Şimdi Ara

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
451
Cevap
23
Favori
17.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarı sitede 30 binliraya TR garantili Mi 14 satan var. Sazan avi midir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı olabilir dikkat etmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Param güvende sistemi veya elden vermiyorsa sıkıntı vardır hocam illaki.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Param güvendeye güvenmek ne kadar güvenilir o da tartışılır :)

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Adam Erzurum’da ben İstanbul’da. Erzurum da olan varsa bir gidip bakılabilir.

Alıcı dürüst ise güvenilir bir sistem hocam. Yoksa sıkıntı her türlü olabiliyor.

Hocam selamlar, anlaştık sanıyordum ama gözünüz hala cihaz arıyor :) o ilana ben yazdım fatura istedim göndermedi hala bekliyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Ben sendeyim problem yok onda :)

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    cihaz satan kişi geç dönüş yapmamalı söz konusu sarı site olunca işkilleniyor insan sıkıntılı bir ilana benziyor

• 1 ay oldu dönecek hala :) alacağımdan değil zaten banada şüpheli geldi o yüzden yazmıştım.

• Xiaomi Mi 14 sahibiyim. Ben bu cihazda sadece telefonun dengesiz ağırlık dağılımını sevemedim. 6.3” gibi ideal hatta kimine göre küçük denebilecek bir telefon ama serçe parmağımı yoruyor bu telefon. Telefonu tek elle elimde tutunca kamera tarafı telefona ağır basıyor elimde tutamıyorum kafadan kayıp gidecekmiş gibi izlenim veriyor bana. Onun dışında on numara cihaz olmuş

• Telefonu kullananlar yaşadıkları deneyimleri yazarsa seviniirm. iphone 13 pro dan geçmeyi düşünüyorum tam karar veremedim.

• Dün bu telefona s24 modelden geçiş yaptım.

İlk işim deploat yapmak oldu. Bunun sonucunda bluetooth kopma sorunları meydana geldi.

Genel olarak performansını iyi buldum. Yazılım tarafında pixel cihazlar gibi saf android olsa süper bir cihaz olurdu.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Yorumlar az çok yazıldı, aklınıza takılan ne var mesela

• Yaklaşık 4 aydır bu cihazı kullanıyorum. Performans anlamında güzel bir cihaz ama yazılım tarafında gelişmeye ihtiyacı var. Menü tasarımlarında düzeltilmesi gereken yerler var. Yapmak iatediğiniz bazı işlemler kullanıcı dostu olarak tasarlaamışlar, biraz uğraşarak yapmak zorunda kalabiliyorsunuz
    Örneğin ikinci bir alan kurdum telefona. Kurarken ana sayfaya buraya geçmek için kısayol eklememiştim, daha sonradan eklemeye çalıştığımda ise böyle bir seçenek çıkmıyor. Bunun gibi bir çok sorun var. Xiaomiye de geri bildirim olarak bunları yazdım. Umarım en kısa sürede düzeltirler.

• Arkadaşlar kutudan çıkan orijinal kılıfını nereden buluruz elimden hafif kalem mürekkebi olmuş mi store de yada diğer sitelerde göremedim yeni telefon mu almak lazım sadece kutudan mı çıkıyor bu kılıf?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bana piyasada denk gelmedi ama mi store lara sormak lazım

• cumartesi bu cihazdan aldım.Beyaz istiyordum fakat hiçbir bayiide ve internette kalmamış.Bu beyazın özelliği nedir.Herkes benim gibi siyahtan sıkıldığı içinmi beyaza geçti anlamadım.Biraz gönülsüz de olsa siyah aldım

• Xiaomi 14 Siyah Türkiye cihazi alarak araniza katildim, S24 garabetinden sonra ilaç gibi geldi.
    Mi9 t pro benim için efsaneydi, 3 tur kullanmıştım
    Redmi note 13 pro 5g den sonra Mi14
    Yalniz 13 pro 5g nin ekrani neredeyse mi14 kadar efsaneymiş
    Ekran renk doğruluğu falan muazzam
    Mi14 ü de kullandikca göreceğiz

• DnyL kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kullanması çok keyifli her açıdan. Kamera, donanım mükemmel. Ebat olarak da harika, tasarım köşeler çok beğeniliyor. Maşallah sorunsuz devam ediyorum ben aldığımdan beri.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.