Şimdi Ara

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
22
Favori
13.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kaliteli ona lafım yok ama bana fazla pahalı geldi. Alternatif ürünler artmaya başladı bu aralar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    basit bir ürün için gerçekten aşırı pahalı aksesuar işinemi el atsak acaba

• Kamerasında buğu sorunu olduğunu hatırlıyorum.
    Karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Bir kaç arkadaş yaşamış, kesin çözüm için sim tepsisini çıkarıp sim tarafı yukarı gelecek şekilde cihazı bir yere sabitleyip 8k video kaydı açılması öneriliyor. Cihazın ısınması sağlanarak içindeki nemi dışarı atması için.

Bunu deneyip çözüme ulaşan çok kişi var ancak tekrarladığını söyleyenlerde mevcut. Sıcak havada olmuyor zaten, havaların soğumasıyla şikayetler artabilir. Ben 2 aydan uzun süredir iki farklı 14 kullandım sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Ben karşılaşmadım ancak bu durum iphone pro modelleri dahil karşılaşılabilen olay. Hatta DSLR makine lenslerinde de olabiliyor. Bunun bilimsel açıklaması, ani sıcaklık değişimleri gösteriliyor. Sorun oluşturan bir şey değil yani.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bazı yorumları gördüm ama şükür bir sorun çıkmadı benim cihazda bence şuan piyasanın en iyi cihazı iPhone felan boş bu cihazın yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 29 Temmuz 2024; 13:1:48 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

15PM kullandım 1 hafta dayanabildim :) Samsung S23 Plus sonrası Xiaomi 14 aldım, arada X6 Pro vardı sisteme alışmak için.

Açıkçası ben HyperOs sevdim, sorunsuz ve reklamsız olsa keşke ama bir şekilde reklamlar kapatılıyor ve sorunları deneme yanılma ile çözdüm. Şimdilik sorunsuz kullanıyorum. Arayüz Samsung sonrası o kadar sade geldi ki, One UI çok fazla kalabalık ayar menüsüne ve özelliğe sahip.

Kamera tarafında da ben aşırı memnun kaldım, Samsung falan rakip olamaz zaten. 15PM ile en büyük fark video tarafında, fotoğraf kısmında bence onun kadar başarılı.

Kısaca memnunum ama satacağım kısa zamanda. Rom işlerine bulaşma kararı aldım, TR cihaz olunca kıyamadım 14'ün BL kilidini açmaya.

Aynen reklam ayarları kapatılıyor uygulamalara girip öneriler reklamları kapat kısımları var dahili uygulamalarında açık zaten hatta yetkilendirme ve geri alma da msa ve sistem daemon kapatınca komple çözülüyor reklam işi

• Xiaomi 14 bataryası nasıl arkadaşlar ne kadar gidiyor ortalama kullanım durumunuza göre.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Full mobil veri çalışan veya günü dışarıda geçiren birisi için akşam eve gelene kadar %30 %35 şarj kalıyor. Wifi ile çok rahat çıkarıyor günü.

Oyun oynamıyorum ben, ortalama 7 saat ekran süresi alıyorum. Artı eksi 1 saat oynuyor mobil veri ve wifi kullanımına göre.

Baya iyi gibi bu şekilde benzer boyutlu telefonlar arasında daha iyisi yok gibi şuan.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

https://m.gsmarena.com/battery-test-v2.php3

Bu listedeki sıralamanın doğru olduğunu düşünüyorum. Kısa zamanda bir kaç farklı model kullandım ve listedeki verilerle benzer sonuçlar aldım. Realme GT 6 veya OnePlus Nord 4 beklenilebilir bataryası iyi olsun orta üst seviye bir cihaz olsun diyorsanız.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Ben de yaklaşık 2 aydır 14 ultra versiyonunu kullanıyorum, yoğun şekilde fotoğraf ve video çekimleri yaptım, şimdilik lenslerde buğulanma sorunuyla karşılamadım. Nasipse kışın soğuklarda ne olur göreceğiz. :)

• QuasarFX kullanıcısına yanıt
    Soğuktan ziyade, ani sıcaklık değişimlerinde olma ihtimali var, forumda bir arkadaş aynı sorunu iPhone üst modeli ile yaşadığını paylaşmıştı. Şimdilik sorun yok bizde de.

• Arkadaşlar sizde de böyle arada saniyelik hat gidip geldiği oluyor mu nadir olarak oluyor bazen 10 sn felan hat internet gidiyor geri geliyor.

Birde bazen wifiye bağlıyken vowifi gidiyor telefonu kapatıp açmayınca gelmiyor hat ve internet 10 sn gidip geldiği zamanlarda oluyor genelde buda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 3 Ağustos 2024; 9:33:29 >

Yok hocam yaşamadım böyle bir durum, hattım Türk Telekom.

Benim Turkcell hatta e sine geçtim fiziki sim kart eskiydi ondan olabilir diye yine oluyor cok nadir oluyor sorun değil de merak ettim

Ben de karşılaşmadım

Ben Vodafone kullanıyorum, henüz dediğiniz türden sorun yaşamadım.

• iphone 13 pro dan geçiş yaptım , gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.