Teşekkürler bilgi için. Youtube' da denedim düzelmiş Ancak ekrana 2 3 sn dokunmadığımda sorun devam ediyor. Bir de sanırım bu ayarın açılması pil ömrüne olumsuz etki edebilir. Umarım güncellemeyle sorunu giderirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (11. sayfa)
-
-
Merhabalar 2 hafta önce 11t aldım yaklaşık oradaki foruma da yazdım ama yazılımsal sorularım olduğu için ve aynı yazılımı kullandıkları için buraya da yazayım dedim .
Bir kaç sorum var size öncelikle LG g7 thinq'dan bu telefona geçtim 3 seneden fazla kullandım g7'yi yavaşlama ve batarya sorunu yaşadığım için bıraktım.
Şimdi sorulara gelelim.
- bu 11t'de klavye yüksekliğini ve bazı tuşların yerini ayarlayamıyor muyuz ? G7'de yapıyordum :(. Yani xiaomi'nin kendi klavyesi yok mu dahili? Lg klavye apksi indirdim çalışmadı :)
-ana ekran tuşlarının konfigrasyonunu ayarlayamıyor muyuz? Ekstra işlev ya da tuş ekleme ?
- galerideki fotoğrafları gizli(ama kilitli) hale getiremiyor muyuz? (Xiaomi hesabı açmadan)
- çift tıkla ekran kapnmıyor mu?
-ana ekrana belge ya da fotoğraf kısayolu atamıyoruz sanırım onu da 3. Parti uygulama ile hallettim gerçi ama.
-dosya sisteminde dosya ya da döküman kilitleme(şifreleme) ya da gizleme de yok sanırım. (Yine Xiaomi hesabı açamdan)
-ful ekran SS i alırken üzerinde yazı yazıp, çizebileceğim yani ekranın ölçeği boyutu değişmeden bir uygulama var mı? Lg kullananlar anlayacaktır beni quick memo ile yapabiliyordum. Benim için önemli çünkü ekran kaydıyla beraber yazarak çizerek metin/soru üzerinde ders anlatıyordum :(
- yine xiaomi'nin kendi telefon /rehber uygulaması yok mu?Google çok kötü. Nasıl yükleyebilirim xiaomi'nin rehber telefon uygulamasını?
-dokunmatik hassasiyeti bir tık kötü geldi iyileştirmek için işaretçi hızı ayarını yükselttim ama başka bir ayar daha var mı acaba ?
-süper makro mod açmadan kamera odaklaması çok kötü.
Şimdilik kullanımda beni üzenler bunlar acaba bunların bilmediğim bir çözümü var mıdır telefonda ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba 2 günlük 11T Pro kullanıcısı olarak sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım.
- Klavye yüksekliği - Ayarlar / Ek Ayarlar / Diller ve Giriş / Klavyeleri Yönet / Gboard / Tercihler / Klavye Yüksekliği kısmından klavye büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz. Diğer klavye ayarlarını da buradan yapabilirsiniz. Xiaomi , Gboard klavye kullanıyor standart olarak. İsterseniz Swift Key yükleyebilirsiniz.
- Ayarlar / Ana Ekran / Sistem Navigasyonu bölümünde sorunuzun cevabını bulabileceğinizi düşünüyorum.
- Ayarlar / Uygulamalar / Uygulama kilidi aradığınız kısım olabilir. Fotoğrafları tek tek kilitlemek isterseniz Dosya Yöneticisi / Resimler / İstediğini bir fotoğrafı seçin ve sağ altta bulunan Daha Fazla menüsünden Özel Hale Getir'i seçin.
- Ayarlar / Her Zaman Açık Ekran & Kilit Ekranı / Cihaz Kilitlendiğinde Ekranı Uyandırmak Veya Kapatmak İçin Çift Tıkla bölümünü sağa sürükleyip aktif ederseniz sorununuz çözülecektir.
