Şimdi Ara

Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
15
Favori
25.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam migros sanal market üzerinden satıyor.

https://www.migros.com.tr/elektronik/xiaomi-12-lite-8256gb-siyah-cep-telefonu-p-255ed46?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomparison&v=1.8.7

Ayrıca Migros'a gidersem satın alabilir miyim?

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Çekimleriniz güzel olmuş Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ . 1x yada 2x yapınca biraz daha yakin görüntüler çekilebiliyor ancak bu seferde görüntü kalitesinde düşüşler oluyor maalesef. Video modundayken hiçbir ayar yapılmadığında nesneler daha yakindan görünüyor.

Bu sıralar bir fotoğraf çekme aşkı başladı bende nedenini bilemedim. Kitap yazarlığı işinden sonra fotoğrafçılığa da göz kırpacağım sanırım Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★  12 lite a gcam yüklenebiliyor mu bir bilginiz var mı? Fotoğraf makinesi taşıma işinden kurtulurduk en azından.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2661

Teşekkürler hocam. Çekimleriniz güzel olmuş  . 1x yada 2x yapınca biraz daha yakin görüntüler çekilebiliyor ancak bu seferde görüntü kalitesinde düşüşler oluyor maalesef. Video modundayken hiçbir ayar yapılmadığında nesneler daha yakindan görünüyor.

Bu sıralar bir fotoğraf çekme aşkı başladı bende nedenini bilemedim. Kitap yazarlığı işinden sonra fotoğrafçılığa da göz kırpacağım sanırım   12 lite a gcam yüklenebiliyor mu bir bilginiz var mı? Fotoğraf makinesi taşıma işinden kurtulurduk en azından.

İyi forumlar.

Gcam yükleniyor tabii ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• etrenjit E kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bir iki ay önce migrostan kampanya fiyatina 12.800 tl civarinda almistim. Herhangi bir sıkıntı yok şimdilik

Iyi forumlar.

• Merhaba. Play store da gcam diye arattım birkaç uygulama karşima geldi ama hicbirinde yapimci google olmayinca guvenemedim. Bir tek google lens uygulamasinda google yaziyor. O da malum baska bir kullanim icin.

• quote:

Merhaba. Play store da gcam diye arattım birkaç uygulama karşima geldi ama hicbirinde yapimci google olmayinca guvenemedim. Bir tek google lens uygulamasinda google yaziyor. O da malum baska bir kullanim icin.

Google Play' den yüklenmiyor tabii ki apk olarak yükleyebilirsiniz ancak

• Guvenilir bir apk nereden bulabiliriz ?

• quote:

Guvenilir bir apk nereden bulabiliriz ?

Yani ben bugün gcam apk yazdım bilindik sitelerden birinden indirdim

• Tesekkurler hocam.

• etrenjit E kullanıcısına yanıt
    tabi ki ayrıca kredi çekip vadesiz 10 taksitle alabilirsiniz mağazadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Ben fotoğrafcıyım ama genelde anlık veya Instagram için foto cekiyorsam telefonu kullanıyorum.

Ama sizi X12L ateşlemiş olabilir. 2x ile yakınlaşma yapıp güzel fotoğraflar çekmek mümkün.

4K/30Fps video cekimlerinde netlemesi hoşuma gitti ürün çekimi yapan biri telefonu sabitleyip netleme yapmak istediği an ürünü lense gösterdiği an netliyor hemen böyle yakın cekimler yapabilir

Onun haricindeki cekimler icin Dji Pocket 2 yi kullanıyorum ve Raw cekimler yapıp snapseed uygulaması ile düzenleyerek çıktı alıyorum. Çok dah kaliteli oluyor.

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi icin. Günlük hayatta hosuma giden spontaneleri yakalamak hosuma gidiyor. Instagram...vb paylasmak icin demeyeyim de ani olsun diye sakliyorum genellikle. Bizimki amator eglendiren lezzetli cipetpetler Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ 

Deneyeyim bahsettiginiz uygulamalari. Iyi forumlar diliyorum.

Gcam ı Google yayınlamaz zaten. Geliştiriciler gayrı resmi olarak pixel telefondan uygulamayı (ç)alıp diğer telefonlara uyarlarlar.

