Şimdi Ara

Xiaomi, 3 ayda 700.000 adet Pocophone F1 satıldığını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Global Başkan Yardımcısı Kumar Jain, Twitter hesabı aracılığı ile şirketin üç ay içinde dünya genelinde tam 700.000 adet Pocophone F1 satmayı başardığını açıkladı. Çinli teknoloji devinin Ağustos ayında piyasaya sürdüğü Pocophone F1, Snapdragon 845 yonga seti ile güçlendirilmiş en ucuz amiral gemisi olmuştu.

Ayrıca Bkz.Bir garip çeviri hatası: Snapdragon 855'li ilk telefonu OnePlus çıkarmayacak
    Xiaomi tarafından 300 dolar başlangıç fiyatı ile satılan akıllı telefon 6.18 inç boyutunda çentikli ekrana sahip. Ayrıca 8 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama alanı ile sunuluyor. Cihazda 12MP + 5MP çift arka kamera sistemi ve 20 MP selfie kamerası var. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4.000 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

Xiaomi Türkiye garantisiyle ülkemizde de satılıyor

Şirket birkaç gün önce Pocophone F1 için saniyede 960 kare süper ağır çekim video kayıt özelliği getiren bir güncelleme yayınladı. Pocophone F1 şu anda Türkiye'de de resmi olarak satılıyor.

Amiral gemisi telefonun 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip varyantını şu an Xiaomi Türkiye garantisiyle 3.199 TL’ye satın almak mümkün. Bununla birlikte cihazın ithalatçı garantili olarak daha uygun fiyata satın alınabileceğini de belirtelim.

• Diğerlerine göre fiyat uygun..

• Xiaomi türkiye garantisi diye bi şeycyok evofone yani ithalatçı garantisinden farklı bi cazibesi yok.

Evofone da sabıkalı bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi basaridan basariya kosuyor uygun fiyat ve yuksek performans telefonlari serisine devam ederse, marka takintisini daha dogrusu cinli markalalar kalitesizdir onyargisini kirabilir
  • Cuma indiriminde 2550 den sattılar şimdi bakıyorsun 3200 den satıyorlar ve tükenmek üzere yazıyor. 50 tane getirip cuma indiriminde sattılar herhalde. İddia ediyorum 2500 den devamlı satışta kalsaydı tr de binlerce satmıştı.

Bu arada tr de faaliyet gösteren çinli markalardan huawei haricine 3000 lira üzeri verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Aralık 2018; 22:10:0 >
  • Donanım harika ama kalite hissiyatı düşük.
  • donanım anlamında yeni nesil işlemci kullanıyor olması benim ihtiyaçlarımı karşılayacak anlamına gelmiyor; benim aradığım özellikler;

1_ oled veya amoled ekran
    2_ en az hi-res veya hi-fi ses çipinden birisini içermesi
    3_ kamerasında kullandığı lenslerin "amiral gemisi" diyebileceğim lensleri içermesi (özellikle arka kamerasında)

son olarak
    4_batarya performansı benim beklentilerimi karşılaması

bunları sunabilecek Türkiye piyasasında 3000 tl altında tek bir model görüyorum LG v30+ saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Mi8 ?

• Kamerası da çok iyiymiş. 60 Amiral Gemisi telefonu test eden Marques Brownlee, en iyi telefon olarak Mate 20 Pro yu, 2. olarak ise Poco F1 i seçti...

Var mi oyle bir telefon

Bende 6s plus kullaniyorum buna geccektim sirf ips ekran olmasi ve ozelliklerde hi fi ses yazmamasi icin eledim yoksa alinir.

Oled ile amoled in farki nedir ? İkiside ayni ayarda diye biliyorum.

• mercedes motorunu dacia arabanın içine koymuş satıyor adamlar. olmaz ama oluyormuş demekki:)

• Seyrim kullanıcısına yanıt
    Uygun değil OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ.
  • Türkiye'de kaç tane satıldı acaba sen ondan haber ver hacı abi?! Burada 1.500 lira kâr ile satılıyor. Dünya üzerindeki satış rakamından banane. Ben bu fırsatçı zihniyet yüzünden bu telefonu kullanamadıktan sonra...!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

Mi8 ?
    telefon 3000 tl altında değil kardeşim bana hitap etmiyor bende eledim o telefonu o yüzden ;)

edit: telefon ithalatçı garantili 3000 bin tl altında bulunabiliyor lakin özellikleri arasında sadece hi-res çip yok görünüyor yoksa telefon güzel
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Mi 8 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_8-9065.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 7 Aralık 2018; 23:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Var mi oyle bir telefon

Bende 6s plus kullaniyorum buna geccektim sirf ips ekran olmasi ve ozelliklerde hi fi ses yazmamasi icin eledim yoksa alinir.

Oled ile amoled in farki nedir ? İkiside ayni ayarda diye biliyorum.
    amoled ekran samsung üretimi oled ise hem samsung hemde lg üretimi var ama kalite olarak ne kadar birbirinden iyiler onu bilmiyorum ve birde sharp üretimi igzo panel var samsung kadar yaygın olmayan ama amoled in rakibi olabilecek bir ekran o da
    O farkı cidden görebiliyor muyuz? Yani standart bir kulakiçi kulaklıkta fark hissediliyor mu? Ben de LG G7 istiyordum da onda da var mı bu çipten onu neden düşünmüyorsun?
    mi 8 kullanıyorum... sadece bul ve bi kaç gün dene ... tüm önyargılarını yıkacaktır.

• 3 ayda mı o rakamı görmüş.... 1 dkk da 100.000 adet satmış Nubia X telefonu :D

• bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

O farkı cidden görebiliyor muyuz? Yani standart bir kulakiçi kulaklıkta fark hissediliyor mu? Ben de LG G7 istiyordum da onda da var mı bu çipten onu neden düşünmüyorsun?
    ablama sony xz1 almıştık yanında gelen kulaklık değilde kendime amazon.de den geçen yılbaşında sony mdr-nc750 kulaklık almıştım bu kulaklık çok ahım şahım bir kulaklık değil ama yüksek kaliteli bir kaynaknaktan(flac, 320kbps mp3 vs..) veya spotyfy dan müzik dinlerseniz aradaki farkı çok bariz anlayabiliyorsunuz bu yüzden son yıllarda telefon üreticileri DAC(dijital analog converter) a önem vermeye başladılar LG firması internet sitesinde bizim telefonumuz %50 daha net ses verir diyor halihazırda B&O ile çalıştıklarına göre belki yanında verdikleri kulaklık değildir ama o kulaklığı beğenmeyip kaliteli bir kulaklık alırsan sesin tadına varabilirsin! LG g7 fiyatı şuan için 3000 bin tl üzerinde ve oled ekran değil diğer özellikleri güzel ama, ileride belki alınabilir hale gelir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.