merhaba bi arkadaşta xiaomi 12 var mobil intertet 4.5 g de bunu 3 g yapmak istiyoruz ama bi türlü bulamadık normalde mobil tercihlerde olması lazım ama bi türlü bulamadık |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (27. sayfa)
-
-
mıuı global kullanıyorum. youtube videosu dinlerken (evet izlerken değil dinlerken.izlemiyorum dinliyorum) ekranı kapatıp sadece sesini dinleyebildiğimiz bir araç vardı.ne oldu bilmiyorum ama o araç bir anda kayboldu. artık youtube dinlerken ekranın acık kalması gerekiyor ,bu da boşuna pil tüketimi. bu durumu yaşayan varmı. bu araç neden kayboldu anlayamadım. sadece bendemi var bu sorun
-
Bizim tel Android 15 almıyormuş. Pro ya vermişler sadece..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıyormuş.
Xiaomi 12 Pro
Xiaomi 12
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12T
gizchina.comWhich Xiaomi Devices Will Receive Android 15 Update? Find Out Herehttps://www.gizchina.com/2024/03/19/which-xiaomi-devices-will-receive-android-15-update-find-out-here/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Mart 2024; 20:40:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sevindim şimdi :)
Uydu bağlantısı da gelir mi o zaman?
-
Bilmiyorum.uydu bağlantısı olayı ne onuda bilmiyorum.
https://www.donanimhaber.com/android-15-in-ikinci-gelistirici-on-izleme-surumu-yayinlandi--175555
Bence onun için içinde fiziksel bir parçası olması gerekir!
Merhaba 12t de bildirim seslerini farklı uygulamalarda farklı tonlar yapmak istiyorum ama olmuyor, bir tane bildirim sesi seçince bütün uygulamalar o bildirim sesi ile calıyor, mesela g maile farklı ton atıyorum g mail ayarlar içerisinden ama bu seferde sessiz oluyor,çaresini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
1.0.7 çıktı güncelleme gelmedi 1.0.8 çıktı yine güncelleme gelmedi anlamadım nedenini güncelleme alan olsa burası güncel olurdu sanıyorum.
Global sürümler mi? Bu arada ilk HyperOS bana da bir ay kadar geç gelmişti.
Evet Global Stable versiyon birde anlamadım gitti.
-
Ayarlardan bölge değiştirip güncellemeyi deneyin , Meksika, Ukrayna vs gibi
Telefon son zamanlarda bataryayı hızlıca bitirmeye ve fazlaca ısınmaya başladı. Son zamanlarda memnuniyetim azalmaya başladı. Alalı henüz 1 yıl falan oldu. Üstelik Instagram Reelste ekran hafif sola kaymış durumda. Ve Youtube uygulamasında videoyu ileri geri alınca bir süre sonra ekran kararıyor, uygulamayı kapatıp tekrar açmadan da düzelmiyor. Bu tür saçma sapan şeyler olmaya başladı. Canımı sıkıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttorrmenttorr -- 5 Nisan 2024; 21:9:32 >
Ekrana tam olarak olan, kenarlardan kalkmayan ekran koruyucu tavsiyesi alabilir miyim?
Aldıklarım hep yanlardan veya alt üst kısımlardan kalkma yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrenjit -- 9 Nisan 2024; 9:48:36 >
-
Ne kadar bölge denediysem fayda etmedi.
teşekkür ederim, şeffaf ekran koruyucu bakıyorum hocam.
-
-
tavsiyeniz için teşekkür ederim.
hem de fiyat hem de teslim süresi olarak uygun görünmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X