Şimdi Ara

Xiaomi 67W Hızlı Şarj Cihazı +USB Type-C Şarj Kablosu 250 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
11.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

satıcı noktayı koymuş teprik ederim. sorgusuz sualsiz insanları şehirleri zan altında koyan insanlarında biraz yüzü kızarmışmıdır acaba

• mirsathp M kullanıcısına yanıt

Konuya satıcısı olarak açıklık getirmeniz çok sevindirici. Üzerinde yazan değerlere göre laptop şarj edebilir gibi görünüyor. Mevcut kablosuyla siz hiç denediniz mi veya deneyen müşteriniz oldu mu?

• @barut78 Laptoplar genellikle 19 volt ile çalışır. Sizin bilgisayar PDA gibi 9 volt ile çalışıyorsa bununla şarj edebilirsiniz. Amperden önce cihazın kaç volt olduğu önemli Dizüstü bilgisayarlarda.

• bataryalar dahada gelişmeden çok hızlı şarj zararlı olabilir bataryalarda

• lajvard L kullanıcısına yanıt

xiaominin 65 wattlik sarj aletini aldim hp laptopi sarj ediyor.. ( iki tarafi da type c olan kablo ve type c sarj aleti olandan ). bu da sarj eder muhtemelen. sadece pd olmasina dikkat edin. ama yazmiyor aciklamalarda.. guvenlik acisindan pdayi tercih edin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 30 Haziran 2022; 0:24:37 >
  • 33 watt modeli de var mı acaba
    Alanlar varsa yorum yapabilirler mı?
    Ona göre bizde alalım
  • Bu adaptörde Power Delivery (PD) şarj standardı olmadığı için laptop gibi PD standardını kullanan cihazları şarj yapmaz
  • Şimdi birisi tarafından telefon satın alınıyor, bu üründe telefonun kutusundan çıkıyor. Telefonu alan arkadaş ben bu telefonu bu şarj aletini bu kabloyu aldım ama şarj aletini istemiyorum mu diyor
  • belki denk gelen arkadaş olur 2 tarafı da Type-C olan modeli almak istiyorum bu fiyata yakın bulabilirsem

• @daquied evet aynen sizin söylediğiniz şekilde oluyor. Ama size muhtemelen mantıksız geliyordur. Bir de telefon alırken 100-150 tane birden alan insanları düşünün. Neden yük etsinler ki? Bu işin ticaretini yapan insanlar var.

Şarj Cihazı geldi telefonum Qc3 destekli onu şarj ediyor ama o 18wat esas laptobumu şarj etmek için almıştım. Huawei d16 bunun adaptörü de 65watlık Bu gan adaptörlerden ama adaptör güç verebilecekse de aralarında anlaşamıyorlar. dolayısı ile laptobu şarj etmiyor 1 saat kadar da bekledim hata veriyor olsa bile belki gücü aktarıyordur diye ama Laptoplar için bu alet işe yaramıyor. Alacak arkadaşlar Bunu dikkate alarak alsınlar. Benim ihtiyacımı karşılayamadığı için iade edeceğim.

Ürün kutusuna felan takılmayın ürün %90 orjinal

Xiaomi 67W Hızlı Şarj Cihazı +USB Type-C Şarj Kablosu 250 TL

• daquied kullanıcısına yanıt
    Yaw işte yersen diye uydurduğu hikaye...
    sahte ürün 😂
    100 150 telefon alıyor kutusunu bırakıyor sıfır alıp ikinci el değerine düşürüp sıfır kutulu şarj aletli vs satacağına daha düşük fiyata satıyor, bu şarj aletleri de o arkadaşların vazgeçtiği aletler oluyor?
  • neronidas kullanıcısına yanıt

bir adaptörde PD standardı olup olmadığını nasıl anlarız peki? az evvel matebook un adaptöre baktım, benzeri bir ifade yok hiç bir yerinde.

Çok da net konuşmuyor gibisiniz. Yani normalde ne yolluyorsunuz ki bu adamın böyle talebi olunca kutu çıkması yolladınız ?

• nArc kullanıcısına yanıt

PD Şarj cihazları Type-c çıkışlı olur. Apple ürünlerini bilmiyorum ama gördüğüm bütün adaptörlerde PD çıkış diye yazar.

65W çıkış verebilen Matebook un adaptörü. PD şeklinde bir ifade hiç bir yerinde yok. PD sanırım genel bir ifade değil, bir markanın patentinde bir teknoloji olabilir. Bunu tahminen söylüyorum, bildiğimden değil. Huawei de aynı mantık ve teknolojiyle çalışıyor ama onların teknolojisi demek kendine özel ki matebook ile anlaşamamış adaptör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 2 Temmuz 2022; 12:42:53 >

• nArc kullanıcısına yanıt

Hocam PD, USB vakfı tarafından geliştiriliyor, kimsenin patentli teknolojisi değil. İsteyen ücretsiz kullanabiliyor.

https://www.usb.org/usb-charger-pd

Huawei'in bunu kullanmak istemeyeceğini sanmıyorum. O zaman ürün sahte, bu çıkıyor ortaya.

• Arkadaşlar satıcı olarak kimseye zorla ürün satmıyorum. Şarjı alır dener cihazınızla uyum sağlamaz ise geri gönderirsiniz. Ürün orijinal olduğunu söylediğim halde bana inanmıyorsunuz. Ürün üzerinde bulunan karekod ile yada bulunduğunuz ildeki mi store yada bir telefoncuya göstermiyorsunuz. Buradan ne kadar kolay satıcıyı kötülemek. Uyumlu olan modelleri yazdım. Alan arkadaş laptop için aldı denedi bizde tecrübe ettik demekki laptop ile uyumlu değilmiş. Teknosa yada Media marktan aldığı telefonun şarjı ile yine desteklemeyecekti.

@dfk24 Daha önce 33 Watt ürünleri çin'de biz fabrikasında yaptırıyorduk. Şuan 33 Watt ürün satışını bıraktık. 120 Watt için hazırlıklar yapıyoruz. Android Auto desteklemiyordu kablosu, uygulama kablo seçiyor. Minimum 6A olması gerekiyordu.

Sizden ricam, satın alıp denemeden yorum yapmayın. Varsayım ile olmuyor bu işler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.