Şimdi Ara

Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
29
Favori
57.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu aşamada tavsiye etmem, ben geri dönemedim. 12 sürüm paketini indirdim fakat "eski rom yüklenemez" tarzında bir uyarı aldım. Yoksa ben de 12'ye dönecektim. 13 bir iki ara güncelleme daha alırsa tam oturacakmış gibi geldi bana.

• gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Yüklenebiliyor YouTube da videolar vardı sürüm düşürme bilgisayarsız diye aratınca... Bende 12.5.5 versiyonundan 12.0.11 e döndüm hafta başı .. ama 12.5.5 e tekrar döneceğim heralde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nazif_BG kullanıcısına yanıt

Evet videoları gördüm. Çok uğraşmak istemedim. Garantili cihaz. Yakında güncelleme gelecektir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler

• Selamun aleyküm mi 11t kullanıyorum 2 haftadır tr miui 13 kurulu yoğun kullanan biri değilim şarjı 2 gün ve ekran süresi de 2-3 saat arası sizce bu normal mi yoksa sersive vermeyi düşünüyorum iade için şimdiden teşekkür ederim hayırlı Ramazanlar herkese

• Merhabalar. Şuan İphone 7 kullanıyorum. Android işletim sistemine geçmek istiyorum. Alınabilecek uygun seviyede bu cihaz var. Almaya değer mi ? Kullanımı nasıl ? Kullanıcı olarak önerir misiniz ?

• Merhaba telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Telefon konuşma sırasında ekranı aktif olup yanakla ses kesme beklemeye alma gibi sorun yaşatıyor mu? Youtube da çok fazla bu şekilde değerlendirme var. Bu sorun güncelleme ile aşıldı mı?

• theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazık ki sık sık bu problemi yaşıyorum, oldukça rahatsız edici.

• ozturkti kullanıcısına yanıt

Telefonu çok beğendim ama sırf bu sorun yüzünden vazgeçicem sanırım.

• theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Açıkçası telefonun bir çok özelliğini göz önünde bulundurunca fiyat performans açısından tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.
    Salt arama esnasındaki bu özellik yüzünden karar değiştirmektense daha başka konulara odaklanmanız öneririm. Örneğin ikinci el piyasası gibi

• beyazejder B kullanıcısına yanıt
    Bende mi 11t kullanıcısıyım hocam ve 13 güncellemesini yaptım . Her gün yaklaşık 8-9 saat ekran süresi alıyorum . Her akşam şarja takıyorum veya sabah yarım saat dolmuş oluyor zaten .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm kardeşlerim. Bu 11t pro da Xioami'nin meşhur ahize sensör sorunu var mı?.

• Hayır ahize sorunu yok

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Yakınlık sensör sorunu var.

• Ahize sorunu aslında yakınlık sensörü ile aynı şey..

• Merhaba arkadaşlar. 11t pro aldım . az önce telefonu açtım şarjı %76 idi. kurulumu tamamlarken 10-15 dk içerisinde güncelleme falan derken %26 ya düştü. Normal mi bu . Şimdi şarja koydum belki ilk şarjdan sonra belli olur diye ama, açıkcası rahatsız etti beni . Bir de telefonun ekranında koruyucu var . Bu kırılmaz cam koruyucu mu yoksa sökmeli miyim yeniden kırılmaz cam takmak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi part -- 15 Nisan 2022; 12:18:3 >
  • Basitçe sorana basitçe yanıt verdim. Türkçe bilmemekle suçlanmak çok aşırı bir tavır.

Telefonu kulağa yaklaştırdığınızda ekranı kapatması için bir yakınlık hissedicisi vardır ve Xiaomi telefonlarda bu hissedici problem çıkarabiliyor.

Bilgi konusunda ise 47 yıllık mühendislik yaşamımın bana öğrettikleri yeterlidir. Biraz dikkatli yazalım lütfen!

• bunlarda ultrasonik sensör var ve sıkıntılı çalışıyor (kendi cihazım Mi 10t Pro TR) ultrasonik sensörün bu cihazlarda nasıl çalıştığını araştırırsanız sıkıntıyı da anlarsınız. Lanet bir sorun.

• Bende yakınlık sensörü ile ilgili bir problem yok

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.