< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (9. sayfa)
-
-
arkadaşlar merhabalar. mi 11t pro, huawei p40 pro ve one plus 9 pro arasında kaldım. baktıklarım arasında mi11t pro daha az probleme sahip gibi. sosyal medyayı çok kullanıyorum sadece. Telefonda can sıkıcı bir sorun var mı şu zamana kadar, ne tavsiye edersiniz?
-
Ayarlar'a girip arama kısmına "uygulama gizle" yazın çıkıyor.
-
Selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar..
11T pro cihaz aldım..arama esnasında ses kaydetmek istiyorum..daha önce mi9T vardı otomatik arama kaydediyordu.. 11T pro da arama kaydetme özelliğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mrb ben ilk çıktığından beri kullanıyorum, hiçbir sıkıntı kusur görmedim sorunsuz kullanıyorum.11t pro mavi
Kayıt özelliği yok malesef.
-
Rom atma sansin varsa eu 13.0.3 te var. Su an kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantili cihaz..herhangi yazilimsal birşey yapmak istemiyorum açıkçası.. teşekkür ederim dostum
Bu cok üzücü bir haber oldu benim için..zaten bi kayıt özelliği olmamasi birde kablosuz şarj özelliği olmaması beni şaşırttı.. böyle ust seviye bir cihazda nasil kablosuz sarj olmaz şaşkınım..duz 11 T de var bunda yok
Merhabalar
Arama yaptığımızda her iki tarafında sesini kaydeden program önerisinde (Ücretli ücretsiz farketmez-kaliteli ve sorunsuz olsun yeterki) bulunabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 28 Nisan 2022; 9:40:9 > -
Acrquote:
Orijinalden alıntı: erdal73Merhabalar
Arama yaptığımızda her iki tarafında sesini kaydeden program önerisinde (Ücretli ücretsiz farketmez-kaliteli ve sorunsuz olsun yeterki) bulunabilir misiniz?
11T de kablosuz şarj yok kardeşim.
Merhabalar
Cevap için teşekkürler. Cahilliğimi bağışlayın, Play store ACR yazınca bir çok uygulama çıkıyor. Acaba link paylaşabilir misiniz? Saygılar.
-
Yapimci NLL
Teşekkürler
-
Global romlarda kayıt yapamazsınız boşuna uğraşmayın.
-
Şu an evde 2 tane 11t var ikiside kablosuz şarj yapmıyor hocam. Boşverin orda yazılanları.
Siz öyle diyorsanız doğrudur hocam :) teşekkürler
Merhaba.
Geçen hafta itibariyle 11t pro kullanmaya başladım. Ekran ile ilgili problem yaşıyorum. Ekrana bir süre dokunmadığımda (2 3 sn kadar) ekranin parlakligi daha dogrusu renk sicakliginda bir degisim oluyor. Özellikle browser farketmeksizin arka fonu beyaz olan web sitelerinde goze carpiyo bu durum. Browserdan video acilginda da tam ekran video izlerken ses acma kapamaya bastigimda cikan ses duzeyi simgesi ile birlikte tum videodaki renkler daha canli olarak gozukuyor, ses butonu yok oldugunda tekrar daha soluk halde video oynamaya devam ediyor. Benzer sorunu yasayan oldu mu ? Yazilimsal bir soruna benziyor, ne yapmali?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X