeki ayrıntılar video performansında ben daha iyi olduğunu net şekilde görebiliyorum. Hem de henüz fotoğrafları pc ye atıp ayrıntılı şekilde bakmadan.
Yani 30 küsür puan öyle ince eleyip sık dokuma ile görülebilir bir kalite farkı değildir. Net şekilde gözükür ve gözüküyor da zaten. İstersen diğer telefon da elindeyse aynı anda birkaç sahnede çekim yap.
Bu arada ben alırken ois yok videolarda titreme yaşar mıyım diye endişe etmiştim. Tabi ki ois olması her zaman daha iyidir ama şu an video çekim esnasında bilerek elimi abartı şekilde titretiyorum ve videoda ya hiç ya da çok az belli oluyor. O da orada ben titretiğimi bildiğim için.
arkadaşlar 11t pro almayı düşünüyorum piyasada çok değişken fiyatlar var..12/256 almayı düşünüyorum ..dirençli kullanan arkadaşlar varsa hem nereden aldıkları hemde direnç sonrası güncelleme de sıkıntı oluyor mu? herhangi bir sorun oldumu direnç sonrasında bilgi verecek arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
-
imei konusunda gelişme varmı arkadaşlar?
az kaldı kullanım süresinin bitmesine
-
Direncli kullaniyorum. Guncelleme vs herhangi bir sorunu yok. fbden bir gruptan aldim direnci kendileri atip gonderiyorlar daha sonra imei atiyorlar uzaktan.
hocam 11t proyu kimden kaça aldın? formatta imei gidiyor diyorlar denedin mi? cihazdan memnun musun kamera performans pil ömrü olarak?
-
Formatta imei gitmiyor. Facebook sayfasindan birinden aldim reklama girmesin. Kamera vs gayet iyi..poco x3 prodan gecis yaptim
arkadaşlar selam, 11t pro'da günlük/haftalık/aylık mobil veri kullanımını göremiyorum bir türlü, nasıl görüyoruz bunu? miui versiyon: 13.0.6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mShakespeare -- 27 Eylül 2022; 22:25:58 > -
hocam bende dirençli mi 11t pro aldım.fb deki bi gruptan.uzaktan imei atıldı.sorun yok.fakat bende şöyle bi problem var.şarj sürekli %15 gösteriyo.şarjada taksam aynı sürekli.2 defa farklı rom atıldı yine aynı.başka dirençli alıpta imei işleminen sonra bu şekilde olan varmı grupta
-
Boyle bir sorun yasamadim. Hatta hicbir sorun yasamadim. Cihaza eu rom attim ses kaydi vs icin.Sarj cihazini degistirdiniz mi diye soracagim ama muhtemelen denemissinizdir. Aldiginiz arkadas yardimci olmuyor mu? Ben 120w orjinal sarj aletiyle aldim. Kursat diye bir arkadastan. Allaha sukur hicbir sorun yasamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 30 Eylül 2022; 14:29:8 >
Değişik şarj aletleriyle denedim olmadı sürekli yüzde 15 şarjı, 5 defa rom atıldı olmadı
Aldığım kişi yardımcı oluyor, o yapıyor zaten ben pek anlamıyorum, 5 defa rom atıldı, olmadı sorun aynı.
Telefonu full şarj yaptıktan sonra pil kısmına gidince Dengeli Modda ne kadar süre yazıyor sizde? Benim 26 saat gösteriyor daima.
Ama yabancı bir YouTube inceleme videosunda 50 saat gibi bir değer gördüğüm aklımda kalmış. Yanlış da hatırlıyor olabilirim tabi.
Sizin değeri merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X