Şimdi Ara

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
393
Cevap
24
Favori
14.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu işlem samsunglarda uzun zamandır var. Geçen sene note 20 ultra bu senede s23 ultra alıp Server kayıt kullandım kullanıyorum.
    Elinizdeki verdiğiniz imeili telefon kendinizin ise arkanıza bakmayın klona düşmez. Kullanırsınız sorunsuz. Ama fiyat xiaomi icin biraz fazla. Keşke daha uygun olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gün itibariyle Xiaomi 14 ultra satın aldım

Global versiyonu ve hiç hat takılmamış nasıl bir yol izlemeliyim, uzun süre kullanmak istiyorum, Cihazı açtırmadan bu sorunu çözme yöntemi varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    miui & hyperos türkiye forumu
    Servis Hizmeti - Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/qualcomm-ve-hyperos-cihazlar-icin-server-kaydi-basladi.154252/page-2

Verilen bilgilere göre 14, 14 Pro ve 14 ultra da uygulandığı söyleniyor.

Şuan zaten süreç tam oturana kadar fiyatlar da düşer, Ağustos sonuna kadar resmi olarak kullanabilirsiniz. Fiyat şuan yüksek bana göre, daha da düşecektir.

Direnç işlemi yapılacaksa bile işin ehline yaptırmak lazım. Böylesi daha iyi tabiki, Samsung lar uzun zamandır sunucu kaydı ile gidiyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

Kendi verdiğiniz IMEI internete bağlanabilen güncel bir telefona ait mi olmak zorunda yoksa eski tuşlu telefonların IMEIsi sorunsuzca uzun süre kullanılıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet kullanıcısına yanıt
    Ben hep tuşlu telefon veriyorum. Şuanda kullandığım imei de tuşlu Philips telefona ait. 35 ile baslamasi yetiyor. 5g vs sorunsuz çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam 14 Pro ve 14 Ultra henüz server kaydı çıkmadı açıklama yapıldığı gün herkesi yanılttılar teyit edilmeden yazılımcı bir arkadaş paylaşım yaptı sonra güncel liste açıklandı haliyle listede yer alan çoğu model tedavülden kalkan bomboş piyasada bile bulunmayan cihazlar kaldıki redmi ve poco serisine kimse server kaydı yapmaz Türkiye fiyatının üzerine çıkıyor rakam üstelik 80 usd başlayan rakam dedikleri redmi serisi çift katmanlı anakarta sahip Poco,14 T ve T Pro için 140-150 dolar vermekte mantık dışı şuanda fiyatları stabil hale gelip düşmedikçe tercih edilmez ayrıca en başta olması gereken modeller 14 Pro ve 14 Ultra olsa server parasını veren mantık aramaz ama şu haliyle mantık dışı tabi sosyal medyada yer alan yazılımcı tayfası bol ve boş goygoy ile meth edip cebini doldurup işlerin tıkırında gitmesini yeğliyor büyük bir gelişme gibi şu listeyi saat başı paylaşan var insanları bilinçlendirmekte fayda var bu yazılımcı tayfası sapıttı enflasyon ortamında artık aza tamah etmiyor beyefendiler en basit işlem başına 20-30 dolardan başlıyor kâr marjları..

Redmi Note 13 4G (sapphire/n)
    Redmi 14C / POCO C75 (lake)
    Redmi A3 (blue)
    Redmi 13 (moon)
    Redmi Note 13 Pro 5G (garnet)
    Redmi Note 12 4G (topaz)
    Redmi Note 11 4G (spesn)
    Redmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G(veux)
    POCO F6 / Redmi Turbo 3 (peridot)
    POCO X6 Pro (duchamp)
    POCO F5 / Redmi Note 12 Turbo (marble)
    POCO X5 (moonstone)
    POCO X5 Pro / Redmi Note 12 Speed(redwood)
    POCO C40 (frost)
    POCO F4 / Redmi K40S (munch)
    POCO F4 GT / Redmi K50G (ingres)
    POCO X3 Pro (vayu)
    POCO F3 / Redmi K40 / Mi 11X (alioth)
    Xiaomi 14 (houji)
    Xiaomi 14T Pro (rothko)
    Xiaomi 14T (degas)
    Xiaomi 12 Pro (zeus)
    Xiaomi 12 (cupid)
    Xiaomi 12T (plato)
    Xiaomi 12 Lite (taoyao)
    Xiaomi 11T Pro (vili)
    Xiaomi 11 Ultra (star)
    Xiaomi 11 (venus)

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Evet talep edilen rakamlar saçma derecede yüksek. Şuan ağustos a kadar kullanım var, o zamana kadar 14 için makul seviyede olursa fiyatlar yaptırırım.

• arkadaşlar selam xiaomi 14'ü global bulamaz mıyız

• Arkadaşlar dün son güncellemeyi yaptım sanki cihazın eski seriliği gitti gibi yavaş gibi gelmeye başladı düzelir mi yada güncellemeden sonra yaptığınız bir ayar var mı?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    İlk başta bana da öyle oldu gibi geldi ama çok sürmeden tekrar eski performansa döndü. Hyperos 2 ile daha da iyi olacaktır.

• kutsalgen kullanıcısına yanıt
    bulabilirsiniz 12/512 varyantı global olan piyasada az olsada bulunabiliyor genelde 16/512 ve 16/1 tb modelleri yaygındır..

14 Ultra kayıt oluyor hocam.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    hocam mesajın tarihine bakarsanız o zaman kayıt olmuyordu şuanda oluyor 4 gün oldu 14 Ultra server kaydı başlayalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 24 Kasım 2024; 15:35:50 >
    Peki hocam global cihaz olması yeterli mi kayıt olması için? Bunların kodları var ya xiaomilerde.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    yeterli hocam fakat handikabı tek sim kayıt oluyor sim 1 pasif hale geliyor olası bir klon durumunda aynı masrafı baştan yapmak gerekiyor.

Evet tek sim oluyormuş o sorun değil benim için. Evdeki eski cihazlardan imei vereyim diyorum. S23u var bende. Ona da aynısını yapmıştım sıkıntı olmadı şükür.

• Xiaomi 14 ve 14t pro arasındayım önceliğim şarj ve kamera hangisi mutlu eder acaba ? Yurtdışı alacağım fiyatlar aynı gibi

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    14 T Pro batarya performansı olarak oldukça iyi kamera olarak denk sayılır 14 Ultra haricinde Xiaomi'de kamera olarak öne çıkan cihaz yok..

• Çin sürümü 14 ultra alsak global ya da eu romlu, ne tür sıkıntılar yaşarız? Kimisi bildirim falan gelmiyor demişte.

• merhaba server kayıt olayından sonra 14t pro yerine 14 almaya karar verdim 12/256 lık versiyonun hafıza dısında 512lik le bir farkı varmıdır ? onu merak ediyorum ikisi arasında yaklaşık 3bin tl fark var 256 yeterli olacaktır benim için

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.