Herkese selamlar arkadaşlar, 11T Pro almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? Şuana kadar iPhone kullandım ve artan fiyatlardan sonra Android'e yönelmeye karar verdim. Şuan kullandığım iPhone 7 Plus kullanıyorum, ilk Android telefonum olmuş olacak. Cihazın fiyatları 14K bandında dolaşıyor bu fiyata almaya değer mi? Yoksa iPhone 11 veya 12 mi almalıyım bu paralara? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 29 Nisan 2022; 23:18:23 > |
Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (10. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu arama mesajlaşma vs gibi uygulamaların arkaplanında mor renkler var güncellemeden sonra gelen
Bunun nasıl rengini değiştiriyoruz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S21FE ve S21 + ile bu telefon arasında kaldım, fotoğraf kalitesi ve şarj olayı benim için önemli. Kullanan arkadaşlar objektif yorum yaparsa sevinirim.
Kablosuz şarj olayını konuda tesadüfen gördüm ve hem şaşırdım hem de üzüldüm. Böyle bir özelliğe bakmadım bile olup olmayacağına. Kablosuz şarj özellikli powerbank ve aracımda kablosuz şarj var. Haliyle telefon eksi 2 puan aldı.
-
Hocam bende bi üzüldüm kablosuz sarj olayina fakat cihazın şarjı gercekten güzel gidiyor..arabadaki şarj istasyonuna yada powerbanka ihtiyaç duyulmuyor..120w sarj aleti işini mükemmel bir şekilde yapıyor telefonu sürekli sarj etmenize gerek kalmıyor..10 dk sarj sizi gün sonuna atıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar memory skorunuz nedir bizim mi 10t serisi olması gerekenden çok düşük skor alıyoruz.
Mi10T Kasıtlı Yavaşlatma (lddrp5 ram) https://c.mi.com/thread-4062191-1-0.html
Mesela oneplus 9 pro skoru bu:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 5 Mayıs 2022; 3:22:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vallahi enteresan geç oldu ama deneyeceğim bakalım eyvallah
Merhaba, 11T Pro'yu HDMI kablo ile TV'ye bağlayabilir miyim? Daha önce Samsung Galaxy Note 10+'ı TV'ye bağladığım aparatla denedim olmadı. 11T Pro'nun HDMI desteği yoksa, WI-FI olmayan bir yerde TV'ye bağlayacağım bir cihazla ekran yansıtmanın bir yolu var mı?
11T Proda yüklü olarak hangi klavye ile geliyor. geçen hafta aldıgım redmi 11 proda yüklü klavye çok hoşuma gitmişti. gboard veya shiftkey degil ismine bakmıştım ama not almadıgım için unuttum rica etsem telinize bakabilirmisiniz gboard ve shiftkey harici yüklü klavye varmı?
bugün redmi 11 proyu redmi 11 pro+ ile degiştirdim ondada gboard yüklü geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 14 Mayıs 2022; 21:34:45 > -
Endonezya rom yüklü su an. Emoji klavye var. O olabilir. Dene istersenquote:
Orijinalden alıntı: Easy Ice11T Proda yüklü olarak hangi klavye ile geliyor. geçen hafta aldıgım redmi 11 proda yüklü klavye çok hoşuma gitmişti. gboard veya shiftkey degil ismine bakmıştım ama not almadıgım için unuttum rica etsem telinize bakabilirmisiniz gboard ve shiftkey harici yüklü klavye varmı?
bugün redmi 11 proyu redmi 11 pro+ ile degiştirdim ondada gboard yüklü geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yükledim degil malesef. Tşk ederim ilgin için.
Öte yandan geçen hafta kullandıgım redmi note 11 pro miu 13 var. Dün aldıgım redmi note 11 pro+ miu 12.5.2 yüklü şaka gibi firma xiaomi dün agır bir mail attım. Ama okuyanlarda bzim milletimizden oldugu için iplemezler üst model demişin daha özen göstermen gerek mallıga bak.
@Kayrabey geçmiş sayfalarda önerdiginiz via tarayıcıyı yükledim. Çok hızlı çok sade harika birşey iyiki yazdınız farkettik. Böyle güzel uygulamaları paylaşırsanız bizde yararlanırız. Gboard ve shiftkey hariç klavye öneriniz varmı Samsung klavyeye yakın görünümlü. Veya daha iyisi.
Rica ederim ne demek. Bende Via tarayıcıyı buradan öğrenmiştim :) Klavye olarak eskiden Touchpal kullanıyordum. Birde onu dene istersen.
-
-
Birbirine çok yakın cihazlar bunlar. 11T Pro almadan önce bende S21FE ve bunun arasında kalmıştım. Ben Harman Kardon ses sistemi, 120W hızlı şarj,daha büyük pil kapasitesi, ekran boyutu nedeniyle 11T Pro'da karar kıldım. Ayrıca MIUI arayüzü çok daha hoşuma gidiyor. Ekran teknolojileri ve dokunma hassasiyeti 11T Pro'da çok daha iyi bu arada.
Bunun dışında S21FE ise IP68 ve OİS destekli kamerasıyla öne çıkıyor.
İkisi de güncel teknolojileri barındırıyor o yüzden zevke kalmış biraz.
İki ay oldu gayet memnunum.
Aşağıda c/p yapıyorum karşılaştırmaları buradan daha iyi fikir edinebilirsiniz.
Xiaomi 11T Pro artıları;
Comes with 1000 mAh larger battery capacity: 5000 vs 4000 mAh
Shows 16% longer battery life (29:32 vs 25:31 hours)
Newer Bluetooth version (v5.2)
Has a 0.47 inch larger screen size
13% better performance in AnTuTu Benchmark (785K versus 694K)
The phone is 8-months newer
10% faster in single-core GeekBench 5 test: 1141 and 1039 points
Has a built-in infrared port
Samsung Galaxy S21artıları;
Supports wireless charging up to 15W
Optical image stabilization
Waterproof body (IP68 classification)
The rear camera has a 1.1x optical zoom
Reverse charging feature
Weighs 35 grams less
Better grip in hands – the body is 5.7 mm narrower
The front-facing camera can record video at 4K
Ready for eSIM technology
-
Bu aldıgonız 120 watt şarj aleti bendede var resmi note 11 pro+ aldım bu 120 watt şarj aleti ile normal telefon yada xiaomi watch 1 akıllı telefonumu şarj etsem zarar verir mi araştırdınızmı hiç
Hayır zarar vermez.
Merhaba
Ben de bahsettiğinize benzer bir problem yaşıyordum. Amazon Prime Video ve YouTube'deki HDR videolarda(Örnek: https://www.youtube.com/watch?v=LXb3EKWsInQ&feature=youtu.be) ekran soluk kalıyordu, ses arttırma ve azaltma tuşlarına basınca ekran parlaklığı bir süre artıyor, sonra tekrar soluklaşıyordu. Bu problemi "Geliştirici Seçenekleri" de bir ayarı aktif ederek düzelttim. Belki sizin de işinize yarar bir deneyin isterseniz.
-
şu salak sorun bizim mi 10t pro larda miui 13 ile çözüldü
Ben 11T Pro'da MIUI 13'den öncesini kullanmadığım için emin değilim ama galiba MIUI 13 güncellemesi ile bu sorun başlamış.
Arkadaşlar Mi 11t pro için kayıt çıktı mı? Çıktıysa eğer çift hat kayıt oluyor mu kesin biligisi olan varsa yazabilir mi teşekkürler…
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X