Şimdi Ara

Xiaomi 12 - 19.599 TL www.mi.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Xiaomi 12 (8GB + 256 GB), mi.com yani kendi sitesinde şu anda 19.999 TL.

Yeni üyelere 400 TL kupon veriyor sayfada (eski üyelere de telefon alımında geçerli 300 TL kupon veriyor). Ayrıca sepete ekleyince hediye olarak yanına Xiaomi Smart Band 8 Active ekledi otomatik olarak, bununda sitedeki fiyatı 679 TL.

Yani saat ile birlikte 19.599 TL'ye gelmiş oldu.

Telefona gelirsek herkesin beklentisi elbet farklı ama Kablosuz Şarj, 5G, NFC benim için zorunlu idi. Bu şekilde bakınca bu fiyata alınabilecek en iyi telefon düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 3 Kasım 2023; 14:46:15 >

• Telefonları takip etmiyorum anlamamda NFC yeni mi geldi bu markaya? 5 yıllık samsung telefonumda var, düzenli kullanıyorum garip geldi. Birde 5G türkiyeye ne zaman gelir allah bilir  

• Piyasaya ilk çıkış fiyatı da zaten bu degilmiydi yigenim? Üstelik 2/3 bin TL lik hediye verdi. Yani sadece 17 bine bile satsalar ilk açılış fiyatlarından satmış olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

NFC Mi5'te bile var. Bu devirde olmayan telefonlar hala var o ayrı da. 5G konusunda sonuna kadar haklısınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.