|
Xiaomi 15 Ultra ve 15 Pro’nun batarya boyutları ses getirecek
-
-
Batarya kapasitesi umarım ses getirir ve ürün yok satar, Samsung da S26 serisi için örnek alır.. ah nerde. 🙄
-
zaomi samsung un rakibi degil ,belki a serisi
-
Silikon pil iyi güzel de, 8 saat önceki haberin başlığı "Xiaomi'den üzücü haber: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak"
Yani Xiaomi bataryayı geliştirsen ne aslanım, verdiğini alacaksın geri.
-
Bence s serisi de şaominin t serisine rakip. Süper ultra Omega keskinlik ile çekilmiş fotoğraflar anca o seriye rakip olabilir. (O mesaja ancak böyle cevap yazılır)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala xiaomi alan var mı o paralara?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence mantıklı bir yorum değil, Xiaomiyi kötülemek için yazmıyorum ama Xiaomi T dediğiniz orta-üst seviye cihazlar, Samsung S serisi ise sadece üst seviye cihazlardır. Dolayısıyla ikisi bambaşka kulvarda. Her şey kamera demek değil ayrıca bunu unutmayın. Sadece kamerayı değerlendirerek sıralayacak olsaydık Pura 70 ultra dünyada bir numara ancak performans testleri (Antutu, Geekbench) bunun tam olarak böyle olmadığını kanıtlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 3 Ağustos 2024; 22:27:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A serisi ile karşılaştıran sizlersiniz
Ben onu demedim ki, o konudan uzağım sadece haberi incelerken yorumunuzu görünce fikrimi beyan etmek istedim.
Farklılaşma adına yapılacak şeyler tükendi derken yıllardır düşük tuttukları bataryayı artırarak bunu pazarlayacaklar, bir sonraki model için başka bir şey bulmaları gerekecek.
-
Acaba kamerası beklediğim özellikte bir telefon beklerken kaç sene daha telefon almadan durabilirim. Mi note 10 prodan beri almadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi 10 kullanıyorum çok da 4/4 lük kullandığımı söyleyemem bu kadar yeni bir teknoloji de olsa 2. Yıl sonunda xiomi desteğini kesti değmez arka fonda çok başarısız xiomi malesef
-
Kamera performansını karşılaştırmak için dxomark gibi sahtekar platformlardan uzak durun hocam.
Dxomark tarafsız diye biliyorum. Aksi halde 1 numarada Huawei yerine Iphone ya da Samsung olurdu.
Hocam iPhone 11 e s21 ultradan daha fazla zoom puanı vererek adeta insanların aklı ile dalga geçen bir firmaya asla itibar etmem ben. Bence sizde etmeyin. Üstelik yaptıkları saçmalıklar bunlarla sınırlı değil ice universe daha önceden bunların foyasini ortaya cikartmisti zaten.
Üstelik pura 70 ultradaki işlemci vasat içerisinde barındırdığı NPU ve ISP performansı vasat olmasına rağmen dxomark yine birinci seçti şaka gibi :D
Aynen ben de orda ilk yazdığımda işlemcisini iğnelemiştim zaten, amiral gemisi adıyla çıkan telefon (Pura70) Antutu 800K alıyor tam bir fiyasko. S24’le yarışacağına, A55 ile anca yarışır (760K)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 8 Ağustos 2024; 17:45:31 >
İşte o vasat işlemciye rağmen dxomark adlı sahtekar site birincilik ile taclandirmis cihazı hocam şaka gibi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Silikon pil iyi güzel de, 8 saat önceki haberin başlığı "Xiaomi'den üzücü haber: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak"
Yani Xiaomi bataryayı geliştirsen ne aslanım, verdiğini alacaksın geri. |
Batarya kapasitesi umarım ses getirir ve ürün yok satar, Samsung da S26 serisi için örnek alır.. ah nerde. 🙄
|
Hala xiaomi alan var mı o paralara?
|
Bence s serisi de şaominin t serisine rakip. Süper ultra Omega keskinlik ile çekilmiş fotoğraflar anca o seriye rakip olabilir. (O mesaja ancak böyle cevap yazılır) |
Benzer içerikler
- iphone instagram önbellek temizleme
- instagram sakin mod nedir
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- whatsapp aero
- instagram hikaye süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X