Konunun ilk sayfasında linki ve nasıl kurulum yapılacağı yazıyor. Buraya da bırakayım yine de linki. Aşağıdaki sitede 12 lite aratıp uygun APK yı indirin. Yanındaki config dosyasını da indirip uygulayın.

https://xiaomitools.com/xiaomi-google-kamera//

Not: eskiden Xiaomi nin kendi kamera uygulaması ile gcam arasında uçurum vardı. Ben hep gcam kullandım o yüzden. Ama şimdi denediğimde çok fark göremedim. Xiaomi kamera uygulaması bayağı geliştirmiş kendini. Gcam ı kurup deneyip çok fark göremeyince sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiboz -- 13 Mart 2023; 1:1:23 >

• hiboz H kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam cevabiniz icin linki arastiracagim.Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ Onceki postlarimda bahsettigim gibi telefonun kamerasi guzel ancak yazilimsal bir hata var sanki. Uzakligi ve derinligi algilarken bir takim problemleri var. Yakininizdaki yerler daha uzaktaymis gibi gorunuyor. Ana kamera, genis aciya ayarlanirken derecesi cok abartilmis gibi. Selfy olsun toplu fotograf cekimleri olsun,...vs. bunlarda cok guzel sonuclar alirsiniz ama spontane yada manzara gibi fotograflarda sıkıntı oluyor. Ayarladim, ettim eyledim derken o an kacabiliyor.

Bundan bir onceki telefonum redmi 9t idi. Oldukça kotu fotograflar ceken, renkleri pastel gibi gosteren kotu bir kamerasi vardi. Ancak bu bahsettigim uzaklik ve derinlik sorunu o telefonun kamerasinda yoktu. Onunla cektigim bazi fotograflari 12 lite ye de aktarmistim. Simdi baska bir cihazdan foruma girdigim icin bu mesaji yeniden editledigimde iki telefonla cektigim goruntuleri paylasitigimda ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz.

Velhasili, Gcam gibi kamera uygulamalariyla önceden yapilan ayarlari kaydetme ozelligiyle yada bu hatayi uygulamanin kendisinin otomatik olarak düzeltmesiyle problemin cozulebilecegini dusunuyorum.

Iyi forumlar diliyorum. Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ 

Edit: ender olarak güzel çeken redmi 9t ile Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ Kamera, gözümle gördüğüm uzaklığı olduğu gibi çekti.

Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★

Redmi 9t ile abisinin gülü, fırfır Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ 

12 lite ile hayvan çekimleri, normalde ikisi de bana çok uzakta değiller. Köpek cins olarak çok büyük ama görüntüde küçük.

Efekt ile korku filmine yerlestirsen sırıtmayacak olan bu koridor 12 lite ile zoom yapılarak çekildi Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ Uzun bir koridor değil burası ancak zoom yapılmazsa çekerken sonu pek ayırt edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 13 Mart 2023; 10:55:12 >

Kamera ayarında 3:4, 9:16 seçeneklerini ve renk ayarlarını değiştirmeyi deneyin. Gcam ile çekince sorun düzeliyor mu diye sonucu buraya yazarsanız iyi olur.

Bahsettiğiniz sorunu ben de fark ettim. Daha çok videolarda yaşıyorum ben o yakın-uzak tutarsızlığını.

• Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★

Şarjım az gidiyor gibi geliyor bana. Ve xiaomilerde ki ekran süresi bı farklı bazen kullanıyorum kullanıyorum çok az gösteriyor aynısı 11lite 5g ne içinde geçerli.Belki bu süre bugünlükte olabilir emin olamıyorum. Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★

• crazykartal C kullanıcısına yanıt

Bayağı azmış ekran süresi benimkine kıyasla. Kapsamlı bi ince ayar yapsanız iyi olur. Bir de karanlık tema işe yarıyor. Pil tasarrufu kısmındaki önerileri uygulayın. Arkaplanda çalışmayı kısıtlayın. vb.

Abooo 🤣 karanlık temayı sevmiyorum ama bir kaç güne denerim. Bu arada bı günde mi 9 saat kullandınız diyicem ama 37 saat diyor.
    İlk günler pek kullanmadım sim kart vs eski teldeydi ekran süresi şarj saati 24u geçince sifirlaniyordu 11lite içinde geçerli sebebini biliyor musunuz?

• crazykartal C kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Telefonu yeni aldıysanız 1 haftaya anca batarya kullanımı düzene girer.

Merhaba hocam, paylaştığınız linke girdim. Surucunun karsisinda beta yazdigi icin indirip kurma isine pek sicak bakmadim. Tam surum cikinca deneyebilirim. Play store uzerinden baska kamera uygulamalarini deneyecegim. Ise yarar bir sey bulursam sizi haberdar ederim. Iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.