güncellememe gerek yok o zaman teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (24. sayfa)
-
-
Sadece sms ve arama için diyorsanız zibil gibi farklı uygulama var. İndirip kurabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Globale ne zaman gelir acaba hyper OS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ki Xiaomi Türkiye Garantili cihaz global mi oluyor, dün geldi güncelleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabirmusti -- 22 Aralık 2023; 23:23:25 >
Root olmadan kullanılabilir hangi uygulama var önerebileceginiz hocam?
hocam uygulama yüklesen bile arama ekranı vesaire değişmiyor. birkaç videoda google arama ve mesajlar uygulaması gelmeyecek demişlerdi heveslenmiştim o yüzden sordum özellikle
Ben true phone kullanıyorum.
bu cihaza twrp veya orangefox kurabilen oldu mu ?
burada var gibi ama kuramadım ikisini de.
sahte olabilir mi acaba dosyalar ? uyumsuz falan ?
sourceforge.netRecovery for Xiaomi devices - Browse /plato at SourceForge.nethttps://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/plato/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Aralık 2023; 22:16:23 > -
Root atmak için twrp yükleyecekseniz ben bu yöntem ile root atıyorum, sıfır sıkıntı...
https://www.youtube.com/watch?si=RSCjOY3u0CGq8ygh&v=giQ-i2yp5go&feature=youtu.be
Yok hocam root yaptım geçen ama twrp hem efs yedeği almak için hem de rom yüklemek için gerekiyor.
Yeni rom çıkmış, sanırım hyperOs, onu yüklemek istedim olmadı güncelleme üzerinden.
HyperOS güncellemesi gelmiş arkadaşlar, yapan olduysa nasıl, yorumları alabilir miyim, sorun var mı güzel mi nasıl?? Teşekkürler...
Bir tek bana gelmedi arkadaş bu ne ya
Hocam kurdunuz mu güncellemeyi?
Evet kurdum
İlk izlenimleriniz nasıl?
Batarya kullanımı ne durumda?
Batarya tüketimi miu 14den Bi tık fazla gibi geldi ama 13 gibi çok hızlıda bitmiyor, iyi bence
Teşekkürler.
Ek olarak beklenmedik bir hata kasma donma vs karşılaştınız mı acaba?
Hayır gayet stabil ve hızlı çalışıyor
@sabirmusti Stable beta kullanıcısısınız sanırım hocam. Bu rom EEA Stable Beta romu çünkü. Çok kritik bir sorun yoksa ben de betaya geçeceğim. Şuan geri çekilmiş gibi gözüküyor da bulamadım rom'u.
-
Hocam resmi cihaz üzerinden güncelledim betaya falan kayıt olmadım ama stabil çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X