atılmıyor diye biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ (8. sayfa)
-
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Cihazın orjinal şarj kablosu zarar gördü. Orijinal olarak bu kabloyu temin edebileceğim link varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 güncellemesi gelmiş indiren oldu mu acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eu rom 14.0.3 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Geçmenizi gerektirecek hiçbir yenilik yok. Herhangi bir hata da görmedim. MIUI 13 ile Herşey aynı. Tek yenilik sistem 5gb daha az yer kaplıyor.
Arkadaşlar bildiğiniz veya telefonda kullanıp memnun olduğunuz bir Type A'dan Type-C'e olan minik ufak dönüştürücü var mı biliyor musunuz.
-
Eğer resimdeki gibi bir dönüştürücü arıyorsanız resimde kırmızı ile çizdiğim type-c tarafında küçük bir yükseklik olmasına dikkat edin. O yükseklik yoksa telefonda kılıf varken tam oturmuyor.
Marka model çok farketmez. Metal olanlar daha sağlam olur, plastik olanlar ucuz olur. Ben en ucuzundan almıştım bir tane. Sorunsuz kullanıyorum yıllardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar xiaomi 12 lite telefon almak istiyorum. Ben sıkıntısız sorunsuz Türkiye garantili bir cihaz arıyorum. Rom atma vs. nedir bunlardan hiç anlamam. Telefonun kapanma, imei atma vb. durumları olmaz değil mi? Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili2000 -- 22 Şubat 2023; 22:40:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-12-lite-fiyati,1690721640.html
Burada garantili telefon satan bütün firmalar var. Beğendiğiniz bir satıcıdan alabilirsiniz. IMEI, rom, root ile uğraşmadan açtığınız gibi hemen kullanırsınız . Zaten bu işlerle uğraşmak garantiyi bozar. En ucuz şu anda 12129 TL. Mistore yazan resmi Xiaomi Türkiye temsilcisidir. Oradan alınabilir.
14 sürümü 2-3 hafta önce geldi indirdim. Telefonla birlikte gelen rom u kullanıyorum
Ben de çok büyük bir fark göremedim hocam.
Dün onca yol gittiğim Koskoca Media Market'te bir tane bile yoktu bunlardan. En başta orda yoktur diyip gitmediğim evimin dibinde ki teknosa da vardı dışı metal Daytona Bix adp1 marka 60 TL'e aldım baya işimi gördü valla.
Poco X5 Pro geldi ve 12Lite'a göre fiyat avantajı var. İnceleme fırsatınız oldu mu ?
12 lite ile neredeyse her şeyi aynı telefon yapmış. Bu Xiaomi yi anlamak zor.
Poco da batarya biraz daha (5000 ma) büyük ama ekran da büyük (6.67 inç) olduğu için aşağı yukarı aynı süreyi verir.
12 lite nın ekran kalitesi daha iyi.
Geri kalan herşey tamamen aynı. Fiyatı da düşünürsek poco almak daha mantıklı.
Ben yine de 12 lite alırdım büyük ekran ve kaba telefon sevmediğim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiboz -- 25 Şubat 2023; 16:11:4 >
İki telefonu yan yana koyduğumuzda hangisi daha kaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 lite aldığıma bende memnunum, Poco X5 Pro da chipseti farkli olsa, mesela Snapdragon 870 gibi bişey o zaman tercih sebebi olabilirdi ama şuan ben 12 Lite aldığıma pişman olmadım.
Poco X5 Pro daha kaba
aklıma yeni geldi belirtmek isterim. bir cok popüler akilli telefonun anakonusunu takip ederim. Ne gibi şeyler konuştuklarina bakar kendimce analiz ederim.
Genel olarak eksikliği hissedilen şey şarj cihazı. insanları farkli cihazlar almaya itiyor kutu içeriğinde şarj cihazının çıkmaması durumu.
masaüstü şarj istasyonu bakanlar olmuş. Şarj cihazına bakmışlar olmuş. Xiaomi bu konuda çok ilerde bence büyük firmalardan. Biz 67 Watt hızlı sarj ile 30dk'da şarj ederken bataryayı, büyük firmalar ya 25 ya da max 45 Watt destek sunuyor oda yetmezmiş gibi bu destek için para talep ediyorlar.
ilerde bu gibi teknolojik gelişmeler marka ve modelden daha önemli olacak. Marka model sorulmadan, konuşulmadan önce hayatı kolaylaştıran bu teknolojiler konuşulacak. Xiaomi şuan içinde sağlam şekilde ilerliyor. X13 Pro da 120Watt hızlı şarj sunuyor. 1 inç kamerası, ve SnapDragon 8G2 chipseti ile mükemmel bir paket
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 25 Şubat 2023; 17:56:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba realme 8 kullanıyorum ama alışamadım ve ciddi ciddi Xiaomi 12 Lite ve Poco X5 pro radarima girdi kullananlara sorayım memnun musunuz? İlk defa Xiaomi serisi alacağım daha önce redmi serisi kullandım ve memnun kalmadım 12 Lite nasıl bir telefondur acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X