Şimdi Ara

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
13
Favori
5.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kılıf çok güzel yumuşak silikon kılıf, kaliteli.
  • kılıf süper gelen ekran koruyucu ile kullanıyorum o bile iyi 90 watt şarj daha ne olsun
  • Telefonu 2 gündür kullanıyorum. Akıcılık, batarya performansı şimdilik güzel gözüküyor. Hatta iPhone 15 proda çoğu uygulamada ekran 90hzye sabitliyor olsa gerek bundaki 120hz çok daha akıcı geldi. IPhone 15 prodan geçtiğim için kamera sanki onda daha iyi gibiydi ama çok fazla fotoğraf çeken bir insan değilim zaten.
    Cihazın boyutu da tam ideal olmuş. Androide böyle amiral gemisi bir telefonla tekrardan dönüş yaptığım için mutluyum açıkçası. Ios çok fazla kısıtlıyordu.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    iPhone 15 kullanan arkadaşlar imrenerek bakıyor telefona. Her açıdan çok iyi telefon. Kamerası Leica lensler olunca çok çok iyi.

Dün Huawei Watch GT4 saatimin şarjı %5 kalmış, şarj aleti de iş yerinde idi, aklıma ters şarj özelliği geldi. Ters şarjı açtım, telefonu ters çevirip saati arkaya koydum. Yarım saatte %5ten %32 ye geldi. Zor zamanlarda çok faydalı, kurtaracı bir özellikmiş.

Bir de TEMU'dan şeffaf kılıf aldım 38TLye deneme amaçlı, kılıf çok güzel çıktı. Diğer siparişlerin arasında verilebilir bence alternatif olarak.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099550369760&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F7063ec70-41fa-44b3-b3a5-399d7bc2b185.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F7063ec70-41fa-44b3-b3a5-399d7bc2b185.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=c585c43e-52a2-47cb-8037-8f76f696&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBA5KO2LYV7KKLQBQGA3V562FRB7OTZCVFOLNU23W33PTX5JE3OVLQF2RUWR3IN7Z3QLJDQY&locale_override=203~tr~TRY

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** *** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** *** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** *** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu ***

• Konunun açılmasına sevindim, hayırlı olsun. TR Xiaomi 14 kullanıyorum bende. İlk zamanlar bildirimlerin sessiz gelmesi, instagramda geç gelmesi gibi sorunlar vardı hepsini çözdüm. Cihazda bir tık ısınma vardı, ekran ve parlaklık kısmından 120Hz sabit seçeneğini aktif edince ısınma ciddi oranda azaldı. Bu aralar batarya bir tık çabuk bitiyor gibi, garantili cihaz olmasa Rus romu denerdim ama mecbur idare edicez bu şekilde.
  • bu cihaz için konu açılması güzel olmuş xiaominin en iyi cihazlarından biri yani en azından sorun yumağı değil
  • bugyboy B kullanıcısına yanıt
    nasıl gidiyor üstad sen iyi adapte oldun bu cihaza yanında gelen kılıf piyasada çoğu markanın ürününden güzel
  • Bu üzerinde gelen fabrika çıkışlı ekran koruyucusu plastik gibi bir şey. Önerebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı? iPhone ve samsunglarda genelde spigenin ekran koruyucusu ve kılıfını kullanıyordum ama xiaomi 14 için bulamadım.

• simos35 kullanıcısına yanıt

Xiaomi 13 için olanı aldım onu kullanıyorum, tam uyum sağlıyor hocam içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz. AliExpress kullanıyorsanız SmartDevil markasını şiddetle tavsiye ederim, kolay kurulum aparatı mevcut.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Tamamdır bir bakayım.

• Mesajım bulunsun çıkar çıkmaz micomdan ön sipariş ile aldım çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Temmuz 2024; 1:43:43 >
  • Arkadaşlar 112 acil çağrıyı aradığımda telefon da iken ses gelmiyor sonra hoparlöre alınca ses gelmeye başlıyor sonra tekrar telefona geçiriyorum bunun sebebi ne olabilir normal kişileri aradığımda böyle bir durum yok sadece 112 aradığımda oluyor hoparlöre alıp hemen saniyelik telefona alınca ses geliyor ama direk telefonda olunca ses gelmiyor.

• tek sorun bence arama uygulaması

• quote:

Orijinalden alıntı: draqpit42

Xiaomi 13 için olanı aldım onu kullanıyorum, tam uyum sağlıyor hocam içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz. AliExpress kullanıyorsanız SmartDevil markasını şiddetle tavsiye ederim, kolay kurulum aparatı mevcut.

Müsait bir anınızda aldığınız ürünün linkini atabilirseniz sevinirim. Çok fazla ürün gördüm hangisi tam emin olamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Müsait bir anınızda aldığınız ürünün linkini atabilirseniz sevinirim. Çok fazla ürün gördüm hangisi tam emin olamadım.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 23 Temmuz 2024; 15:58:49 >

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam satın aldım.

• Bu aşağıda linklerini attığım ekran koruyucu ve lens koruyucuyu da tavsiye ederim ben bu ikisini aldım yeni ikisininde linkini aşağıya bırakıyorum orijinal Xiaomi 14 ekran koruyucusu ve lens koruyucusu benks marka hemde
    https://app.hb.biz/zF3vcUcBC2G3

https://www.zoreaksesuar.com/
    Xiaomi Mi 14 Benks KingKong Serisi 3D Gorilla Glass Temperli Kamera Lens Koruyucu Xiaomi Mi 14 Benks
    https://www.zoreaksesuar.com/xiaomi-mi-14-benks-kingkong-serisi-3d-gorilla-glass-temperli-kamera-lens-koruyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Temmuz 2024; 19:23:40 >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Ben alırken yoktu bu ürün yeni gelmiş sanırım, bilgilendirme için teşekkürler.

• Benks pahalı bence. Ekran için lazer kesim film yaptırdım ben ama ekrana parmak yapışıyor resmen kaymıyor. Abime aldık aynı telefondan, o telefoncuda bulup ekran camı taktırmış çok güzeldi ben de ondan yaptıracağım.

Telefon maşallah nokta sorun ile karşılaşmadım, Xiaomi bu kez yapmış gerçekten, nazar değmesin.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Benks pahalı ama bu yazdığınız kalitesiz ekran koruyuculardaki şikayetler yok akıyor resmen parmak izi yok hem ince hem cam hissiyatı çok güzel bu paraya telefon alıyorsak konforlu kullanım için benks değer her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Temmuz 2024; 23:20:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.