O taraflarda hiç bezim yok,belki çıktı belki çıkmadı.Tek bildiğim şey 13T modeli uzun zamandır piyasada ve 14T modelinin de eli kulağında.Şu halde yeni ve mevcut modellere bu arkadaşlar yoğunlaşır diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (30. sayfa)
-
-
Konum belirlerken,GPS+4.5G mobil verisi açık olup da şarjı su gibi gitmeyen,bu esnada da ısınmayan cihaza rastlamadım,iphone'lar dahil.Eğer Samsung bunun olmamasını başardıysa tebrik etmek gerekir.Üstelik neredeyse 3 yıl önce çıkmış cihazında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyper OS öncesi bu kadar ısınmıyordu zaten. GÜncelleme sonrası yanıyor telefon resmen. GPS li yol sonrası cebime zor koyuyorum telefonu.
Samsung'u elime alınca ve xiaomi ile kıyaslayınca zaten şok oldum.
-
Bizim cihazlara yazılımsal kayıt çıkmış daha yeni haberim oldu.
14T çıktı çıkacak, baya uzun bir süre sonra çıkması üzücü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14t ve pro biraz pahalı gelecek gibi.bende bu aralar eşim için 13t pro bakıyorum garantili.
-
Dedik ama 14t pro aldık.ben 12t ile devam.
Çıkmış hocam.
Benim 12t bir sene önce brick olmuştu, işlemci değişti dediler, yeni teslim aldım. O arada kayıt da çıkmış yazılımsal, direnç atmadan yaparım dedi tamirci.
Bu arada hyper os 2 geliyormuş aralık ayında.
Son güvenlik güncellemesi sonrası şarj sürem düştü.
Özellikle gece beklemede daha fazla pil tüketiyor.
-
Harmony os 2.0 güncellemesi gelen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X