Şimdi Ara

Xiaomi 15 yakında geliyor: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi 15 yakında geliyor: İşte beklenen özellikler
    Xiaomi’nin bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı 15 serisi hakkında bilgiler şimdiden gelmeye başladı. Bildiğiniz üzere yeni nesil telefonlar, önemli tasarımsal yenilikler ve gelişmiş kamera sensörleri ile karşımıza çıkacak. Bugünse serinin standart modeli Xiaomi 15 ile ilgili bazı yeni sızıntılar var. İşte tüm bildiklerimiz...

Xiaomi 15 beklenen özellikler

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Xiaomi 15, önceki modelden daha küçük ve daha düz bir ekranla gelecek. Üstelik bu ekranın 1.5K ekran çözünürlüğü ve ultrasonik parmak izi tarayıcısı sunacağı belirtiliyor. Daha önceki modellere baktığımızda, genellikle Pro modeller QHD+ ekran, standart sütümler ise FHD+ ekranla karşımıza çıkıyordu. Dolayısıyla Xiaomi 15 ve 15 Pro arasında da benzer bir ayrımla karşılaşabiliriz. 

Xiaomi 15 ve 15 Pro'daki en büyük güncelleme, Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti olacak. Öyle ki yeni telefonların Snapdragon 8 Gen 4’ü kullanan ilk cihazlar olacağı konuşuluyor. Telefonun arkasında ise, geniş diyafram açıklığına sahip 50MP birincil kamera bulunacak. Bu da önceki modele kıyasla biraz daha iyi olabileceği anlamına geliyor. 

Ayrıca Bkz.Xiaomi MIX 5: Tasarım özellikleri sızdırıldı

Standart Xiaomi 15 hakkındaki bilgilerimiz bu kadar. Xiaomi'nin mevcut yol haritasına göre, telefonların Ekim ayında tanıtıldığını ve önümüzdeki yılın başında küresel olarak piyasaya sürüldüğünü görebiliriz. Dolayısıyla, Xiaomi 15'in küresel pazara ulaşması için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Kaynak:https://wccftech.com/the-latest-leaked-specifications-for-the-xiaomi-15-suggest-a-1-5k-flat-screen-smaller-size-and-no-variable-aperture/

• Xiaomi 14 kullanıcısı olarak ben aşırı memnunum. Xiaomi işi çözdü, kamera tarafında da Leica kalitesi ortada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 yeni çıkmamışmıydı? xiaomi her ay yeni telefon çıkaracak anlaşılan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kamera tasarimi elektrolux ankaste tasarimcisi yapti

• DGrayMan kullanıcısına yanıt
    14 modeli, 26 Ekim 2023'te çıkmıştı. Xiaomi, 9 ay 10 günde 1 telefon çıkarıyor şeklinde düşünülebilir.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    O tarihte tanıtıldı, satışa çıkması çok daha sonra. 15 serisi de Ekimde tanıtılır 2025 şubat ayında satılmaya başlar. Xiaomi çok yavaş hareket ediyor halen global telefon markası olamadı. Apple tanıtılır tanıtmaz 1 ay içinde satışa başlıyor operasyon gücü, lojistik, global marka olmak kolay değil.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

nasıl memnunsun acaba ? kamera lensinde buğulanma aşırı sarj tüketimi gibi daha ön siparişle alınan cıhazlarda bıle sorunlar cıkmıstı üstelik iphone parası istenen bir cihaz

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Bilmeden kullanmadan boş kafadan neyi sallıyorsun. Hangi lenste buğulanma varmış? Sen iPhone lardaki lens buğulanmasından bihabersin sanırım. Ayrıca DSLR makineler dahil ani ısı değişikliğinde normal olan bir şey. Aç araştır iPhone da mı yoksa Xiaomi de mi daha fazla var buğulanma. Aşırı şarj tüketimi yine kaynak Toto sanırım, aldığım ekran süresi en uzun telefon. Gen 3 var bunda. iPhone bir halt sanıyorsunuz, iPhone 13 de var bende yüzüne bakmıyorum.

Arkadaşa cok güzel cvp vermen sana düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de geçtiğimiz ay Xiaomi 14 Ultra aldım, harika bir cihaz. Qhd+ ekran, 5000 ma pil + 90W şarj, SD 8 Gen 3 platformu ve özellikle Leica kamera sistemi bir fotoğraf makinesi kadar güçlü.

• QuasarFX kullanıcısına yanıt
    Ultra da 4.lens var, mükemmel bir telefon, DSLR makinelerle yarışır. Biraz daha bütçem olsaydı ultra alacaktım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 3 Temmuz 2024; 12:4:10 >

Yeni üretilmiş bir cihazla iphone bir tutmak tam fanboyluk iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiomi bu işi biliyor ve bence iyi yapıyor.

Fanboy olan sensin çünkü kullanmadığın, bilmediğin bir telefon hakkında yalan yanlış atıp tutuyorsun. Ben iki telefonu da kullanıyorum, ayrıca dediğim gibi fanboyluk yapana kadar o süreyi araştırmaya ayırsaydın DSLR makinelerde, veya telefonlarda buğulanmanın neden olduğunu, sadece Xiaomi'de olmadığını anlardın.

aha sana iphone 15 pro kullanıp buğu sorunu yaşayan birinin mesajı, fanboy.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157051905

• Telefon piyasası iyice teknoloji çöplüğüne döndü. Her sene hafif makyajlanmış ürünlere yeni işlemcileri basıp geçiyorlar. Hiçbir yenilik yok. Görünüş olarak bile neredeyse aynılar. Yeni işlemciyle yapıp da geçen senenin işlemcisiyle yapamadığın bir şey var mı? Yok. Tam bir çöplük.

• Global de Vivo, Oppo gibi rakipleri varken fiyat skalası kabaran Xiaomi için işler iyi gitmiyor 15 serisi için şimdiden bir şeyler söylemek için erken.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Hocam ufacık aletlere daha ne yapabilirler ki benim beklentim artık çentiği kaldırıp full ekranlara geçmeleri ve daha kaliteli oyunların mobile gelmesi.

• 13 var arka kamerasından memnun degılım ya

ön kamera leşti daha sonra güncelleme geldi o zaman düzeldi.

ama arka kamera iphone ile karşılaştırınca leş bence ama telefonumu sevıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.