< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (25. sayfa)
-
-
Deneyimlemek isteyen bu linkten indirip OTA'yı beklemeden güncelleyebilir. Ben indiremedim HyperOS ile birlikte rom sunucuları değiştiği için Alibaba Cloud'a taşımışlar. Hızlar inanılmaz yavaş.
-
3. sunucu zararlıdır diye uyarı veriyor ama devam et seçince hızlı iniyor hocam.
indirdik de yükleyemedim ben bunu. twrp olmuyor, güncelleme menüsünden kabul etmiyor. nasıl yüklenir ki bu ?
-
Hocam ben sunucunun yoğun zamanına denk gelmişim demek ki. Evde 200 mbps net var 1 gün indirme süresi veriyordu :D Güncelleme uygulamasını açın ekrandaki 14 resminin üzerine 4-5 defa tıklayın ek özellikler açılacak. Sağ taraftaki üç noktadan güncelleme dosyasını seçin. MIUI--> downloaded_rom diye bir klasör oluşturup indirdiğiniz dosyayı oraya atın. Ben denemedim bu arada daha önce bu şekilde yapıyordum, garanti vermiyorum. Deneyince bilgi verebilir misiniz?
-
Denedim olmadı hocam o şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Global sürümde olanlar güncelleyemiyor herkes için geçerli değil.
bakalım yılbaşı geçince ne zaman açılacak hat.
edit:açılmadı tabii.15-20 gün sürebilir.bir umut baktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 1 Ocak 2024; 17:19:9 >
twrp atayım derken telefonu çökerttim. fastboot da açılmıyor artık. kaldı öyle.
-
Açılınca güncelleyebilir misiniz mesajı hocam? Bir cihaz çekmecede bekliyor da sürekli alıp deneyemiyorum.
-
Bugün itibariyle açıldı.
Benim de açılmış teşekkürler. İyi forumlar.
-
-
Bana henüz gelmedi hocam tr garantili, beklemedeyim...
Globale güncelleme gelmiş hakkaten
Evet şuan baktım bana da gelmiş hadi hayırlı olsun bakalım. Var mıdır yükleyen deneyen hemen geçelim mi merak ediyorum ama şuan sistem stabil...
Bu cevap için ben güncellemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: sabirmusti
Batarya tüketimi miu 14den Bi tık fazla gibi geldi ama 13 gibi çok hızlıda bitmiyor, iyi bence
Şu hali ile telefon süper hızlı ve bataryası inanılmaz güzel gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gün içinde güncelleme gelmişti akşam oldu tekrar bakıyorum güncelleme görünmüyor geri çekmişler sanırım.
Banada geldi hyperos
Kontrol merkezinde widgetların altında ne olduğu yazardı artık yazmıyor,düzenle dediğinizde anca görebiliyorsunuz yazıyı....kontrol merkezini eski tarza ayarladım,iyiki öyle bir seçenek var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 10 Ocak 2024; 9:9:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X