Şimdi Ara

Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
15
Favori
25.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam. Bahsettiğiniz aralığı telefon destekliyor. Problem olmaması lazım. Çözünürlük yetersiz olduğu zaman resimlerde genellikle ton kayması olur. Görüntüde pikselleşmeler meydana gelir. Bir de acaba ekranın boyutuna uydururken yani scale ederken mi sorun yapıyor acaba diye düşündüm. Onda da aynı dediniz. Valla son çare olarak ekranın renk ayarlarıyla mı oynamanız lazım yada karanlık modda kullanıyorsanız bundan mı oluyor bilemedim. Aynı sorun eski kullandığım redmi cihazlarda da bazen oluyordu. Temalardan görüntüyü duvar kağıdı yap deyince rengi oranı...vs. hepsi düzeliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aciliyetten arama yapmadan soruyorum kusura bakmayın.

Birincisi yurtdışı 12 lite kayıt oluyor mu oluyorsa düzgün çalışıyor mu

İkincisi Mi 11t mi sizce mi 12 lite mı ??

Öncelik kamera falan diyebiliriz oyun oynamıyorum hiç.

• fyilmaz kullanıcısına yanıt

11T çok kolay imei atılıyor. 12 lite imei atılmıyor. 12 lite ye Dirençle yapıldığı söyleniyor ama yaptıranı hiç görmedim şu ana kadar.

Performans olarak 11T daha iyidir. dxomark kamera puanları aynı. (108 puan)

Mi 11T kaba ve ağır olması dışında 12 lite den daha iyi bir telefon. Siz yine de 11T forumlarını ve yorumlarını okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiboz -- 3 Nisan 2023; 14:46:8 >
  • hiboz H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei P20 pro dan geçmeyi düşünüyorum. Kronik sorunları var mi telefonun sizin tespit ettiginiz?

• R7D7X R kullanıcısına yanıt

Çok ince, çok şık. Bu başlık altında paylaşılan kronik bir sorununu okumadım. Ben de hiçbir sorun yaşamadım. Akıcı, hızlı, problemsiz bir şekilde kullanıyorum ve çok memnunum.

• Aynı şekilde ben de telefondan memnunum..

• Arkadaşlar merhaba, 9 lite den 12 lite ya geçiş yaptım, koruyucu ne önerirsiniz?
    Bunun dışında 9 lite daki verilerimi nasıl yeni telefona geçirebilirm?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knbrgl -- 11 Nisan 2023; 14:4:46 >
  • Her iki telefonda da mi taşıyıcı uygulaması yüklü olması lazım. Yüklü değilse Google playstore dan yükleyin. ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.huanji ) Uygulama adımlarını takip ederek veri taşımasını yaparsınız.

Kılıf ile ilgili birçok öneri paylaşıldı. Ben de kullandığım kılıfı paylaşmıştım. Geriye dönük okuyun veya konu içinde arama yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiboz -- 12 Nisan 2023; 9:33:15 >
    Yardımınız için çok teşekkür ederim

Huawei p20 pro dan veri aktarmayi deniyorum olmuyor. Sadece xiaomi telefonlar arasinda mi ise yarıyor? Başka bir yöntem var mi acaba?

Bütün androidlerde işe yarar. Bi yerde hata yapıyor olmalısınız. Attığım uygulamanın alternatifi pek çok uygulama var. Onlara da bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Miui 14 nasıl kurayım mi yoksa 13 te kalmaya devam mı edeyim(Türkiye cihazı) ? Huawei gt2 akıllı saatim var. Telefonda kurduğum alarm çaldığında saatimde de çalıyordu. Bunda olmuyor. Bunun çözümü var mıdir yoksa Huawei- xiaomi farkından dolayı mı olmuyordur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R7D7X -- 17 Nisan 2023; 15:5:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R7D7X

Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Miui 14 nasıl kurayım mi yoksa 13 te kalmaya devam mı edeyim(Türkiye cihazı) ? Huawei gt2 akıllı saatim var. Telefonda kurduğum alarm çaldığında saatimde de çalıyordu. Bunda olmuyor. Bunun çözümü var mıdir yoksa Huawei- xiaomi farkından dolayı mı olmuyordur?
    MIUI 14 güncellemesini aldığım gün yaptım bir sorun ya da sıkıntısını görmedim gayet akıcı 👍

MIUI 14 ile 13 arasında hiç bir fark yok. Bir hata da yok. Siz bilirsiniz.

• X-12 Lite'dan memnun musun ? Sence senin için eksileri neler ve senin için artıları neler. ?

( konuya hareket gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ObjektifEye

X-12 Lite'dan memnun musun ? Sence senin için eksileri neler ve senin için artıları neler. ?

( konuya hareket gelsin :)

Memnunum şahsen gayet akıcı sorunsuz güzel cihaz olmuş bu sefer tek sıkıntısı keşke pili 5000 maH olsaymış gerçi 67W hızlı şarjı ile çok hızlı dolum yapıyor onu pas geçer isek memnunum

• Benimde eski telefonda olupda bunda olmayan led bildirim özelliğini çok arıyorum. Aslında önde bulunan Beyaz ledlerden biri bildirim ışığı olarak kullanılabilirmiş ama yapmamışlar.

Aynen batarya 5000mAh olsaydı kalınlık az daha fazla olsaydı kabulumdu 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: ObjektifEye

Benimde eski telefonda olupda bunda olmayan led bildirim özelliğini çok arıyorum. Aslında önde bulunan Beyaz ledlerden biri bildirim ışığı olarak kullanılabilirmiş ama yapmamışlar.

Aynen batarya 5000mAh olsaydı kalınlık az daha fazla olsaydı kabulumdu 😀

Led yok maalesef ☹️ zaten artık çoğu telefonda yok bu özellik sanırım aod olduğu için koymamayı tercih ediyor firmalar (gerçi Xiaomi de sürekli açık olmuyor 10 saniye kalıyor buna bir çözüm gelmeli diye düşünüyorum)

• Bende sürekli açık aod. Gerçi eu rom kullanıyorum. Ondan olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.