Şimdi Ara

Xiaomi 15 Ultra, tanıtılmadan parçalarına ayrıldı: Devasa kameraları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 15 Ultra, tanıtılmadan parçalarına ayrıldı: Devasa kameraları ortaya çıktı
    Xiaomi 15 Ultra yarın şirketin yeni elektrikli otomobili SU7 Ultra ile birlikte Çin'de resmi olarak tanıtılacak ve 2 Mart'ta küresel olarak piyasaya sürülecek. Xiaomi, tanıtımdan önce telefonun içini açarak dev kameralarını gözler önüne serdi.

Xiaomi 15 Ultra, geçen yıl ilk defa Vivo X100 Ultra'da kullanılan Samsung'un ISOCELL HP9 sensörüne sahip 200 MP periskop telefoto kameraya sahip olacak. Xiaomi bu kamerayı, yansımayı sadece %1,5'e düşüren özel olarak tasarlanmış 24 katmanlı ultra düşük yansımalı bir camla donatacak. Bu cam ayrıca çizilmeye karşı dayanıklılığı da arttıracak. Ana kamera ise, önceki model gibi 1 inç büyüklüğünde 50 MP sensöre sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 Ultra ile çekilen etkileyici gece ve portre fotoğrafları paylaşıldı

Xiaomi 15 Ultra beklenen özellikleri

Xiaomi 15 Ultra, dört taraftan mikro kavisli 6,73 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekranla gelecek. Ekran, 2K çözünürlüğe, 120 Hz yenileme hızına ve ultrasonik ekran altı parmak izi sensörüne sahip sunacak. Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alacak olan telefon, 100 W kablolu ve 50 W kablosuz şarj desteğine sahip 5500 mAh pil ile gelecek. Telefonun ayrıca, 16 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama alanı seçenekleri sunması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_15_ultra_gets_an_official_teardown_video_ahead_of_launch-news-66723.php

• Aaa kameranın telefonu var.

• Bu da yeni bir reklam taktiği. Mesele algı yaratmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar gelişirese gelişsin sanki iphonenin gerisinde kalacak gibi.

• kameralar ne kadar buyumus öyle

• ErdalDag E kullanıcısına yanıt
    Siz hiç elinize 14 ultra alıp fotoğraf çektiniz mi

• Huawei ambargo yemeseydi bu kadar parlamazdı Xiaomi bence. Batı'da Huawei'den kalan boşluğu doldurmaya çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun tüm odağı kamera gibi. Hem kamera modülleri, hem arka kapağın tasarımı (2 tonlu kapak rengi, dikey marka yazısı, objektif benzeri çerçevede kamera modüllerinin toplanması) buna işaret ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Şubat 2025; 10:47:10 >

İp 16 şu anda 2 yıl geride.

Ki 16 pro-max halaaa xiaomi 13'ün bayaaa bayaaaa bı gerisinde.

1.5 yıldır 13 ultra kullanıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Afedersiniz ama siz Huawei, Xiaomi, Vivo gibi telefonlara kıyasla hâlâ ipon markasının kaliteli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bunu kahvehane edebiyatı seviyesinde söylemiyorum. Yıllardır (1985) teknolojinin göbeğinde olan biri olarak söylüyorum. YouTube para yalakalarını bir kenara koyacak olursak ipon markasının ilk 10'a girmesi bile imkânsız. Hee bir de öldüm öldüm ipon fanlarını da dışarıda tutalım lütfen. Hee benim fanboyluğumun olması çoookkk saçma olur. Zira benim, bizim paralarımızla dünyanın zenginleri arasına giren salakları savunacak değilim. İşimi gören telefonu alır geçerim.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Şuan telefon markaları başka birşey yapamıyor ki zaten. Snap elite serisi kullan, pili arttır, hızlı şarjı arttır. Bunu hepsi yapıyor. Geriye kaldı fotoğraf. Vivo x200 ve huawei p70 pro nesiyle ön planda. Kamera. Artık kim daha kaliteli fotoğraf çekecek meselesi oldu herşey. Bunu yapmayan sözde akıllı firmalarda var. Mesela Samsung 200 mp periskop kamerayı herkese satıyor ama kendisi kullanmıyor. Alan var nasıl olsa

• Cep Telefonunda artık gelişmesi gereken yer kamera değil , ekran camının hasar görmesini minimuma indirmek olmalı . Ekranı kırılmaz bir telefon olsa pahalı da olsa peynir ekmek gibi satardı bence . Batarya çok az gelişti . Hoparlör de yerinde sayıyor . İşleri güçleri kamera geliştirmek .

• Source kullanıcısına yanıt

Hangi Batı? Zira Xiaomi, ABD'de yok. Apple ve Samsung'un ardından en çok satılan 3. telefon markası Motorola.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Evet çektim. Ben bir dijital ajansta ürün fotoğrafçılığı yapıyorum. Elimizde çok kaliteli kameralar var. Kameralar bozulduğunda ya da arıza çıktığında bir çok telefon kullandık ama en iyi sonuçları iphone ile aldık. Belki de karanlık ortamda yapay ışıklar kullandığımız için iphone daha iyi sonuçlar aldık.

• Grafiker72 G kullanıcısına yanıt
    Kendi işletim sistemi kendi arama motoru kendi mağazasını kullanan güvenli bir telefon. Evet çok pahalı, kesinlikle fiyat performans ürünü değil. Ama gerçekten xiaomi düşündüğünüz kadar iyi olsaydı. Bu pahalılıkta mutlaka iphonenin önüne geçmez miydi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.