< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (2. sayfa)
-
-
Merhaba bu telefon için yurtdışı kaydı yapılabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz yok. Pro modelinde direnc kayıt var.
Çıkar diyorlar ama kesin bir bilgi yok henüz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben iPhone dan geçtim, smart switch sadece fotoğraflar ve rehber vs aldı. Android ten Android'e daha çok şey aktariyordur muhtemelen. Apple da iyiydi en ince ayara kadar aktariyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yurticimi cihaz yurtdisi mi
-
-
Güncelleme geldi ama arayüz simge vb. Hiç bir değişim olmadı
Ana ekranda en sola geçtiğinde widget ekranı yerinde Google haberler ekranı var nasıl degistirebilirim
Ayarlar/Ana ekran/Google discover kapatın.
Teşekkürler. Peki oraya widget ekranı nasıl yapabilirim miumi 14 global sürüm var
Miui 14 ile gelen bir özellik yok videolarda bir sürü arayüz simge vb. Gösteriyordu. Hatta arama ve mesaj Google değilde Xiaomi diyordu. Büyük beklenti sonrası değişen tek şey Google ve klavye kahverengi tema oldu. Diğer özellikler zamanlar gelir inşallah. Bir haftadır kullanıyorum Samsung a göre şarj ve dolma hızı süper. Keşke bildirim animasyonu ekleme, bildirimi ekranı tam yakmadan sadece simge ile 5 sn gösterme ve Google yerine normal arama mesaj kısmı olsaydı.
-
Ayrıca, ayarlardaki pil kısmına girildiğinde son şarjdan itibaren geçen ekran süresi artık görülebiliyor. Bunu eklemeleri güzel olmuş.
ekrana gelen bildirimlerin yazı boyutu biraz büyümüş
-
Bende Türkiye garantili olarak aranıza katıldım. Bu cihaza çok yükleniliyor. Bence s20fe den de s21fe den de daha dengeli bir cihaz.
Sasmsung s21 den geçiyorum 3 gündür kullanıyorum şarj konusunda çok iyi s21 mi mi 12t mi kesinlikle 12t
-
Ben de YD olarak satın aldım. iPhone'dan sonra ekran kocaman geldi. Tablet kullanıyor gibi hissediyorum ancak alışırım diye düşünüyorum. Kalite olarak gerçekten güzel gözüküyor. Zaten daha önce 9T kullanıyordum, zamanında 2000 TL'ye almıştım. Daha sonra iPhone SE 2022 geçtim. Tekrardan Android'e, hem de daha önce kullandığım seriye dönünce bir rahatlık hissettim. Android gerçekten çok daha rahat ve özgür.
Ayrıca telefonun rengi saatimin rengiyle uydu hiç aklıma gelmemişti ta ki yanyana getirene kadar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 4 Mart 2023; 10:23:53 >
-
Kılıf olarak şu ürünlerden almayı düşünüyorum. Nilkin iyi bir marka gibi gözüküyor. Başka tavsiyesi olan var mı?
aliexpress.com11.19US $ 36% OFF|Case Nillkin Cover Xiaomi | Case Pro Xiaomi Nillkin | Nillkin Xiaomi Mi Case - Nillkin - Aliexpresshttps://www.aliexpress.com/item/1005004884354276.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.6.4f84330byOUMkF&pdp_npi=2%40dis%21USD%21US%20%2417.49%21US%20%247.19%21%21%21%21%21%40211b88ef16779120281757120ef456%2112000030884623392%21sh
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X