Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
25
Favori
37.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • batarya ömrü konusunda kesinlikle iyileşme var, ölçmedim ama tahminen %20-25 daha iyi..

• 24 saati devirdi.
    Bluetooth Full açık ve huawei gt3 'e bağlı. Konum full açık ve huawei health sürekli kullanıyor. Gün içinde 1saate yakın GPS kullandım.
    Dün kullanımlarda göreleceği üzere ekran uzun süre açık Kuran okudum :))
    5 saat ekran süresi ile daha %27..
    Kesinlikle batarya kullanımı on numara.
    Performansı çok iyi. Birşeylerden kısarak kazanın olmamış.
    Şaşırarak bravo xiaomi diyorum :)
    Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• miui15 e güncellemeyebilirim şu batarya performansını gördükten sonra. resmen telefon kullanmamışız kaç aydır. ısınma da belirgin azalmış tam anlamıyla işlemci ve sistem optimize durumda su an. ah bir de kulaklık sesi azalmasa tadından yenmeyecekti :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda Dolby atmos seçilince kulaklık sesi bi tık arttı.. Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

• Global romda çift tıkla ekranı kapatma yok halen değil mi?

Miui arama ses kaydı falan da yok.

Android 14 global rom buldum indirdim ama yüklemiyorum.

• du_da D kullanıcısına yanıt

hocam yine de önceki sürüme göre ses seviyesi ve kalitesi olarak azalmış buldum. ayrıca Dolby modları da kalkmış, açık ve kapalı duruma getirilebiliyor sadece. ben sistem bölgesini değiştirerek çözdüm bu sorunu, bölgesel yasalarla alakalıymış dediklerine göre. ama ios son sürümünde böyle bir ses kısıtlaması yok, android 14te neden var onu anlamadım.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

çift tıkla ekran kapatma yok, ve halen Google telefon ve mesajlar uygulamaları var. hiç de sevmiyorum şu google uygulamalarını maalesef keşke globale de gelse miui appleri.

• LazPlayboy kullanıcısına yanıt

bölgeyi makao yaparsanız kulaklık sesi düzeliyor.

• Şarjı biraz iyileşti falan diyordum ama böyle bi iyileşme yok, evde wifi ile kullanırken telefonun şarjı bitmiyo arkadaşlar Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

• aRiSe* kullanıcısına yanıt

Denedim aynen coştu ses.

• Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

Minik bir guncelleme geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 31 Ekim 2023; 0:57:41 >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Ne güncellemesi bu acaba güvenlik mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt
    Yaziyor Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★

• Bildirimle alakalı...

• Bu telefon için kenarları ekranın yüksekliğini geçmeyecek bir kılıf var mıdır? Birkaç kılıf baktım kenarlardan yükseltisi var ekranla aynı hizada olan bir kılıf bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt
    Bu kılıflardan aldım, siyah olan baya ince ama ekranı hafif geçiyor, beyaz olan daha kalın, siyah işinizi görebilir
    AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 59,12TL 4%OFF | Lüks orijinal darbeye mat kılıf Coque için XIAOMI 12 T yumuşak TPU kapak için XIAOMI 12 T silikon koruyucu telefon kabuk
    https://www.aliexpress.com/item/1005005445068256.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60409013996&aff_fcid=35dc638e247240539f00132f32988c8a-1698767342819-03433-_EIwFr6J&tt=MG&aff_fsk=_EIwFr6J&aff_platform=default&sk=_EIwFr6J&aff_trace_key=35dc638e247240539f00132f32988c8a-1698767342819-03433-_EIwFr6J&shareId=60409013996&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=70b3edd429834a0fac5407c8e609e6a5&afSmartRedirect=y

• WebAslan uygulaması yaklaşık 2 haftadır çalışmıyor. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

• Bildirimler ile alakalı ışık yakma gelmiş fakat wp vb. ekran kapalıyken bildirim gelince yanmıyor. Ekran açık olduğunda aramalarda filan geliyor. Bu şekil bildirimin amacı olmuyor zaten. Kapalıyken yanan var mı ben mi yapamadım acaba?

• https://www.amazon.com.tr/dp/B0CD94FRW5?ref_=cm_sw_r_apan_dp_1D8D74PQC9E2YKNNQFRA&language=tr-TR

59 liraya aldım kargo dahil.
    Kamera çevresi için en iyi koruma bunda gibi. Üst kamera için yuvarlak şekilde boşluk var, kameranın çevresi kare olduğu için kalan boşluk silikon altında kalıyor.
    Köşeleri ekran koruyucu cama da değmiyor.

Tek kötü yanı kısa sürede sararması olabilir o da belli değil,iyi de çıkabilir tabi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.