< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (23. sayfa)
-
-
Yahu arkadaşlar, ben bölgeyi makao da yaptım yine de kulaklık ses yüksekliğinde artış olmadı. Aynı kulaklığı pc'ye ya da eşimin iphone 14 üne takıyorum. 10 dk kulağımda kalsa ses yüksekliği rahatsız ediyor o kadar yüksek ama benim telefonda belki yarı yarıyadan daha az. 100 tl lik kulaklığa dönüyor.
-
Düzeldi arkadaşlar. Hindistan yaptım tekrar makao yaptım, kapadım açtım düzeldi.
-
Hocam hiçbir işlem yapmadan direkt çalışıyor mu? Ona göre TT'ye geçeceğim cayma bedelini önemsemeden.
-
@se12g1 hocamın yazdığına istinaden TT'ye geçtim. Süresi dolmuş olan SIM1 slotuna hattı taktım fakat VoWifi çalışmıyor. Öncesinde başka telefona takarak hattı aktif ettim bu arada.
Fakat dediğim gibi VoWifi çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*#*#869434#*#* tuşlayarak enable/disable yapın
Onu yaptım hocam hattı takar takmaz. 2 kere yaptım. Telefonu aç kapa yaptım fakat işe yaramadı.
-
Ekstra bir ayara gerek yok ki ?
Türk Telekom online işlemlerden bakın bakalım servis açık mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 16 Aralık 2023; 19:33:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis açık hocam. SIM2'ye taktığımda sorunsuz çalışıyor. SIM1'in süresi dolu onda çalışmadı.
-
En başta söyleyeceğiniz durumu en son söylüyorsunuz 🙃😔
Hocam mesajları sırasıyla okumanızı öneririm. En üstte arkadaş, süresi dolup voWifi çalışmayan arkadaşlara müjde niteliğinde bir bilgi paylaşmış. Ben de bunu denediğimi fakat çalışmadığını belirttim o arkadaşa yanıt olarak. Konuya ve alıntıladığım mesajlara dikkat ederseniz, anlarsınız "başta söylemem gereken şeyi". İyi forumlar.
-
Nasıl acaba ? Son güncelleme ile batarya performansı güzel iyileşmişti bunda bir kayıp olmaz umarım
-
Ever yükleyenlerden tecrübelerini bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana gelmedi henüz, Hyperos'u merakla bekliyorum.
Şu anda batarya o kadar iyiki güncelleme yapma konusunda çok kararsızım, güncelleyen arkadaşlardan pil performansı konusunda görüşleri bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon da son dönemlerde Vakıfbank uygulamasını kullanıyorsanız sizde de donmalar oluyor mu uygulamanın son güncellemesi sonrası hatalar başladı ama başka kimse de yok bu hatalar. Birde İş Bank uygulamasında yüz tanıma sistemlerinde sorun oluyor müşteri hizmetleri xiaomi ve huawei cihazlarda sorun oluyor şubeden işinizi halledin dedi
-
vakıfbank uygulaması kullanıyorum, aynı sıkıntılar bende de var
-
arama ve mesajlar uygulaması Google mi yine acaba :(
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X