< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttorrmenttorr -- 23 Temmuz 2024; 10:5:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (29. sayfa)
-
-
s.a.hyper os ısınma yapıyor.android 13 versiyonuna dönsem iyi olurmu
Xiaomi 12T Turkey 13.0 Stable plato_tr_global 2023-04-17 Fastboot 7.0 GB V14.0.2.0.TLQTRXM.bu sürüme fastboot miflashla atsam performans nasıl olur?
-
Performansı denemeden bilemezsin :) Ayrıca havalar şu sıralar çok sıcak,cihazında ısısını atamaması çok normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Havalar çok sıcak seyrediyor.Kimin telefonuna el atsam,hele ki belli bir süredir ekran açık birşeyler yapıyorsa gerçekten çok ısınmış hissettiriyor telefonlar.Bir arkadaşımın iPhone'u yüksek sıcaklık uyarısı verip şarj olmayı kesti,öyle diyeyim.Buradan bakınca 12t'nin sıcaklığı da malesef normal geliyor.
Merhaba cihazı 1 sene önce Resmi garantili olarak aldım, şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu ama 1 ay önce cihaz kapanıp açılış ekranında kaldı, mi logosunda bootloop deniyor galiba, sonra normal açılıyordu, yine de düzelsin diye cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm sorunsuz kullanıyordum, geçen cihaz donup yine kendi kendine bootloopa düştü 1 saat uğraşıp yine açtım şu an sorunsuz kullanıyorum, son sürüm hyperos yüklü bu sorun neden oluyor, kesin çözümü var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim telefonumda da aynı durum oluyor. Daha çözemedim maalesef. Son yıllarda yazılım konusunda xiaomi sınıfta kaldı. Bu son Xiaomi cihazım. Bundan sonra bu markaya ait bir telefon almayacağım.
Aynen hocam dün yine oldu kendi kendine kapanıp mi logosunda döngüye girdi yarım saat uğraştım
Telefonun acaba hiç düşme,sıvı teması vs. geçmişi var mı? Hep kutudan çıkan adaptör ve kablo ile mi şarj ettiniz?
-
Çok titiz kullanırım hiç düşürmedim, su falan kaçmadı spigen armor kılıf ile kullanıyorum hocam.
Çok satmış bir telefon değil bizimkisi,Türkiyede de dünyada da.Bu yüzden kronik bir problem varsa da yaşayan insan sayısı da az görüneceğinden problemin bilinirliği de az olur.Sizinle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı diye araştırmışsınızdır bu foruma yazdığınız gibi.İnternet üzerinden baktığınızda yurtiçi-yurtdışı bu problemi yaşayanlar ne diyorlar.
-
Yazılan şeyleri okudum hocam bootloopa düşünce wipe data yapın falan yazmışlar ama ben biraz uğraşarak zaten açıyorum geçen ay telefonu sıfırladım bir süre sorunsuz çalıştı sonra yine yapmaya başladı kesin şundan olur diyen kimse yok garantiye yollasam adamlar format atıp geri yollayacak, sıkıntılı bir durum galiba xiaomilerin çoğunda var bu sorun çok yaşayan gördüm
Ben de çok temiz kullanıyorum. Kılıfını ekran koruyucusu çıkarsam 0 telefondan farkı kalmaz.
Hocam ben böyle olduğunda uzunca basıyorum kapama tuşuna sonrasında açılıyor. Bir de bu durum hyperos sonrası toplam 2 sefer oldu. Yeni yazılım ile geçer herhalde.
Bir de eşimde de aynı cihaz var. Onda hiç olmadı.
Evet hocam hyperos güncellemesinden sonra oldu öncesinde 1 yıl sorunsuz kullanmıştım, geçen temmuz güvenlik yaması geldi ama sorun düzelmedi, xiaomi bunun farkında değil herhalde
Hocam aynı şey bana 3 ay önce oldu. Forumlarda baktım bazıları cihazın açma kapama tuşuna çok sert şekilde bir kaç kere vurdum düzeldi yazmışlardı. Ben de o stresle baya bir sert sert vurdum ama sadece oraya değil her tarafına güm güm patlattım ve sonra düzeldi açıldı. Tavsiye ederim fakat kırmayın.
Cihazı güzelce bir dövmeniz (özellikle güç tuşuna) şart. İnşallah olur bende oldu...
Bu olay bende kılıfsız kullanırken güç tuşuna biraz fazla basılı tutmam sonucu bir anda olmuştu. Ekranı kapatırken olmuştu sanırım. Yani Anlık bir şey. İlk dakikalarda yeniden başlatırım düzelir diye düşünüyordum öyle olmadı, geçmediği o yarım saat boyunca çok ter döktüm. Lanet bir olay.
Geçen samsung s22 si olan arkadaş ile gps açtık ek birşey yok. Yol bitti benim xiaomi yanıyordu onun resmen serindi.
Hyper OS sonrası iyice rahatsız etmye başladı.
-
12T için Yazılımsal Kayıt hala çıkmadı mı ya :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttorrmenttorr -- 8 Eylül 2024; 20:49:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X