Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: code61 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
554
Cevap
38
Favori
27.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    var ama astronomik rakamlarda bl kilidi açıksa bir nebze daha uygun bl kilidi kapalı ise rakamı duyman iç açıcı olmaz :) 15 serisi kafadan ölü doğdu bilhassa çin varyantı tercih edilmez global varyantları çıkınca 15 serisi o zaman tercih edilir çoğu bilinçli kişi 15 serisinden uzak durdu convert yada fake rom çıkar ondada bl kilidi açtırmaz güncelleme yapılmaz cihazı inglizce olarak default haliyle kullanacak olanlar için sorun yok çin varyantı bl kilidi de açtırmıyor çin auth gerekir server+auth fiyatları cazip kılmıyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

globalimi beklemek lazım

• helsloot kullanıcısına yanıt
    elbette..çin varyantı xiaomi 15 serisi önermiyorum şuanda..

• 2 mart saat 16 da satışa çıkacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin varyantı 15 ultra için 1500 usd üzerinde rakamlar ile ön siparişe açanlar olmuş global varyant olmayan cihaza bu paraları vermek kumar server kaydı net değil bl kilidi açtırmıyor..çin varyantı olan 15 serisi amiral gemisi xiaomi modellerinden şuanda uzak durun repair metodları oldukça pahalıya gelir global varyantların lansmanını bekleyin çin auth+cpid 400-500 usd gibi rakamlar havada uçuşuyor hevesiniz kursağınızda kalmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 25 Şubat 2025; 15:35:21 >

Bana gelen bilgi 16:00 lansman, 18:00 satış. Gönderimler pzt-salı.

• _illegal_ kullanıcısına yanıt

mi15 sizce kaç paradan çıkar ?

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

Benim tahminim 850 - 900 dolar civarı olacağı yönünde.

• 15 pro sizce gelecek mi? Ankamall'da uğradım mi store gelecek diyor. Bayağıda iddialılar geleceği konusunda kesin gelecek eminiz diyor. :) ancak pek ümidim yok herhangi bir rom çalışması vs görmedim internette globale dair.

• 15 pronun globale gelmesi lazım.Xiaomi yanlış düz ve ultra modelini getirterek yanlış strateji uyguluyor.Düz model çok küçük ve çoğu özelliği kısılmış şeklinde geliyor.Ultra ise aşırı pahalı çoğu kişi tercih etmiyor.Pro model ise tam olması gerektiği gibi.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Ayrıca bir çok kullanıcının o kocaman at nalı gibi kamera tasarımı nedeniyle uzak durduğunu düşünüyorum mesela ben sırf o yüzden almıyorum. Görünen o ki pro'nun gelme ihtimali çok düşük ama bir iki gün daha bekleyelim pazar belli olacak.

• Beyler bu k80 pro veya f7 ultra için neden haber yok? Globale çıkacak mı, tr'ye gelecek mi çıt çıkmıyor heriflerden

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    K Series tamamen Çin varyantı hocam kırpılmış varyantları Poco olarak globale çıkıyor F7 Ultra muhtemelen gelecek Xiaomi tepe modellerinin tanıtımında ipe un sermiş gidiyor 15 serisi bile çok sönük kalmıştı 15 serisinin global varyantları çok gecikti..

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    15 serisi tüm modellerde global varyantları olması gerekiyor Xiaomi anlamsız şekilde modelleri ilişkilendiriyor bu anlayış bu sene de devam edecek gibi 15 Ultra haricinde global varyantları olmayacak gibi duruyor seride..

hocam neyi kırpacak ki tam olarak? K70 pro gen3'lü ama poconun gen3'lü cihazı yok, f6 ultra diye modeli yok

Bu f7 ultra da yalan olacak gibi

• XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

Pro model globale çıkmayacak

15 için fiyat tahminim 51-55 bin civarı

Avrupa fiyatı 1.090 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 28 Şubat 2025; 17:23:19 >
  • düz 15 inşallah o fiyat aralığında olur, eğer o fiyat aralığında gelirse çok süper olur benim için.

• Düz modellerde arkası cam değilde Xiaomi 14 siyahı gibi mat olan var mı acaba bu seride?

• 40 yılın başı xiaomiye heveslendim onda da pro yok!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.