< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (4. sayfa)

-
-
Önümüzdeki ay olabilir, kesin bir şey yok hala hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 pro sanırım Türkiye ye gelmemiş, 15 pro da gelmeyebilir mi? Gelmesse üzülürum...tel.değistireceğim bu telefonu bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende telefonumu değiştireceğim, umarım üzmeyecek bir fiyat bandında gelir. 15 pro gelse güzel olur
-
15 Pro global varyant olmadığı sürece gelmez.
cihazı alıp kullanan var mı son güncelleme ile naısl olmuş
-
Kullanan yok mu? bende merak ediyorum çin versiyonu kullanmanın dezavantajları neler acaba?
-
Bu cihaz global a çıkmayacak sanırım, hala ses yok
26 şubat-2 mart arası çıkacak. Az kaldı. Dayanın 🙂
düz ve ultra global çıkacak pro yine çin varyantta kalabilir.
Globale asıl pro versiyonun gelmesi lazım ultra gereksiz pahalı oluyor Xiaomi global piyasayada s25 serisiyle rekabet etmek istiyorsa 15 proyu çin dışına çıkarması lazım düz model çoğu kullanıcıya hitap etmiyor.
Bu fiyatlara sanki biraz hayal olacak gibi duruyor.
-
Fiyat konusunda bizi üzecek gibi duruyor umarım Türkiye'ye özel fiyat politikası olur.
-
Aşırı pahalı kesinlikle bu fiyatların cihazı değil kimse kusura bakmasın.
Bu fiyatlara zor, Türkiye'ye özel fiyatlandırma olmazsa eğer ölü doğar.
Xiaomi 15 256 gb 999 euro olacak. Türkiyeye özel fiyatlandırma olursa 50 bin, olmazsa max 55 bin diye düşünüyorum. Gsmarena bugün 28 şubatta globale sunulacak diye yazdı.
Bugün attıkları tweette Su7 ultra ve 2 şey daha tanıtacağız diyolar. Artık Xiaomi 15 ve 15 ultra için 2 mart lansman diyebiliriz. Xiaomi 26 şubat ultra çin lansmanı için hemen siparişe açacağız dedi. Hatta lansmanı bitiminde satın alıp eve gidebileceniz dediler. Ersin Akman da global için 2 martta hemen satışa sunmak istiyorlar dedi. Umarım 3 martta gönderimler başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 14 Şubat 2025; 16:8:24 >
kimse kusura bakmasın 40dan bi kuruş yukarı etmeyecek bi cihaz. he satmak istiyorlarsa yok biz 5 cihaz yerine 1 cihaz satalım bize yeter derse dngl distrü sü bize farketmez
-
Ben kusura bakıyorum. S25'in 55 ettiği yerde Xiaomi 15 nasıl maksimum 40 eder diyorsunuz? Hangi mantığa sığıyor? Benim mantığım almadı. Marka algısı, 1 seneye fiyatı yarıya düşer, arayüz reklam dolu, Çin malı alınmaz tarzı geçersiz donelerle gelmeyin lütfen. Bugün tek kameralı, 60 Hz, kısıtlanmış işlemcili, tarih öncesi tasarımlı baştan aşağı fiyasko olan cihaz sırf üzerinde elma logosu var diye 47.999 TL'den satılıyor. 128 GB ile 512 GB arasında sırf depolama 4 katına çıkıyor diye 15.000 TL fazladan isteniyor. Siz iPhone 16 Pro ayarındaki Xiaomi 15'e 40'tan 1 kuruş yukarı etmez diyorsunuz. Ya bırakın Allah aşkına.
15 pro server kaydı var mı beyler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X