Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
274
Favori
762.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puffin ile internetten film izleyebilen var mı ? Bağlantı hızım iyi olmasına rağmen yükleniyor simgesinde kalıyor ve bazende kötü internet bağlantısı hatası veriyor filmler açılmıyor.Ve yine puffin üzerinden speedtest yaptığımda lokasyon yurtdışı görünüyor haliyle hızda alakasız çıkıyor. Cihazın wifi alıcısından şüphelenmeye başladım.

"Speedtest" uygulama .apk sını cihaza hariçten yüklediğimde yatay oluyor ve test yapılamıyor. Başka nasıl yapabiliriz ?
  • "4 adet Cortex-A53 ve Mali-T450 grafik birimi. 2GB RAM ve 8GB RAM"

Bu cihaz hala 70 dolara satılıyorsa verilen paraya çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

"4 adet Cortex-A53 ve Mali-T450 grafik birimi. 2GB RAM ve 8GB RAM"

Bu cihaz hala 70 dolara satılıyorsa verilen paraya çok yazık.

Sadece özelliklere bakıp yorum yaparsanız tabiki fiyat yüksek gelir... Sağda solda satılan bilmem kaç Gb ramli olduğu yazan zaman zaman kasım kasım kasılan, doğru düzgün ne kumandası stabil çalışan en önemlisi doğru düzgün menüleri bile türkçe olmayan cihazlarla bu cihazı karşılaştırırsanız tabi rakam pahalı gelecektir.

En basitinden bu cihazın kumandası mikrofonlu ve Türkçeyide destekliyor. Bu özellik bile bir tercih sebebidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı çok fazla inceleyemedim birinci mesajdan itibaren okuyayım dedim. Düşük donanımı görünce
    vaz geçtim.
  • digiturk diledigin yerde bein connect oldu sanırım adı o düzgün çalışıyor mu ?
  • Merhabalar, cihaza HDD bağlayarak HDD içerisinde olan filmleri seyretme imkânımız var mı ? Yoksa başka tv kutularına mı bakmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papummmm

Merhabalar, cihaza HDD bağlayarak HDD içerisinde olan filmleri seyretme imkânımız var mı ? Yoksa başka tv kutularına mı bakmalıyım ?

Tabi ki var ama özelliklerinde 1 adet Usb yazıyor..Yani bir tane hdd bağlayabilirsiniz zaten ikinci hdd
    bağlandığında bu tür cihazların performansı düşer.
  • arokh kullanıcısına yanıt
    İki adet HDD bağlama imkânım yok zaten, elimde bir adet 500 GB HDD var. Sanırsam HDD taktığımız zaman sistem tarafından formatlama işlemi yapılıp format değişiyormuş. Format değiştikten sonra tekrar bilgisayara bağlar isem bilgisayar tanır mı, yine mi format değiştirmem gerekir ?

• papummmm P kullanıcısına yanıt
    Usb çoklayıcı kullanıp fazla HDD kullanabilirsiniz. Bendeki cihaza 2,5 İnçlik 3 Tb ve 1 Tb 2 adet WD HDD ve kablosuz fare alıcısı bağlı. Menü geçişlerinde veya film oynatırken herhangi bir sıkıntı yok. HDD'de PC'ye taktığınızda direk görüyor. Format değiştirmiyor.
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    Bir sorum daha olacak; aynı teknik özelliklere sahip, farklı markaların cihazlarını görüyorum. Bu cihazlar 120, 130 lira civarlarında. Yalnızca Kodi kullanacağım, fazladan 150, 200 lira verip bu cihazı almam daha mı iyi olur, yoksa uygun fiyatlı muadillerine mi bakmalıyım ?

Bende nvidia ve bu cihaz var ve ikisinden de memnunum. Diğer cihazlar hakkında bir bilgim olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim.
    Anladım dostum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
    Ben o 120 130 tl lik cihazlardan 1 senedir kullanıyorum. (beelink mini mxiii)
    + Kendi yazılımı rezaletti onun için forumlarda custom rom aradım durdum. Şükür meraklı birisi iyi bir custom rom yapmış.
    + dandik bir uzaktan kumanda ile geliyor. bu cihazdaki gibi bir kumanda istiyorsan bir airmouse alıyorsun ya da fare takıyorsun o da bir usb yi alıcısı yüzünden kapatıyor. ortalama 50 tl maliyeti var ayrıca.
    + ses ile komut vermek ya da yazmak için daha iyi bir airmouse almak lazım o da daha pahalı.

Bence bu kutunun tek eksiği lan girişinin olmaması.
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Ucuz kutu daha pahalıya geliyor anlaşılan. O vakit bu kutuyu alıp kullanmak daha mantıklı olur, hem arayüzü de daha güzel.

• Amacım öncelikli olarak ip tv izlemek. Sanırım bunu codi üzerinden yapacağım. Bu cihaz bunun için uygun diye anladım.
    İkinci amacım ise bilgisayarımdan(Macbook Air) kablosuz şekilde TVye mirroring yapma (chromecast gibi) Ama sanırım apple bu iş için AppleTVyi şart koşuyor. Bu bahsettiğim şekilde bu cihazı kullanabilen var mı acaba merak ettim..

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedy707 -- 6 Eylül 2017; 21:44:15 >
  • Merhabalar
    Yeni film yüklemek istediğimde her seferinde HDD'yi söküp bilgisayara takıyorum. Acaba Harddiski sökmeden bilgisayar üzerinden harddiskin içine film kopyalama ve silme işlemi yapabilir miyiz?
  • niedy707 N kullanıcısına yanıt
    airpin adlı bir uygulama ile iphone ve ipadden tv ye görüntü aktarabiliyorsunuz. Macbook air de buna dahil sanırım.

şu incelemeye bir göz atın isterseniz.
    bilgisayara hdd yi takıp ya da hdd den bir klasörü paylaşıma açıyorsunuz
    - kodi den video > dosyalar > video kaynağı ekle de gözata giriyorsunuz
    - ağ konumu ekleden sunucu adına bilgisayarınızın ip sini klasöre şifre verdiyseniz kullancı adınızı ve şifreyi de giriyorsunuz.
    ağda her hangi bir bilgisayardaki klasörü bu şekilde bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

airpin adlı bir uygulama ile iphone ve ipadden tv ye görüntü aktarabiliyorsunuz. Macbook air de buna dahil sanırım.

şu incelemeye bir göz atın isterseniz.

Video için teşekkürler.
    Videoda bahsedildiğine göre ses olarak iyi ama görüntü performansı yeterli değilmiş. O yüzden hala beklemedeyim şimdilik.

Samsung TVde (SeyirTürk ile) iptv izlemeye devam :)

• Odamdaki 27" monitörümde iptv, film, dizi izlemek için aldım fakat monitörümün HDMI girişi sadece 2K 60hz destekliyor. Cihazda da böyle bir ayar yok. 4k2k 60hz var onu da başka tvden ayarladığımda görüntü alamadım.

Ayrıca DP to HDMI çevirici konnektör ile de denedim yine görüntü alamadım. HDMI bağlayınca "aralık dışında" yazıyor monitörde. DP çevirici ile takınca hiç bir uyarı ve görüntü yok.

Görüntü almak için cihaz üzerinden başka ne tür bir işlem yapabilirim? Gerekirse rom atmak dahil..

Monitör: Asus PG279Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 7 Eylül 2017; 12:53:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.