Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
37
Favori
26.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de niyetim proydu. Ama düz modelle temel fark ekran boyutu. 5x optik zoomu var ama düz modelde de 3-5x arası hibrit zoom bekleniyor. Bu süreçte telefonu tek elle kullanmanın daha avantajlı olduğunu fark ettim. İlle büyük ekran olsun demiyorsanız onun dışında öyle çok büyük bir fark yok. Hatta düz modelle çekilmiş fotolar daha aydınlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _illegal_ kullanıcısına yanıt

Pro'nun hem ekranı büyük cebe sığmaz gibi, ultra desen arkası iğrenç sinek gözü gibi. Düz'ü en iyisi gibi geliyor bana. Acayip kararsız kaldım Xiaomi 15 bekliyorum zaten de acaba iphone serisi mi xiaomi mi bilemedim.

Ben de büyük telefon seviyorum. Şuan elimde s24 ultra var. Hep samsung kullandım. Geçen sene yeni çıkan pocoyu aldım, xiaomi 14tpro yu aldım alışamam diye açmadan geri sattım. 15 pro ya bi heveslenmiştim o da kısmet değilmiş. Şimdi de honor magic 7 pro ya bakıyorum. O da olmazsa katlanır telefonlara yönelecem.

• Cancagız kullanıcısına yanıt

Hocam ben 15 senedir iphone kullanıyorum. İphone 4, 4s, 7, xr, 13.

3 yıl bitti iphone 13 le şu an batarya sağlığı %77. Full kullanımda 3-4 saat gidiyor.

Şu bir gerçek xiaomi 15 le düz iphone arasında dağlar var. 120hz var telefoto kamera var. 3200 mah yerine 5200 mah batarya var. Ltpo, laser af, usb 3.2, 90w şarj… düz iphone 16 yla kıyaslıyorum çünkü yakın fiyatlar olacak.

Ama 16 pro seviyesine çıkacak bütçeniz varsa xiaomi 15 e daha yakın özellikler sunuyor. 20 bin farka benim bütçeme göre değmez.

• Xiaomi 15 serisi en başından ölü doğdu geçmiş yıllara nazaran eski anlayış yok marka tepe modelini iyi pazarlayamadı bu sefer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Diri doğanların listesi var mı hocam :)

Gayet de güzel telefona benziyor. Globalde de gayet güzel reklamını yaptı. Rakip amiral gemilerden altta kalır hiçbir yönü yok. Başka rom atma, kilit açma vs o konuları anlamam. Ben normal tr garantili alıp kullanacağım. O alanda sıkıntılı buluyorsanız onu bilmem ama normal şartlarda hiçbir problem göremiyorum. Şu da eksik diyeceğim özelliği yok.

ne kadar komik espiri yeteneğine bayıldım :) güzel reklam yaptı dersen güler millet..

• Cihaz gırtlağa kadar dolu donanıma sahip, yanında hediyeler ile birlikte artı kuponla 53K fiyatı var. Yazılımı göz ardı etsek mükemmel, yazılım düşündürücü maalesef. Alacaklara hayırlı olsun.

• Kuponla 512 gb ultra 78bine geliyor. Samsung s25 ultrayla aynı fiyat olması üzdü biraz. Yazılım desteğinde dusunursek bence biraz daha uygun olması gerekiyor xiaomi tarafının. Ama kamera aletiyle vermeleri falan güzel bir ön alım bonusu olmuş.

• Dalga geçer gibi stok miktarını 200 adet tutmuşlar, xiaomi 15 512 gb siyah alacaktım stok bitti birden şaka gibi

• Violet Dawn kullanıcısına yanıt
    Üzülmeye gerek yok s25 ultraya 10 basar kamerada pilde vs. İşletim sistemi gayet iyi mi 10 ultra kullandım 1.5 yıl hiç şikayetim olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 pro gelmicekti zaten honor magic 7 pro iyidir

• XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

Siparişler verildi. Focus pen’in gelmemesi kötü oldu.

Hayırlı olsun

• Şöyle bir kombinasyon yapmışlar yurtdışında

rick (@rick00357876097) on Xtwitter
    rick (@rick00357876097) on X
    https://x.com/rick00357876097/status/1896250716102316059

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

Hayırlı olsun, şu anda satış fiyatı 54.999 görünüyor. Siz eski telefon vereceğiniz için mi 49.999 a düştü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıl xiaomi kullandım
    mi6 ve mi10t
    dün Samsung galaxy s25 plus 256 gb 51 bin liraya aldım.
    bir daha xiaomi ye dönmeyi düşünmüyorum .
    alacak arkadaşlara hayırlı olsun , güle güle kullansınlar.

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt

5000 tl ek takas desteği var hocam

elimdeki iphone 13 u 19 bin küsüre saydılar. 5000 takas desteği. 31 bin civarı ödedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 2 Mart 2025; 21:16:5 >
  • 14t pro alacaktım şimdi bu telefonu görünce kafam karıştı. Türkiye garantili alacağım, benim için önemli olan batarya süresi ve en az 5 yıl kullanacak olmam, sosyal medyayla kamerayla pek fazla işim yok. 15 in batarya kesin daha uzun gidiyordur ama 14t proda da şarj 120w ve fiyat 37 bandında. 15 hediyeleriyle beraber 52bin tl. Şu an samsung s20 kullanıyorum batarya ömrü çok düşük ve samsungtan sıkıldım açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G2PRoOo -- 2 Mart 2025; 21:21:2 >
  • G2PRoOo kullanıcısına yanıt
    15 al bence, kalite olarak sınıf farkı var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.