Arada daha düşük güçteki cihazlarla şarj etmekte nasıl bir fayda var? Kaynağı olan ya da mantıklı açıklaması varsa bu durumun, arada biz de yapalım ama kişisel görüş mü bu? |
Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (6. sayfa)
-
-
Mantıklı açıklama şudur: Yüksek güçteki cihazla kısa sürede şarj yüksek akım şiddeti (amper ) gerektirir. Pil için daha çok ısınma ve sonrasında daha kısa ömür demektir. Düşük güçteki cihazlar daha düşük amperde ve daha uzun sürede şarj eder, ancak ısınma daha az gözlemlenir. Umarım faydalı olmuştur.
-
Merhaba arkadaşlar mi 11t pro kullanıcısiyim. Telefon sessiz mod da olmamasina rağmen arama geldiği zaman ekranda sessiz mod yazısı çıkıyor ve telefon çalmıyor saçmalıyor telefon Bu kronik sorun mudur çözümü bilen var mı arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit: Simple dialer isimli uygulama sebep oluyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 27 Şubat 2022; 0:8:42 >
Anladım, sadece ısınma sebebiyle yani. Acele olmayan durumlarda ya da ısınma sorunu yaşanıyorsa denenebilir. Fakat Xiaomi mühendisleri bunu düşünerek cihaza sıvı soğutma sistemi koymuşlar.
Ben 120W devam.
Ayarı vs. var mıymış peki, halloldu mu uygulama?
Bir de sorum olacak, o uygulamayı neden kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar iyi günler. Mi 11 T pro 12/256 modelini aldim ancak alışamadım. Note 20 ultraya gecmeyi düşünüyorum sizce buna değer mi?
şuan oneplus 9 pro mu kullanıyorsunuz hocam
-
Xiaomi 11T Pro
-
O sırada telefon kullanımda mıydı? Yani kullanıyor muydunuz?
Bugün test ettim ben. %2'den %1'e yaklaşık 1:30 saatte düştü. Wifi açıktı. Telefonu kullanmadım.
20 serisinde sorunlu işlemci var.
Hayır sadece ekran açık olarak şarjın azalmasını izledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok ilginç.
Yazdığım gibi düşük yüzdelerde bile bende süre gayet uzun.
-
Neden alışamadınız, gayet performanslı bir telefon aslında?
-
Hocam telefon inanılmaz hızlı. Çok hızlı şarj oluyor ancak 6 yıl note 5 kullanınca sanırım alışmakta zorlanıyorum. Note serisinin ekranı çok daha iyi. S20 de ile kıyasladım kamerasi bana daha iyi gelmedi. Arayüze alışırsam rahat edeceğim sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxx06 -- 27 Şubat 2022; 22:15:4 >
Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi araştırınca gördüm. 3 4 yıl götürse beni yeter
48 saat 23 dakika
Hafta sonuna denk gelince son şarj süresi gayet iyi.
Batarya süresi gayet başarılı. Android 12 de geldi çok keyifli oldu.
-
Herkese selam, bende yaklaşık 1 hafta önce 11T pro.ya geçtim. Android 12 ye güncelledim. Ancak hem güncelleme öncesi hemde sonrası süper duvar kağıdı sorunu yaşıyorum. Temalar uygulamasında olması gereken yerde Süper duvar.kagitlari görünmüyor. Yaşayan veya sebebini bilen var mıdır ? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X