Şimdi Ara

Xiaomi 13 ve 13 Pro tanıtım tarihi sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 13 ve 13 Pro tanıtım tarihi sızdırıldı
    Xiaomi 13 serisinin Kasım ayında geleceği söylenmişti ancak tarih değişti. Tanınan bir YouTuber, Xiaomi 13 ve 13 Pro’nun 1 Aralık’ta tanıtılacağını iddia ediyor. MIUI 14 güncellemesi ile gelen yenilikler, yeni özelliklerle birlikte MUI 14 alacak telefonlar listesinin de aynı etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 13'ün teknik özellikleri sızdırıldı

iPhone 13'e benzer tasarım

Mavi ve kahverengi renkleriyle görünen Xiaomi 13, sızdırılan görüntülere göre düz kenar ve düz ekranlı akıllı telefon modelleri arasında yerini alacak. Kamera düzeniyle iPhone 13’e benzetilen telefon, delik çentikli ve ince çerçeveli düz bir ön panele sahip olacak. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili telefonlar arasında yer alacak olan Xiaomi 13 Pro, merakla bekleniyor.

Xiaomi 13 Ultra tanıtılmayabilir

Şirketin geçmiş stratejisine bakarak, Xiaomi 13 Ultra modelinin aynı etkinlikte tanıtılması sürpriz olacaktır. 13 Ultra’nın 2023’ün başında (en geç ilk çeyrekte) tanıtılması bekleniyor. Serinin en üst modelini görmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/11/26/xiaomi-13-series-launch-in-china-on-december-1/

• Buna o paraları vereceğime gider iPhone alırım

• Xioami eskiden ucuzdu o yüzden tutulıyordu. Artık zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köşelere bak ulan iPhone'u kopyalamışlar resmen.

• Xiaomi şu 13 lite'ı düzgün fiyattan düzgün çıkar gözünü seveyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dandirik şayomiyi iphone ettiniz başımıza. Çıkış tarihini bekleyen mi var şunun acaba?

• Dandirik değil, özellikleri aypondan iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu tasarım çıkarsa hoş olur. AMa sadece hoş olur satın alacağım anlamına gelmez.

Tasarım konusunda diğer firmalar da kopyalar böylelikle diğerlerinden alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Dandirik şayomiyi iphone ettiniz başımıza. Çıkış tarihini bekleyen mi var şunun acaba?
    Ben bekliyorum gayet heyecan verici cihazlar. İPhonelardan 5 sene önce kullanıyorsun bi çok teknolojiyi çok keyifli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi en sonunda abartılı karmaşık tasarımından vazgeçmiş

Sade ve minimalize edilmiş gösterişten uzak ama bir o kadar da kullanıcı dostu bir cihaz elde etmiş şu kamerada yazılım işini de çözseler 1numaraya yerleşirler

• Yurtdışından alırsan tabiki iPhone.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.