Çevirici ekranında numaralar ile ismi tusladigim zaman Türkçe karakter isimleri Google çevirici bulamıyor. O yüzden kullanıyorum Tavsiye edebileceğiniz telefon çevirici programı varsa alabilirim hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 2 Mart 2022; 0:59:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (7. sayfa)
-
-
Ben yüklü gelen telefon uygulamasını kullanıyorum. Hiç farklı uygulama denemedim. İsim bulmada sorun yaşamıyorum. Mesela İ harfini yazınca isimler geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Herhangi bir şey değiştirmedim. Cihaz aldığım gibi orjinal. Beta programına katıldım sonrasında geldi.
-
Beta olduğu içindir, tamam.
-
Telefonumu hatta şimdiye kadarki tüm android - ios - blackberry telefonlarımı "bir daha mı geleceğim dünyaya" modunda kullanıyorum
Bluetooth, ekran yenilemesi, çözünürlük, nfc vs full açık.. bir tek karanlıkta ekranı çok fazla aydınlatmıyorum. bu şekilde geçen akşam ilk kez şarj %7 iken dur yahu bi sıfırlayayım bakalım dedim.. (%1 iken 20-30 sanıye şarja takma süresi veriyormuş kapanmadan önce ilk kez gördüm)..
işten eve gelirken yaklaşık 30 dakika film açtım ve ara ara gps (yandex) e baktım %6 ya hemen düştü ama %6 ile %1 arası telefona indirdiğim videoyu araca bluetooth ile bağlı olarak 30 dakikaya yakın izledim. geçenlerde de %100 şarjda ofise giderken film izledim.. %7 şarj yedi.. yalaşık aynı şartlarda.. ekran daha parlaktı.. dolayısıyla şuan çok stabil geliyor bana.. kendı kullanımmla oncekı telefonlarıma kıyasla tam şarjla 1 günü (16 saat) cıkarabılıyor olmam super mesela..
-
Bu telefonu yurtdışı (kaçakçılardan :D ) kayıtsız alırsak, sonrasında imei atma falan bir şeyler yapılabiliyor mu acaba? 4-5 sene kullanabilmek için almak istiyorum ama güvenemedim malum sarı siteden alacağıma. Kayıtsız alıp sorunsuz kullanan var mıdır acaba?
-
Bugün Miui 13 ve android 12 güncellemesini aldı cihazım. Gözle görülür pek bir şey fark edemedim şimdilik.
-
Daha bunun kaydı yok hocam, alt modeli 11T için yeni bir yöntem bulundu yazılımsal yolla diye gördüm Facebookta ama onda bile format ve güncelleme kesinlikle yasak şeklinde belirtiyorlardı. Zaten o şekilde çok tatsız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasip olursa yakında bu telefondan almayı planlıyorum ama telefon için şık, kullanışlı, koruyucu özelliği olan (bütün özellikler bir arada zor ayrı ayrı öneriler de olabilir) kılıf önerebilir misiniz arkadaşlar? Aşırı tuzlu olmazsa ederinin üstünde saçma sapan fiyatı olmayan modeller olursa çok iyi olur. Teşekkürler.
11T Pro güzel seçim. Ben kutusundan çıkan kılıfı kullanıyorum. Kılıfa bir de telefon yüzüğü taktım. Şu an için memnunum.
Çok teşekkürler. Kutudan çıkan kılıf kullanışlı o zaman, ben de öyle yapayım. Telefon yüzüğü nasıl bir şey, ilk defa duyuyorum.
Bende yükledim,farkedilir birşey bulamadım.
Telefonu masada stand olarak kullanma, eldeyken daha sağlam bir tutuş sağlama gibi avantajları var. Kişiye göre de görünümü güzelleştiriyor. İnternette aratın. İşe yarar, ucuz, küçük bir parça.
-
MIUI 13
Mobil ağ türü seçeneği kayboldu. (ya da ben bulamıyorum) Önceki tüm sürümlerde 2g-3g-4.5g arasında geçiş yapılabiliyordu.
Büyük ihtimalle bu eksik düzeltilecektir. Eğer bu seçenek yoksa zaten ben tekrar miui 12
-
Tamamdır bilgi için sağolun.
Geribildirim kısmından rapor yolladım. Umarım menü eskisi gibi gelir.
Şahsen benim için önemli bir özellik 2g-3g-4.5g arası geçiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentleman_ -- 24 Mart 2022; 20:17:52 >
Bende 13deyim bende gözüküyor
ayarlar-sim kartlar-sim1-tercih edilen ağ türü burda olması lazım bi deneyin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
MIUI 13 güncellemesi bana da geldi. Yüklemeyi tavsiye eder misiniz? Birde beğenmez isem geri dönüş imkanı var mıdır? Saygı ve selam ile ...
-
Eskiden menü bu şekildeydi evet, şimdi "tercih edilen ağ türü" menüsü yok.
Tam sürümünüzün kodunu söyler misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X