- Ana ekrana programsız belge veya fotoğraf atılıyor mu bilmiyorum hiç denemedim ama Es Dosya Yöneticisi programıyla yapılıyor diye biliyorum isterseniz bir bakın.
- 3. madde yukarıda anlatılanlar bu durum için de geçerlidir.
- Telefonun kendi SS alma özelliğinde gerekli düzenlemeleri yapabilmek mümkün görünüyor. Ekstra birşey istiyorsanız bilgim yok ne yazık ki.
- Rehber uygulaması konusunda yardımcı olamayacağım. Ben standart rehberi kullanıyorum, yeterli geliyor bana.
- Dokunmatik hassasiyeti ile ilgili ekstra bir ayar yok bildiğim kadarıyla.
- Odaklama konusunda birşey diyemeyeceğim. Pro modda F kısmını ayarlayıp öyle fotoğraf çekmeniz daha başarılı sonuçlar verecektir diye umuyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
Mii 11t pro bataryası 500 tam döngüden sonra kapasitesinin %20 lik kısmını kaybediyor diye biliyorum.
yavaş şarj etmek için nasıl değerlere sahip bir şarj adaptörü kullanabiliriz.
-
Merhaba arkadaşlar bu cihaza plaka kaydı yapılabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mi11t prolarda kronik ısınma sorunları var diyorlar snapdragon 888 de youtube herkes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 4 Haziran 2022; 16:53:39 > -
Rsa kilidi var donanımsal müdahale ile yapılıyor ama çok riskli, anakarta müdahale gerekiyor, tavsiye etmem. Yazılımsal bir çözüm yok.
6 aydır kullanıyorum ve ısınma sorunu yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evde daha önce kullandığın bir şarj aleti ile özellikle hızlı şarja ihtiyaç kalmadığında geceleri gibi yavaş şarj edebilirsin. 500 döngüden sonra yuzde 20 kayıp çok iyi bence. Ayrıca mümkün olduğunca şarjını yüzde 80 - 20 arasında tutarsan batarya ömrün uzun olur. Şarj imkanın varsa şarja tak telefonu 80 de çek mesela tavsiyeler bu yönde lityum piller ile ilgili.
Arkadaşlar telefon için cam ekran koruyucu aradım bir süre. Sonunda şunu buldum. Uygulaması basit tam oturuyor ve ön kamera kısmı delik. Biraz pahalı vergi ve kargo ile 270 lira ama 2 tane çıkıyor. Az dikkatle hata yapmadan takabilirsiniz
Arkadaşlar bu cihazda ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Pil performansı nasıl?
Merhaba arkadaşlar dün 11t pro aldım bu telefon sadece 10X Zoom özelliğine mi sahip sadece 10X e kadar gidiyor da çünkü başka yeri ayarı vs mi var da ben bulamadım acaba bilgi verebilir misiniz tş. ederim..
120hz yenilemede, konum sürekli açık, oto. parlaklık, ağırlıklı 4.5g aktif kullanıma göre 5 ile 6.5 saat arası ekran süresi veriyor.
Evet, maks. 10x zoom cekim yapılabiliyor. Dilersen 108 mp özelliği ile foto çekip galeride de zoom yapabilirsin sanki daha iyi sonuç veriyor gibi.
Selamlar.
Bir iki haftaya bende de bu telefondan olacak. Kamerası sizce nasıl? Güzel fotoğraflar çekiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 7plus kullanıyordum. 11T Pro aldım. Çok memnunum. Öneririm. Farkı çok net göreceksiniz.
Gboard ile geliyor.
Odaklama konusunda nasıl bir sorun yaşıyorsun?
Ben yaşamıyorum, makro modu ile ilgisini de anlamadım.
Çok telefon kullandım sayılır, yani yılda bir iki yılda bir. Öyle bariz bir ısınma sorunu yok bu telefonda.
21 saat önce tam şarj yapmışım. Ekran sürem 4:30
Şu an şarj %45
Düşün yani her türlü 6 saat üzerinde bir ekran süresi. Günü güle oynaya çıkarır, diğer güne geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X