*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
merhabalar, 14 ultra için de burada mı toplamıyoruz? yeniyiz aranızda
-
Cihaza yedek 90w adaptör alacağım ama hiçbiryerde bulamıyorum.Güncel cihaz satılıyor ama sarj adaptörünün yedeği yok .Bunu nasıl temin edebilirim.
-
Bu ekipman konusu çok sıkıntı bende orijinal kutudan çıkan kılıfından almak istiyorum fiyatında da değilim ama yok kendi mi store sitesinde satması lazım bu ekipmanları şarj aleti olsun orijinal kılıf olsun parası neyse alacağız yani yeni telefon mu almak lazım orijinal şarj aleti orijinal kılıf için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen öyle .S20+ ı aldığım zaman sitesinde çıkalı 1 sene olmasına rağmen yanında buds kulaklık hediye etmişlerdi üstüne sitesinden 100 liraya (cihaz 8bin tl idi o zaman) orjinal slikon kılıf almıştım
xiaomi de hiç öyle şeyler yok yada Türkiye distribütörlüğü yada bölümü çok zayıf yahu mağazada teşhir ürünü bile yok ,mağaza çalışanları konu ile alakasız
çalışan geçen hafta gittiğimde beyazı var demişti beyaz olan ultra idi
çok zayıf xiaomi çok yani amiral gemisinde böyleyse poco su redmi si bunları kullanan ne yapıyor acaba.
-
Türkiye distribütörü zayıf malesef, yeni değil epeydir böyle. El değiştirmesi lazım bence
Xiaomi 14 kullanan bukadar az mi forumda hareket yok.
Poco x3 icin zamaninda takip ediyordum, cok hareketliydik.
Muhtemelen herkes x6 pro ya kaydi :) Herneyse Xiaomi 14 icin hatta 14 serisi icin bir gurup mu kursak?
Ben kullanıyorum.
Şuan piyasanın en iyi amiral gemisi cihazı epey de puanı iPhone 15 ve iPhone 15 pro yu solluyor daha hareketli olması lazım aslında bende mart ayında ön siparişe çıkar çıkmaz aldım kullanıyorum çokta memnunum.
Ben de memnunum. Sadece google telefon uygulaması yerine kendi uygulaması olsa iyi olurdu, bir de boyutuna göre biraz ağır geliyor bana...
Aynen Google telefon sıkıntılı bence de acil durum aramasında ilk başta ses gelmiyor sonra hoparlöre alıp geri telefona geçirince ses geliyor
xiaomi.eu kullanabilirsiniz. orijinal rom kadar stabil ve daha fazla özellik var. arama ve mesaj kendi uygulaması
-
Nasıl yapabilirim acaba. Kilit açmak falan gerekiyor mu?
Evet bootloader kilidi açmak gerekiyor. Garanti işi nasıl olur bilmiyorum ama sanırım Avrupa'da bu rom kullanıyorsanız root veya başka modifikasyon olmadan garanti geçerli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun galeri kısmında fotoğrafta düzenleme yaparken sağ üstte Pro yazısı gördüm, paket indirdi sonra fotoğraflarda filtre ve düzenleme özelliği arttı. Mesela sil kısmına gelince insan veya nesne silmesi çok başarılı geldi bana. Denemenizi tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar. iPhone 13 PMden xiaomi 14 ultraya geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce Android deneyiminiz varsa geçin hoşunuza gider ancak Android e uzun zaman sonra geçecekseniz veya ilk defa geçecekseniz Samsung tarafında amiral gemisi alırsanız bence daha kolay alışırsınız.
-
Daha önce android kullandım. En son Samsung s22 ultra kullanmıştım. 14 ultranın kamera performansını çok beğendim. Bir değerlendirme yapacağım. Teşekkür ederim önerileriniz için 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefon oyunlarda biraz ısınıyor mu ısınınca takılmalar oluyor güncelleme gerekiyor
Telefonda oyun oynayan birisi değilim ama arada Brawl stars, rumble stars falan oynarım 1 saate kadar, hiç ısınmayla karşılaşmadım. belki daha grafik ağırlıklı oyunlarda olabilir ama ısı normaldir. masaüstü bilgisayarın ekran kartı da yük altında ısınıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X