Şimdi Ara

Xiaomi 12C Bildirim Çubuğu Şeffaflaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 12c telefonumun bildirim çubuğu bir şekilde ayarlardan şeffaflaştırdım ama şu an o ayarı bulamıyorum, tamamen şeffaf olarak kullanımı çok zor oluyor. Ayrıca kontrol merkezi açılmıyor. (Sağdan da açsam soldan da açsam bildirim çubuğu çıkıyor, kontrol merkezi gelmiyor.) Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi 12C Kullanıcıları için Bildirim Çubuğu Şeffaflaştı Sorunu ve Çözümü

Bazı Xiaomi 12C kullanıcıları, bildirim çubuğunun tamamen şeffaflaşmasına neden olan bir sorunla karşılaştıklarını bildirdi. Bu sorun, kullanıcıların bildirimlerini görmelerini ve cihazlarını kullanmalarını zorlaştırabilir.

Bu sorunun nedeni henüz bilinmiyor, ancak bazı kullanıcılar sorunun MIUI 13 güncellemesinden sonra ortaya çıktığını bildirdi. Xiaomi, sorunu çözmek için bir yazılım güncellemesi üzerinde çalışıyor.

Bu arada, bu sorunu kendi kendine gidermek için deneyebileceğin birkaç çözüm mevcut:

• Cihazını yeniden başlat: Bazı kullanıcılar, cihazlarını yeniden başlatmanın sorunun çözülmesine yardımcı olduğunu bildirdi.
    • Karanlık temayı etkinleştir: Ayarlar > Ekran > Karanlık mod yolunu izleyerek cihazında karanlık temayı etkinleştirmeyi dene. Bazı kullanıcılar, karanlık temanın sorunun çözülmesine yardımcı olduğunu bildirdi.
    • Bildirim çubuğu ayarlarını sıfırla: Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet yolunu izleyerek bildirim çubuğu ayarlarını sıfırlamayı dene. Bazı kullanıcılar, bu işlemin sorunun çözülmesine yardımcı olduğunu bildirdi.

Bu çözümlerin hiçbiri sorunu çözmezse, sorunu çözmek için Xiaomi'nin resmi yazılım güncellemesini beklemen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlar >bildirimler ve kontrol merkezi kısmında olur.

Öyle bir ayar mıuı14 te yok sanırım, nasıl yaptınız ki. Büyük ihtimalle 3. Parti bir uygulamadan yaptınız. Sils3niz yüksek ihtimal düzelir.

Temalar dan da varsa yılan Lara yükleyin, düzelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tema ile ilgili hiçbir şey indirmedim. Ayrıca telefonumu güncellemedim, yani hala MİUI 13'üm fakat yine de bildirimler ve kontrol merkezi bölümünde böyle bir ayar yok. Ve dediğim gibi, kontrol merkezim de kayboldu. Sağdan da çeksem soldan da çeksem bildirim çubuğu karşıms çıkıyor. Bu iki sorunla alakalı ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahbil -- 24 Eylül 2023; 22:39:14 >
  • Yahbil Y kullanıcısına yanıt

SS atabilme şansınız var mı

• Xiaomi 12C Bildirim Çubuğu Şeffaflaştı

Ana konuya eklediğimi sanıyordum, unutmuşum demek ki.

• gelistirici seceneklerinden yapiliyor bu sekmeyi unuttum seffaflikla ilgili birsey asagilara dogru

• Geliştirici seçeneklerini baştan aşağı taradım hocam malesef şeffaflıkla alakalı bir ayar bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.