< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (5. sayfa)

-
-
globalimi beklemek lazım
-
elbette..çin varyantı xiaomi 15 serisi önermiyorum şuanda..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 mart saat 16 da satışa çıkacakmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çin varyantı 15 ultra için 1500 usd üzerinde rakamlar ile ön siparişe açanlar olmuş global varyant olmayan cihaza bu paraları vermek kumar server kaydı net değil bl kilidi açtırmıyor..çin varyantı olan 15 serisi amiral gemisi xiaomi modellerinden şuanda uzak durun repair metodları oldukça pahalıya gelir global varyantların lansmanını bekleyin çin auth+cpid 400-500 usd gibi rakamlar havada uçuşuyor hevesiniz kursağınızda kalmasın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 25 Şubat 2025; 15:35:21 >
Bana gelen bilgi 16:00 lansman, 18:00 satış. Gönderimler pzt-salı.
-
mi15 sizce kaç paradan çıkar ?
-
Benim tahminim 850 - 900 dolar civarı olacağı yönünde.
-
15 pro sizce gelecek mi? Ankamall'da uğradım mi store gelecek diyor. Bayağıda iddialılar geleceği konusunda kesin gelecek eminiz diyor. :) ancak pek ümidim yok herhangi bir rom çalışması vs görmedim internette globale dair.
-
15 pronun globale gelmesi lazım.Xiaomi yanlış düz ve ultra modelini getirterek yanlış strateji uyguluyor.Düz model çok küçük ve çoğu özelliği kısılmış şeklinde geliyor.Ultra ise aşırı pahalı çoğu kişi tercih etmiyor.Pro model ise tam olması gerektiği gibi.
Ayrıca bir çok kullanıcının o kocaman at nalı gibi kamera tasarımı nedeniyle uzak durduğunu düşünüyorum mesela ben sırf o yüzden almıyorum. Görünen o ki pro'nun gelme ihtimali çok düşük ama bir iki gün daha bekleyelim pazar belli olacak.
-
Beyler bu k80 pro veya f7 ultra için neden haber yok? Globale çıkacak mı, tr'ye gelecek mi çıt çıkmıyor heriflerden
K Series tamamen Çin varyantı hocam kırpılmış varyantları Poco olarak globale çıkıyor F7 Ultra muhtemelen gelecek Xiaomi tepe modellerinin tanıtımında ipe un sermiş gidiyor 15 serisi bile çok sönük kalmıştı 15 serisinin global varyantları çok gecikti..
15 serisi tüm modellerde global varyantları olması gerekiyor Xiaomi anlamsız şekilde modelleri ilişkilendiriyor bu anlayış bu sene de devam edecek gibi 15 Ultra haricinde global varyantları olmayacak gibi duruyor seride..
hocam neyi kırpacak ki tam olarak? K70 pro gen3'lü ama poconun gen3'lü cihazı yok, f6 ultra diye modeli yok
Bu f7 ultra da yalan olacak gibi
Pro model globale çıkmayacak
15 için fiyat tahminim 51-55 bin civarı
Avrupa fiyatı 1.090 euro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 28 Şubat 2025; 17:23:19 > -
düz 15 inşallah o fiyat aralığında olur, eğer o fiyat aralığında gelirse çok süper olur benim için.
-
Düz modellerde arkası cam değilde Xiaomi 14 siyahı gibi mat olan var mı acaba bu seride?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yılın başı xiaomiye heveslendim onda da pro yok!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X